مشارکت دانشگاه ها وحوزه علمیه گامی درجهت تعلیم و تربیت سالم است

خبرگزاری شبستان: مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه مهمترین استراتژی آموزش و پرورش کیفیت بخشی به نظام این نهاد است، گفت:مشارکت وحرکت منسجم دانشگاه ها وحوزه علمیه گامی درجهت تعلیم و تربیت سالم است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد، سید جواد حسینی، مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی ظهر امروز(24خرداد) در اولین شورای ادارای آموزش و پرورش با بیان اینکه تدوین برنامه عمل برای مدرسه ، داشتن برنامه عملیاتی مدرسه ، آموزش مدیران ، توسعه توانمندی و استقرار نظام یاددهی و یادگیری شاخصه های اصلی طرح تعالی مدیریت آموزشگاهی در مدارس است، اظهار داشت: طرح تعالی مدیریت آموزشگاهی در 7هزار مدرسه سراسر کشور از اول مهر ماه سال تحصیلی 94-93اجرا می شود.


وی با اشاره به اینکه250 هزار میلیارد تومان خارج از بودجه آموزش و پرورش برای کیفیت بخشی تخصیص پیدا کرده است، افزود: با اجرای طرح تعالی مدیریت در مدت 4 سال تعداد 7هزار مدرسه به 30 هزارو 450 مدرسه افزایش پیدا کند.


مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با بیان اینکه در این طرح دانش آموزان به جای همانند سازی توانمندسازی و به جای دانش آموزی کنش آموزی را یاد می گیرند، تصریح کرد: کنکوریزه شدن دانش آموزان آفت تعلیم و تربیت است و طرح تعالی مدیریت آموزشگاهی اولین گام در جهت کیفیت بخشی آموزشی و پرورشی در استان خراسان رضوی است.


حسینی گفت: 43 راهکاراجرایی سند تحول بنیادین آموزش و پرورش از اول مهرماه سال جاری اجرایی می شود که در قالب توسعه مشارکتها در  هشت کارگروه تدوین شده و سلامت و ایمنی مدرسه و فعالیت های مکمل و ارزیابی در مدرسه و سفرهای مطالعاتی از جمله برنامه های طرح تعالی مدیریت آموزشگاهی است.


وی افزود: صنعت آماده سازی دانش آموزان برای کنکور اشکال جدی در آموزش و پرورش است چرا که این روند دانش آموزان را به سمت نمره گرایی سوق می دهد.


حسینی استراتژی کیفیت بخشی به نظام آموزش و پرورش،افزایش مشارکتهای مردمی و ارتقاء مدیریت آموزشگاهی و ساماندهی نیروی انسانی از جمله سیاست های اصلی وزیر آموزش و پرورش برشمرد و گفت: در اجلاس اخیرروسای آموزش و پرورش سیاست تمرکززدایی نیز به سیاست های قبلی اضافه شد.


وی در ادامه از حذف مجتمع های آموزشی شهری از اول مهرماه سال جاری خبرداد و گفت: مدیریت چند لایه با اصل تمرکز زادیی و مشارکت مغایرت دارد و سیاست دولت این است که لایه های مدیریتی را کم کند در این راستا از اول مهرماه سال جاری مجتمع های آموزشی شهری برچیده می شود و مطالعه درباره مجتمع های آموزشی روستایی نیز در حال اجراست.


حسینی با اشاره به اینکه حمایت ، هویت و نظارت مدارس هیئت امنایی ، آموزشگاه های زبان انگلیسی و آموزش از راه دور و آموزشگاه های مختلف باید در دستو کار آموزش و پرورش باشد، اظهار داشت: عامل اصلی توسعه پایدار در آموزش و پرورش اجرای طرح مدرسه محوری با هدف حمایت از مدارس دولتی ضروری است.


وی گفت: مسئولین ادارات و سازمانها آموزش و پرورش را به شکل یک تیم نگاه کنند چرا که شهرداری، دانشگاه، حوزه علمیه و سایر ادارات با مشارکت آموزش و پرورش می توانند در راستای تعلیم و تربیت سالم گام بردارند وتحقق این امریک حرکت منسجم را می طلبد.

 

حسینی با بیان اینکه بانک اطلاعاتی پیشکسوتان آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در حال جمع آوری اطلاعات است، تصریح کرد: گروههای آموزشی باید در آموزش ضمن خدمت اصل قرار بگیرند و بازرسی های تخصصی آموزشگاهی را برعهده بگیرند و پژوهش را به گروههای آموزشی واگذار می کنیم.


وی گفت: فرهنگیانی که دارای مدرک کارشناسی هستند و بیش از 10 سال سابقه کار دارند از سال آینده این همکاران فرهنگی با بودجه دولت در دانشگاه فرهنگیان جهت تحصیل دوره کارشناسی ارشد و دکترا می توانند تحصیل کنند.


حسینی با اشاره به اینکه سیاست دولت تدبیر و امید این است که از ظرفیت بانوان برای مدیریت آموزشگاهی استفاده می شود، افزود: 60 درصد پرسنل آموزش و پرورش را همکاران فرهنگی تشکیل میدهد،از این ظرفیت برای مدیریت استفاده می کنیم.


وی با بیان اینکه از بودجه کیفی بخشی مدارس برای ساخت سریالهایی با مضامین معلمان استفاده می کنیم، گفت: شبکه مدرسه در کشور افتتاح می شود که با افتتاح این شبکه سراسری ،آموزش و پرورش را به خانه ها ببریم و این طرح به شکل ملی و استانی است.


حسینی گفت: ایجاد سازمان رفاهی فرهنگیان که خانه معلم را دراستانها و تعاونی فرهنگیان را در زیر مجموعه خود خواهد داشت ، ایجاد سازمان رفاهی فرهنگیان در استان خراسان رضوی که این سازمان با هماهنگی صندوق ارزی و صندوق ذخیره فرهنگیان را از دیگر اقدامات آموزش و پرورش در سال 93 عنوان کرد.


وی افزود: 50 درصد از 3 هزار و 700 میلیارد تومان در اختیار نمایندگان مجلس قرار گرفته که معاونین آموزشی با رایزنی نمایندگان این 50 درصد را جهت تعادل بخشی و کاهش نابرابری عمرانی و منطقه باید جذب آموزش و پرور ش کنند.


در ادامه این مراسم علیرضا ازغدی، مسئول اداره مشارکتهای مردمی در آموزش و پرورشخراسان رضوی گفت: فرهنگیان خراسان رضوی 400 میلیون تومان به ستاد بازسازی عتبات عالیات کمک مالی کردند.


وی افزود: ستاد بازسازی عتبات عالیات به پاس مدیریت و هماهنگی و همراهی این امر خداپسندانه و تشکر از حضور موثر فرهنگیان لوح تقدیری را تهیه و به رییس آموزش و پرورش تقدیم می کند.


گفتنی است؛ در پایام مراسم شورای اداری آموزش و پرورش نماینده ستاد بازسازی عتبات عالیات لوح سپاسی را به مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضو ی تقدیم کرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 376253

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha