به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام ˈاحمد احمدی، عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در رابطه با اهمیت تکریم مساجد گفت: متولیان و سیاستگزاران فرهنگی کشور فرصت ˈدهه تکریم و غبارروبی مساجدˈ را برای شناسایی و استفاده از کارکردهای مختلف مساجد مغتنم بشمارند.
وی در خصوص کارکردهای مساجد به جز فرایض دینی اظهار کرد: مساجد مکانی برای عبادت خداوند در همه ابعاد محسوب می شوند و نماز، روزه و فرایض دینی بخشی از عبادات دینی به شمار می روند و بسیاری از فعالیت های فرهنگی و اجتماعی مساجد عبادت محسوب می شوند.
وی با تاکید بر تاثیر فعالیت های مختلف اجتماعی و فرهنگی در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: مساجد از نخستین کانون های اثرگذار در جامعه اسلامی به شمار می روند و فعالیت فرهنگی و اجتماعی مساجد همواره بیشترین تاثیر را در جامعه اسلامی ایجاد می کند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی دهه تکریم و غبارروبی مساجد را فرصتی برای توجه بیشتر به ظرفیت های مختلف مساجد دانست و بیان کرد: این دهه فرصتی است تا مسئولان دستگاه های مختلف نقش مساجد و ظرفیت های موجود در آنها را بیش از پیش شناسایی کنند.
وی تاثیر مساجد را در ایجاد سبک زندگی ایرانی اسلامی بسیار مهم دانست و گفت: سبک زندگی ایرانی اسلامی از پایگاه های اسلامی نشات می گیرد و مساجد به عنوان یکی از اصلی ترین پایگاه های اسلام در تبلیغ سبک زندگی ایرانی اسلامی بسیار موثرند.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی حضور در مساجد را بخشی از سبک زندگی ایرانی - اسلامی دانست و عنوان کرد: حضور پررنگ مردم در مساجد بخشی از سبک زندگی ایرانی - اسلامی است که باید به آن پرداخته شود.
وی همچنین گفت: در جامعه ایرانی - اسلامی میان مساجد و خانواده ها ارتباطی ناگسستنی وجود دارد که بسیاری از معضلات را برطرف می کند.
این عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی تعمیق وحدت را یکی از مهم ترین کارکردهای مساجد دانست و خاطرنشان کرد: در یک مسجد همه قشرهای جامعه با هر طبقه اجتماعی در کنار یکدیگر خداوند را عبادت می کنند که این مسئله به وحدت و همدلی در میان مسلمانان کمک شایانی خواهد کرد.
وی در خصوص نقش شورای عالی انقلاب فرهنگی در تقویت حضور مردم در مساجد و حل مشکلات این پایگاه فرهنگی – اجتماعی نیز گفت: دستگاه هایی مانند شورای عالی انقلاب فرهنگی به عنوان سیاستگزاران فرهنگی کشور می توانند بسیاری از موانع و مشکلات مساجد را برطرف نمایند.
حجت الاسلام احمدی افزود: بسیاری از سیاست های فرهنگی که در شورای عالی انقلاب فرهنگی اتخاذ می شود، به وسیله مساجد قابل اجرا است.
بنابرگزارش ستاد خبری دهه تکریم و غباروبی مساجد وی گفت: تهاجم فرهنگی و وضعیت حجاب و عفاف که از دغدغه های شورای عالی انقلاب فرهنگی به حساب می آید، به وسیله حضور در مساجد برطرف می شود و حمایت شورای عالی انقلاب فرهنگی از مساجد و فعالیت های فرهنگی و اجتماعی آنها زمینه ساز برطرف شدن این دغدغه هاست.
وی با اشاره به اهمیت شورای فرهنگی مساجد اظهار داشت: ارتباط شورای فرهنگی مساجد با امام جماعت، مردم و بسیج این زمینه را ایجاد می کند که فعالیت های فرهنگی اجتماعی مساجد مردمی تر و با شور و شوق بیشتری انجام شود.
دهه آخر ماه شعبان با عنوان دهه تکریم و غبار روبی مسجد نامگذاری شده است.
پایان پیام/
نظر شما