احمد آریایینژاد، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتوگو با خبرنگار شبستان گفت: نظر ما این بود که بهتر بود این طرح از پایه و به صورت پیشگیری آغاز میشد در حالی که برای اجرای این طرح مسئولان یکدفعه سراغ بحث بستری رفتند.
وی با اشاره به اینکه منابع در دسترس محدود است و نباید بگذاریم منابع هرز رود، ادامه داد: مردم نباید به درمان تشویق شوند بلکه باید زمینههای پیشگیری ایجاد شود.
وی با اشاره به اینکه وزارت بهداشت در حال اصلاح بعضی از اشکالات این طرح است، گفت: اگرچه اقشار نیازمند به درمان در بحث بستری کمتر پرداخت میکنند اما باید بین فقیر و غنی تفاوت وجود داشته باشد.
وی با ابراز امیدواری نسبت به اینکه سلامت به عنوان دغدغه دولت و مجلس تبدیل شده است، گفت: باید سعی کنیم چنین طرحهایی با حداقل نقصها پیاده شود.
وی تاکید کرد: این طرح شامل بیمارستانها میشود در حالی که به یکسانسازی بیمهها، حمایت از خانههای بهداشت روستایی و تأمین نیروهای بهداشتی باید توجه بیشتر شود.
وی با اشاره به تخصیص سه هزار میلیارد برای شهرهای زیر 20 هزار نفر گفت: این منبع برای بهداشت و درمان باید تخصیص یابد نه درمان صرف.
وی با اشاره به لزوم اجرای برنامه پزشک خانواده تصریح کرد: برنامه پزشک خانواده در برنامه پنجم دوم باید اجرایی شود که متاسفانه دولت قبل ناقص اجرایی کرد و دولت جدید نیز روند اجرای آن را متوقف کرده است.
به گفته این عضو مجلس شورای اسلامی، اگر بیماران از کانال سیستم ارجاع درمان شوند مطمئنا هزینههای درمان کاهش چشمگیری خواهد داشت.
پایان پیام/
نظر شما