به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدی غضنفری، وزیر بازرگانی با اشاره به نقشه راه ارتقای کیفیت نان گفت: در کارگروه کنترل بازار، طرحی به نام نقشه راه ارتقای کیفیت نان ترسیم شده است که براساس آن موضوع کیفیت نان به عنوان یک وظیفه چند دستگاهی مورد بررسی قرار گرفته و وظیفه دستگاههای مختلف مشخص شده است.
وی با بیان اینکه همه فرآیند تولید گندم، آرد و نان پس از ابلاغ نقشه راه ارتقای کیفیت نان مدیریت واستاندارد سازی می شود، افزود: امیدواریم این طرح به زودی ابلاغ شود وما بتوانیم به تدریج از نهادها ودستگاههای مختلفی که در این امر مسئولیت دارند، بخواهیم وظیفه خود را انجام دهند، زیرا همه فرآیند تولید گندم، آرد ونان باید مدیریت و استاندارد سازی شود.
استانداری ها مسئول کنترل کیفیت نان
غضنفری تصریح کرد: البته به لحاظ کنترل محصول نهایی که نان هست، این به طور مشخص به استانداری ها واگذار شده است. بر اساس مصوبه ای، بعد ازهدفمند شدن یارانه ها، کنترل قیمت و کیفیت، وزن وسایر موضوعات که در مرحله نهایی این فرآیند وجود دارد، دراختیار استانداری ها گذاشته شده است.
وی ادامه داد: بنابر این به طور مشخص استانداری ها باید مراقبت بیشتری داشته باشند، زیرا با کمک اتحادیه ها، قیمت جدید نان تعیین شده و اینها منوط به افزایش کیفیت است.
وزیر بازرگانی افزود: تعزیرات آرد، گندم و نان هم که از سازمان تعزیرات حکومتی جدا شده، در استانداری ها مستقر شده است و لذا کنترل کیفیت و کمیت و سایر مشخصات نان زیر مجموعه استانداری است و امیدواریم به این وظیفه بیشتر اهتمام داشته باشند.
وی با رد برخی شایعات مربوط به اجرایی شدن مرحله سوم اصلاح قیمت نان تا پایان سال جاری، تاکید کرد: هیچ تصمیمی در این خصوص گرفته نشده است.
پرداخت سهم اصناف از هدفمندی یارانه ها
وزیر بازرگانی گفت: سال گذشته سهم اصناف از هدفمندی یارانه ها به دلیل کمبود منابع پرداخت نشد که انشاالله در اوایل سال جاری پرداخت می شود.
غضنفری ادامه داد: دو بسته حمایتی بر عهده وزارت بازرگانی است، یک بسته برای بهبود فرآیندهای خبازی ها و نان صنعتی ها و دیگری بسته حمایتی اصناف است.
وزیر بازرگانی خاطر نشان کرد: سال گذشته به دلیل کمبود منابع نتوانستیم بسته های حمایتی را اجرا کنیم که امیدواریم اوایل سال جاری اجرا شود.
پیش بینی 300 میلیارد تومانی برای جوائز صادراتی و تشویق صادرکنندگان
بنا بر گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت غضنفری افزود: امسال در بودجه برای جوایز صادراتی و تشویق صادرکنندگان سیصد میلیارد تومان پیش بینی شده است.
وی در خصوص معوقه جوایز صادراتی گفت: امسال اعتباری بالغ بر چهارصد میلیارد تومان به صورت واگذاری سهام یا فروش سهام و پرداخت وجه نقد آن به جای جوایز صادرکنندگان در نظر گرفته شده که در این رابطه سازمان های توسعه تجارت و خصوصی سازی در حال مذاکره و تصمیم گیری می باشند.
پایان پیام/
نظر شما