دسترسی به فرآوردهای های خون سالم باید به  حقوق شهروندی تبدیل شود

خبرگزاری شبستان: مدیرکل انتقال خون استان زنجان گفت: دسترسی به فرآوردهای های خون سالم باید به مطالبات ملی و حقوق شهروندی تبدیل شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از زنجان، سیامک اسدی، مدیرکل انتقال خون استان زنجان امروز(24 خرداد) در مراسم تجلیل از اهداکنندگان مستمر خون استان زنجان با اشاره به اینکه رسانه نقش مهمی در ترویج فرهنگ اهداء خون دارند، اظهار کرد: این قشر باید انتقال خون را در ارتقاء کیفیت تجهیزات انتقال خون یاری رساند.


وی با تاکید بر اینکه دسترسی به خون سالم باید به عنوان بخشی از مطالبات ملی و حقوق شهروندی مردم تبدیل شود، یادآور شد: اهداء کنندگان مستمر خون به عنوان مروجان اهداء خون و نوع دوستی در جامعه معرفی می شوند.


اسدی، از اهداء کنندگان مستمر خون به عنان سرمایه های نظام سلامت کشور یاد کرد و ادامه داد: 54 درصد از اهداء کنندگان استان زنجان را اهداء کنندگان مستمر تشکیل می دهند.


این مقام مسئول در ادامه از پایین بودن درصد اهداء کنندگان خانم در کشور خبر داد و افزود: به نسبت کشورهای توسعه یافته که حضور فعال بانوان را در اهداء خون شاهد هستیم این رقم در کشور زیر 10 درصد است.


به گفته اسدی، سن مناسب برای اهداء خون 18 تا 65 سالگی است و اهداء کنندگان مستمر پس از این بازه زمانی با تائید پزشک می توانند نسبت به اهداء خون اقدام کنند.


وی در ادامه به ارتقاء کیفیت تجهیزات و اقدامات انجام شده در انتقال خون استان زنجان به نسبت سنوات گذشته اشاره و خاطرنشان کرد: جداسازی سالن خون گیری بانوان و آقایان، ایجاد اتاق معاینه 2، توقف انجام تست گروه خونی برای راهنمایی و رانندگی، ساماندهی سوابق اهداء کنندگان و ارتقاء دیگر تجهیزات از اهم این اقدامات است.


گفتنی است، در این مراسم از اهداء کنندگان مستمر خون در استان زنجان تجلیل شد.


پایان پیام/

 

کد خبر 376135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha