به گزارش خبرگزاری شبستان از ساری، محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران امروز(28خرداد) در نشست توجیهی برنامه های ابلاغی شهرستان های تنکابن، عباس آباد و رامسر، با بیان اینکه باید برای آشنایی با امام زمان (عج) از ابتدا در مهدهای کودک برنامه ریزی شود، گفت: در روایات متعددی از مسجد به عنوان مقر فرماندهی و حکومت و سکونت امام زمان(عج) یاد شده است.
وی با اشاره به فعالیت 200 مسجد در تنکابن، اظهار داشت: تنها 78 مسجد این شهرستان دارای کانون فرهنگی و هنری هستند.
فوقی با اشاره به اینکه تنکابن دارای جمعیت جوان است، گفت: جمعیت روستایی در این شهرستان بیشتر از حوزه شهری است و بنابراین باید کارهای فرهنگی و هنری بیشتری برای جوانان و روستا ها انجام شود.
وی خواستار تاسیس مراکز فرهنگی دیجیتال جهت بهره مندی از اینترنت پاک در تنکابن شد و بیان داشت: کانون فرهنگی مصلی نیز در تنکابن تشکیل شود تا به صورت هفتگی سئوالات و شبهات جمعآوری گردد و در خطبه های نماز جمعه به شبهات پاسخ داده شود و با تعدادی کانون فرهنگی و هنری هر هفته جهت حضور منسجم در نماز جمعه هماهنگی بعمل آید.
فوقی با تاکید اینکه تشکیل خانه نور ویژه فعالیت های قرآنی باید در اولویت برنامه های کانون های مساجد تنکابن باشد، یادآورشد: برای اجرای طرح تلاوت نور، تفسیر همراه، تاسیس کتابخانه های مساجد، برگزاری کرسی های نظریه پردازی با موضوع سبک زندگی دینی و اوقات فراغت تابستان در کانون های فرهنگی و هنری غرب مازندران برنامه ریزی شود.
وی، کل اعتبارات کانون فرهنگی و هنری مساجد کشور در سال 93 را 500 میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: امسال توانستیم تفاهم نامه بیش از 10 میلیارد ریالی را برای کانون های مساجد استان مازندران امضا کنیم.
فوقی با بیان اینکه نیازسنجی از نوجوانان و جوانان موجب خروجی مناسب فعالیت های کانون های فرهنگی و هنری مساجد در ایام فراغت تابستان می شود، متذکر شد: امسال کانونهای فرهنگی و هنری غیر فعال از دریافت سرانه فرهنگی محروم می شوند.
وی، اذعان داشت: جذابیت و تنوع برنامه های کانون های مساجد مهمترین عامل جذب نوجوان و جوان به مساجد است.
فوقی خاطرنشان شد: رهبر معظم انقلاب در مشهد فرمودند که دشمن ایمان مردم را مورد هدف قرار داده است از اینرو برنامه ها و فعالیت ها در مساجد باید موجب افزایش عبودیت و بندگی مردم شود و مردم رابه کمال برساند و اگر ذره ای به ایمان مردم افزوده نشد آن فعالیت در مسجد به درستی برنامه ریزی نشده است.
وی، به مقوله مهم گردشگری در مازندران به ویژه غرب استان نیز اشاره کرد و گفت: مساجد و بقاع متبرکه فرصتهای بسیار خوبی برای گردشگری محسوب میشوند و البته در این حوزه نیز حمایتهای مالی صورت میگیرد.
پایان پیام/
نظر شما