به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان ظهر امروز(29 خرداد) در افتتاحیه طرح اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان با بیان اینکه یک میلیارد ریال در مرحله اول به کانون های مساجد استان اعتبار درنظر گرفته شده است، گفت: این در حالی است که به هر کانون مساجد استان 2 میلیون ریال اعتبار تخصیص داده شده است.
وی افزود: اعتبارات کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان در طی 3 مرحله صورت می گیرد که طی سال جاری 6 میلیون ریال به کانون های مساجد اختصاص داده می شود.
وی تصریح کرد: در استان همدان 500 کانون فرهنگی و هنری در استان ثبت شده است که با برنامه ریزی های صورت گرفته امسال باید در هر کانون کتابخانه راه اندازی شود.
فیض منش با بیان اینکه در سال گذشته 65 هزار نفر در راستای فعالیت های اوقات فراغت کانون های فرهنگی و هنری مساجد ثبت نام کرده اند، گفت: امسال این میزان به 70 هزار نفر افزایش پیدا می کند.
معاون فرهنگی و هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان افزود: کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان باید دارای برنامه ریزی مناسب باشند و کیفیت کار این کانون ها نشان دهنده حرکت رو به رشد آن ها است.
روشنفکر و پرسشگر بودن از ویژگی های بارزمدیران کانون های مساجد استان است
وی با بیان اینکه روشنفکر، پرسشگر و منتقد بودن باید از ویژگی های مدیران کانون های فرهنگی باشد، تصریح کرد: این در حالسیت که مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساج شهرستان همدان پویا و دارای این ویژگی ها هستند.
فیض منش با اشاره به اینکه فرهنگ مجموعه ای از ارزش ها و آداب و رسوم است، اظهار داشت: در حوزه فرهنگ تعاریف مختلفی وجود دارد که در هر قوم و منطقه ای برداش و تعریف متفاوتی از فرهنگ دارند .
وی با بیان اینکه باید سفیران حوزه مساجد برنامه ریزی داشته باشند، اظهار داشت: امام جماعت و مدیران کانون های فرهنگی و هنری مساجد باید از اختلاف صرف نظر کنند زیرا امروزه دچار آسیب های فرهنگی شدید در کشور هستیم.
وی با بیان اینکه جوانان امروز کشورمان در هدفگذاری دچار تزلزل شده اند، ابراز کرد: امروزه جوانان بین هنرپیشه های هالیوودی و ائمه طهار(ع) دچار تزلزل شدند و هدایت جوانان در این گونه زمینه ها وظیفه مدیران کانون های فرهنگی و هنری است.
فیض منش با بیان اینکه یکی از آسیب های اجتماعی جوانان اعتیاد است، افزود: امروزه اعتیاد به صورت سنتی نسیت و به اسم های مختلف در بین جوانان عرضه می شوند و آموزش های لازم در این زمینه از وظایف مدیران کانون های مساجد است.
معاون فرهنگی و هنری فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان در خصوص فروپاشی خانواده های ایرانی ، گفت: تمامی مشکلات ریشه در عدم خانواده است به طوری که آمارها نشان دهنده 3 ازدواج و یک طلاق در کشور است.
کانون های فرهنگی و هنری مساجد به نشاط جوانان توجه ویژه داشته باشند
وی با اشاره به برپایی شور و نشاط در کانون های فرهنگی مساجد، ابراز کرد: نشاط و شادی در حوزه مذهبی را باید به اوج برسانیم و این در حالیست که در این مراکز برپایی ایام سوگواری پررنگ تر جلوه می کند.
وی با توجه به شعار سال اقتصاد و فرهنگ با مدیریت جهادی و عزم ملی، بیان کرد: اقتصاد و فرهنگ ملزوم و لازم یکدیگر جدانشدنی هستند.
وی در خصوص نذورات فرهنگی، گفت: امروزه تمامی نذورات ما در سطح جامعه مادی است که این مهم باید به نذورات فرهنگی تبدیل شود تا مشکلات فرهنگی کم شود.
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان همدان با بیان اینکه کانون های فرهنگی و هنری محل امنی برای فعالیت جوانان است، عنوان کرد: خانواده ها با اعتماد بر این پایگاه ها فرزندان خود را برای آموزش کلاس ها ثبت نام می کنند.
فیض منش ابراز کرد: تا بستان امسال علاوه بر کلاس های تربیتی، نشاط هم باید ضمیمه این موضوع باشد زیرا جوانان به این مهم نیاز دارند.
وی از راه اندزی انمجن های ادبی درکانون ها خبرداد و گفت: فرهنگ ایرانی با شعر و ادبیات گره خورده است به طوری که بسیاری از جوانان ما علاقه مند به سرودن اشعار هستند.
به گفته وی، پج شنبه های هر هفته بعدازظهر انجمن حافظ خوانی بافضایی کاملا شور و نشاط در مجتمع فرهنگی و هنری آوئینی برگزار می شود.
پایان پیام/
نظر شما