علی منتظری، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان در حاشیه بازدید از طرح توسعه نئوپان فومنات در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، اظهار کرد: ایجاد فرهنگ صنعتی لازمه توسعه صنعتی و اقتصادی استان است.
وی تصریح کرد: شناخت درست از مزایای توسعه صنعتی و ایجاد صنایع تکمیلی در استان به طور یقین سبب رونق بخش کشاورزی و ایجاد ارزش افزوده بالا و ارزآوری گسترده در اقتصاد استان و کشور میشود.
وی با اشاره به آغاز تولید واحد صنعتی پدیده عرش نوین در شهریور سالجاری، تاکید کرد: این واحد صنعتی یکی از مهم ترین صنایع پیشرفته در تولید انواع کاغذهای چند لایه جهت مصارف پاکت شیر و آبمیوه با مدت نگهداری سه تا 6 ماه است.
منتظری خاطرنشان کرد: تولید این محصول صنعتی در انحصار سه کشور خارجی است و خوشبختانه تولید آن برای اولین بار در ایران و در استان گیلان طی ماههای آینده در مقیاس تجاری آغاز میشود.
وی طرح توسعه نئوپان فومنات را نیز یکی دیگر از دستاوردهای صنعتی استان عنوان کرد و افزود: احداث سه خط تولید جدید MDF، پارکت و دیوار پوش و تولیدهای گلاس از جمله طرحهای توسعه ای این واحد صنعتی است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان همچنین از صدور 10 مجوز تولید فرآوردههای مختلف چوبی و سلولزی در استان خبر داد و افزود: تاکنون پنج مورد از این تعداد به مرحله اجرا رسیده و 2 مورد دیگر نیز به زودی بهره برداری میرسد.
وی با اشاره به آغاز بهره برداری از سه واحد دیگر تا پایان سال، تصریح کرد: با آغاز بهره برداری از این واحدها میزان تولید MDF در استان گیلان به 600 هزار مترمربع در سال میرسد.
منتظری در ادامه ضمن برشمردن مزایای طبیعی و اقلیمی گیلان گفت: توسعه زراعت چوب و درختان جنگلی میتواند نقش بسزایی در احداث واحدهای صنعتی تکمیلی در استان و ایجاد اشتغال پایدار و اقتصاد توسعه ای در استان داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: در تلاش هستیم با استفاده بهینه از شرایط موجود در زراعت و کشاورزی در استان گیلان در توسعه صنایع تکمیلی بخصوص صنایع سلولزی کوشا باشیم.
گفتنی است، واحد صنعتی پدیده عرش نوین تولید کننده کاغذهای هفت لایه مخصوص ساخت پاکتهای نگهداری شیر پاستوریزه و آبمیوه، در زمینی به مساحت 2 هکتار با دارا بودن 13 سالن تولید با سرمایه گذاری بیش از 400 میلیارد ریال، با ایجاد اشتغال مستقیم برای 150 نفر ، قابلیت تولید 12 هزار تن کاغذ چند لایه را در فاز نخست بهره برداری قرار دارد و با راه اندازی فاز دوم و سوم این واحد صنعتی میزان تولید سالیانه آن به بیش از 50 هزار تن خواهد رسید و تأمین کننده یک سوم نیاز بازار کشور به این محصول است.
همچنین واحد صنعتی نئوپان فومنات با سرمایه گذاری 1830 میلیارد ریال، سه خط تولید جدید MDF، پارکت و دیوار پوش و تولیدهای گلاس را به مجموعه عظیم صنعتی خود افزوده و با ایجاد اشتغال مستقیم برای 340 نفر روزانه 200 مترمکعب نئوپان تولید میکند که با راه اندازی تولید این سه خط تولید جدید در مقیاس تجاری در شهریور ماه امسال علاوه بر ایجاد اشتغال برای بیش از 200 نفر دیگر، میزان تولید آن به بیش از 400 متر مکعب در روز افزایش خواهد یافت.
این واحد صنعتی به منظور حمایت از محیط زیست و توسعه فرهنگ حفاظت از محیط زیست به طور داوطلبانه اقدام به درختکاری و زراعت چوب در 14 هزار هکتار از اراضی استان گیلان کرده است.
پایان پیام/
نظر شما