نباید در برابر منکر سکوت کرده و بی تفاوت بود

خبرگزاری شبستان: معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی بابیان اینکه اجرای امر به معروف ونهی ازمنکردرمشهدبایدمتناسب با منزلت امام رضا(ع) باشد،گفت: نبایددربرابرمنکر سکوت کرده وبی تفات بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از مشهد، سید امیر مرتضوی، معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی عصر امروز(24خرداد)در نخستین همایش هم اندیشی قانون عفاف و حجاب اظهار داشت: امر به معروف و نهی از منکر نوعی انضباط اجتماعی است.


معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی گفت: برای امران به معروف و ناهیان از منکر 300 وظیفه در 26 سازمان خراسان رضوی تعریف شده است که این وظایف اگر اجرایی و عملیاتی شود، اتفاقات شایسته ای رخ می دهد.


وی با اشاره به اینکه مشهد دومین کلان شهر مذهبی جهان اسلام است، ادامه داد: باید با اجرای امر به معروف ونهی از منکر این شهر را در شان و منزلت امام رضا(ع) معرفی کنیم و با آمدن زائران به این شهر بتوانیم الگویی جهانی را ارئه دهیم.


مرتضوی با اشاره به این مطلب که امر به معروف و نهی از منکر دارای مصادیق خوبی ها و اعمال نیک است، افزود: یکی از وظایف شوراهای امر به معروف ونهی از منکر این است که مصادیق امر به معروف ونهی از منکر را در سازمان ها احیا کنند.


وی با اشاره به این مطلب که نباید در برابر منکر سکوت کرده و بی تفاوت بود، باید شرایط را درک کرده تا اقدام اثرگزاری انجام دهیم،افزود: در هر حوزه ای که مشغول به خدمت هستیم باید رفتار اثرگذار را بدانیم و برای تاثیرگذاری بیشتر باید از رفتار و کلام خود آغاز کنیم و به عنوان نخستین عامل بر روی عملکرد خود دقت داشته باشیم.
 

معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه بین واژه های انتظار و امر به معروف رابطه وجود دارد،گفت: یکی از نشانه های منتظر بودن و امر به معروف و نهی از منکر تولی و تبری است که این رابطه معنایی ارتباطی منطقی و معنا داری را به وجود آورده است.


وی با اشاره به این مطلب که امر به معروف و نهی از منکر یک ظرافت است که ویژگی هایی دارد وهنر ما پیشگیری حداکثری و برخورد حداقلی باید باشد، افزود: یکی از نشانه های امر به معروف و نهی از منکر دلسوزی و تعهد فرد به جامعه است، یعنی باید یکی از ملاک ها و معیارهای آمر و ناهی همین دلسوزی باشد و در برابر معضلات و مشکلات جامعه احساس تعهد کند.


مرتضوی تصریح کرد: در راستای احیای فریضه واجب امر به معروف و نهی از منکر سایر نهادهای مرتبط هم باید همکاری لازم را داشته باشند چرا که همه نهادها در کنار هم می تواند فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر را جاری کنند.


وی بیان کرد: دو فریضه امر به معروف و نهی از منکر دو واجب فراموش شده است که برای رسیدن جامعه به مرحله تعالی باید این دو فریضه احیا شود چراکه امر به معروف و نهی از منکر یک جهاد است.


معاون امور اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خراسان رضوی با بیان اینکه در کشور باید پیشگیری های فرهنگی و اجتماعی باید در راس باشد، گفت: 70 درصد فعایت ها در حوزه پیشگیری باید در قالب فعالیت های فرهنگی صورت گیرد.


مرتضوی در همین زمینه ادامه داد:10 درصد مقابله پلیسی با ناهنجاری ها و 20 درصد هم باید فرصت تخلف و جرم را گرفت و این امر نیاز دارد به شناخت ظرفیت های افراد چرا که عملکرد درانسان ها متفاوت است.
پایان پیام/
 

 

کد خبر 376266

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha