به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، حمیدرضا گورابی، رییس پژوهشگاه رویان در دیدار رییس و معاونان جهاد دانشگاهی کشور با آیت الله نوری همدانی، با بیان این مطلب که در سال 70 دومین گروه بیمارانی که به خارج از کشور می رفتند گروه ناباروری بود که بیشترین خروج ارز را به خود اختصاص می داد، گفت: بنابر تصمیمات اتخاذ شده برای رفع این مشکلات، تحقیق در زمینه ناباروری در نخستین مرکز مرتبط با این امر در تهران آغاز شد.
وی ادامه داد: مرکز ناباروری با مطالعه کار خود را آغاز کرد و بر همین اساس به عنوان مرجع مطرح شد و در حال حاضر بیش از 52 مرکز آن در کشور مشغول به فعالیت است.
گورابی از مراجعه بیمارانی در گستره خارج از کشور به مرکز ناباروری ایران خبر داد و تصریح کرد: هم اکنون نه تنها بیماران به خارج از کشور نمی روند بلکه سالیانه میزبان 400 خانواده غیرساکن در ایران برای درمان به مراکز ما مراجعه می کنند.
رییس پژوهشگاه رویان تاکید کرد: دلیل مراجعه خارج از کشور به این مرکز، دقت کار و رعایت مسایل شرعی است که با آخرین تکنیک ها و روش های روز به مردم خدمات می دهد.
وی با بیان این مطلب که پاسخ هایی از دفاتر مراجع عظام تقلید درباره ناباروری های مختلف به عنوان راهنمای کار دریافت شده است، عنوان کرد: طی مدت فعالیت، تجربیاتی کسب شده و افق های جدیدی به سوی ما باز شده است که کشف سلول های بنیادی به عنوان انقلاب دوم در علم پزشکی نشانگر این مهم است.
گورابی کاربرد دستاوردهای علمی در کنار کسب دانش را رویکرد اصلی پزوهشگاه رویان معرفی کرد و یادآور شد: سلول درمانی در کنار فعالیت سلول های بنیادی شکل گرفته است و علاوه بر آن در بسیاری از بیماری های قلبی، استخوان و غضروف نیز مطالعاتی با رعایت مسایل اخلاقی آغاز شده است.
شایان ذکر است، دیدار رییس و معاونان جهاد دانشگاهی کشور با آیت الله نوری همدانی چهارشنبه، 21 اردیبهشت برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما