به گزارش خبرنگار خبر گزاری شبستان از مشهد، حسن عباسی، رئیس اندیشکده یقین ظهر امروز(26خرداد) در نشست تخصصی موقعیت استراتژیک رسانه های دینی در عصر تقابل رسانه ها اظهار داشت: نوعی جهل در جهان کنونی مشاهد می شود..
وی افزود: در این شرایط مهمترین ابزاری که می تواند هجمه های ضد دین را تعدیل سازد رسانه است که باید با موقعیت شناسی و در نظر گرفتن شرایط فرهنگی و اجتماعی جامعه مسائل و معارف دینی را در قالب های تاثیر گذار به مخاطبین ارائه کند.
عباسی با بیان اینکه گاهی اوقات افراد یک جامعه در زمین خود با قوائد دشمن بازی می کنند که این مسئله فاجعه بار است، تصریح کرد: ما باید با بهره گیری از ابزار اثرگذار و با هدف ترویج معارف دینی بازی را در زمین دشمن اما با قوائد دینی ادامه دهیم.
رئیس اندیشکده یقین با بیان اینکه زبان عصر کنونی زبان رسانه، هنر و سینما است، گفت: امروز معرفت توحیدی ابر چالش تقابل بین رسانه های دینی و غیر دینی است.
وی با اشاره به اینکه وهابیت با بهره گیری از اسلام در جهت ضد اسلام حرکت می کند، اظهار داشت: دشمنان دین به اشکال مختلف به دنبال تخریب چهره اصلی دین اسلام ناب هستند و در این مسیر از هیچ گونه ترفند دریغ نمی کنند.
عباسی گفت: هر جامعه از هرم های دولت، نظام، ملت و ملک برخوردار است، گفت: جامعه اسلامی ایران به برکت انقلاب اسلامی در نظام سازی موفق عمل کرده است چرا که چینش نظام سازی در کشور ما رو به رشد است.
مدیر اندیشکده یقین با بیان اینکه در عصر کنونی نوشتن کتاب و احیای منبر از ضریب نفوذ ضعیفی برخوردار است، تصریح کرد: امروز ما باید از طریق تعامل آموزشگاه ها، دانشگاه و حوزه علمیه با رسانه معارف دین را در بسته های سبک اما تاثیر گذار به مخاطبین ارائه دهیم.
وی افزود: در چند دهه گذشته رسانه مفهومی عارضی و در حاشیه قرار داشت اما در دو دهه اخیر رسانه به عنوان رکن اصلی جامعه سازی محسوب می شود و این زمینه را برای بکار گیری استراتژیک رسانه با حوزه و دانشگاه برای پر کردن شکاف های بوجود آمده در فرهنگ و دین فراهم ساخته است.
مدیر اندیشکده یقین تصریح کرد: ما باید به سمت مدیریت اسلامی برویم و نخبه پروری سیاسی کنیم ضمن این که باید در علوم انسانی، فرهنگی و حوزه علم و اقتصاد مقاومتی، تحول ایجاد کنیم و باید از نسل جوان کشور انسان هایی تربیت شود که در همه زمینه ها توانمند باشند.
عباسی مدیران دنیا را به چهار گروه، تکنیکی، تاکتیکی، عملیاتی و استراتژیکی تقسیم بندی کرد و گفت: مدیرانی که در نظام ما دچار مشکل می شوند مدیران تکنیکی، تاکتیکی هستند، به عبارتی شخصی که در حوزه تصمیم گیری قرار می گیرد باید بداند که چگونه عمل کند که در غیر این صورت توسط افراد تکنوکراتی دور زده می شوند.
وی با بیان اینکه امروز قدرت نظامی، اقتصادی، سیاسی و فرهنگی صرف جامعه ساز نیست، گفت: کشوری که بخواهد جامعه سازی کند باید رسانه را در بین خود تقویت کند چرا که رسانه اسباب اصلی جامعه سازی در دنیا است.
مدیر اندیشکده یقین با اشاره به اینکه حفظ اهمیت رسانه در جامعه سازی ضروری است، اظهار داشت: رسانه باید به ازای جامعه مجازی برای مخاطبین برنامه داشته باشد که امروز کشور های غربی روی این مسئله هزینه های کلانی را صرف می کنند.
وی افزود: دشمنان دین اسلام امروز به جریان مهدویت در قالب های مختلف و با ترفند های شیطانی پاتک می زند که این امر رسالت رسانه جامعه اسلامی را بسیار سنگین می سازد و باید از معماری شهر ها گرفته تا سبک زندگی اسلامی در این جامعه پیاده شود و شیعه منتظر باید آرمان های مهدوی و رضوی را در بتن زندگی خود نفوذ دهد تا زمینه ظهور فراهم شود.
عباسی با اشاره به اینکه توسعه یافتن ربا در بانک های جامعه اسلامی چالش مهمی در برابر بانکداری اسلامی است، گفت: رسانه ها باید مقدمات پیاده شدن تک تک آیات قرآن کریم در برنامه های جامعه سازی را بکار گیرند و با بهره گیری از ظرفیت قرآن به مخاطبین برنامه ارائه دهند.
وی افزود: زمینه سازی ظهور یعنی جامعه سازی و باید افراد جامعه با پیاده کردن سیره ائمه اطهار(ع) در زندگی فردی و اجتماعی خود را به امام زمان(عج) نزدیک کنند چرا که ما باید به طرف امام برویم نه اینکه امام به سراغ ما بیاید.
عباسی گفت: دشمنان عقاید غیر دینی خود را به صورت آنلاین در قالب های مختلف به اذهان فرزندان ما تحمیل می کنند و این مسئله مستقیما به معارف ناب اسلامی و در جامعه اسلامی ضربه می زند.
پایان پیام/
نظر شما