برگزیدگان چهاردهمین جشن «حافظ» معرفی ‌شدند

خبرگزاری شبستان: برگزیدگان چهاردهمین جشن سینمایی/ تلویزیونی «حافظ» 22 خرداد ماه طی مراسمی باشکوه در تالار بزرگ کشور معرفی ‌شدند.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان، »بهاره کیان افشار» به عنوان مجری ابتدایی به روی صحنه آمد و با خواندن متنی در توصیف شکرگزاری خداوند متعال، مراسم را آغاز کرد. پخش کلیپی از برگزاری جشن طی دوره‍‌های گذشته، و خواندن ترانه‌ای با شعر «الا یا ایها الساقی...» حضرت حافظ توسط رضا یزدانی، که برای نخستین بار آن را اجرا می‌کرد، زمینه حضور «علی معلم»، دبیر و بانی جشن سینمایی/ تلویزیونی «حافظ» را برای اجرای بخش ‌های اصلی مراسم فراهم کرد.

 

بهاره کیان افشار پیش از سپردن تریبون به «علی معلم»، او را فردی سخاوتمند دانست که با گذشتن از وقت و همه مسائلی که وجود دارد، چنین جشن باشکوهی را برگزار می‌‎کند و این جمعیت بزرک از سینماگران را زیر یک سقف جمع می‌کند.

 

بنابر گزارش روابط عمومی جشن سینمایی/ تلویزیونی «حافظ»، علی معلم با خواندن غزل «حسنت به اتفاق ملاحت جهان گرفت/ آری به اتفاق جهان می‌توان گرفت» از حضرت حافظ، سخنان خود را آغاز کرد و با بیان اینکه تقارن بازگشت جشن «حافظ» و میلاد حضرت موعود(عج) را به فال نیک می‌گیریم، درباره چگونگی انتخاب فیلم‌ها برای داوری، توضیح داد: اگر می‌خواستیم تمامی آثار سال های 1390 تا 1392 را داوری کنیم، بیش از 170 فیلم و 115 سریال باید مورد قضاوت قرار می‌گرفتند، که این امکان وجود نداشت. به همین دلیل نحسی دوره سیزدهم و برگزار نشدن آن بماند بر گردن کسانی که مانع برگزاری‌اش شدند و به همین علت برای آثار سال 1390 که از داوری حذف شدند، دو جایزه ویژه هیات داوران در بخش تلویزیون و سینما به کسی که آن پروژه ها را نمایندگی می‌کنند، اهدا می‌شود.

 

 

جوزانی: پایتان را از روی ترمز بردارید!

پخش کلیپی درباره پروژه «کوروش کبیر»(به تهیه‌کنندگی علی معلم و کارگردانی مسعود جعفری جوزانی) سرآغاز اهدای جوایز بخش نخست مراسم بود که با تشویق حاضرین همراه شد.

«مسعود جعفری جوزانی» در سخنانی کوتاه بعد از پخش این کلیپ، گفت: برخی در این سرزمین نقش ترمز را دارند و امیدوارم امسال کمی پایشان را از روی ترمز بردارند.

 

علی معلم نیز ابراز امیدواری کرد که طی سال پیش رو پروژه ملی «کوروش کبیر» کلید زده شود.

 

اهدای تندیس بهترین فیلمنامه تلویزیونی نخستین جایزه جشن چهاردهم بود که با دعوت از «مسعود جعفری جوزانی»، جایزه این بخش به «مصطفی رستگاری» برای فیلمنامه سریال «راستش را بگو» اهدا شد.رستگاری نیز با تشکر از عوامل سریال راستش را بگو ، گفت: باید از «فاطمه سمرقندی» برای تهیه این کار تشکر کرد که بالاخره توانست آن را از توقیف خاج کند و البته با 300 دقیقه سانسور باز رنگ آنتن را دید.

 

برای اهدای بهترین بازیگر مرد درام «بهنوش طباطبایی» و «مهدی پاکدل» به روی صحنه آمدند و جایزه این بخش را به «دکتر مهدی سلطانی» برای بازی در سریال «دیوار» به او اهدا کردند.

سلطانی با ابراز

خوشحالی از دریافت تندیس «حافظ» گفت: بسیار خوشحالم که نخستین تندیسم را برای کارهای تصویری از «دنیای تصویر» دریافت می‌کنم و بسیار خوشحال‌ترم که این تندیس به نام همشهری‌ایم حضرت حافظ» است.

 

شریفی‌نیا: افتخارمی‌کنم که زندگی‌ام به تندیس «حافظ» مزین شد

جایزه بهترین بازیگر زن درام را «میلاد کیمرام» و «امیر آقایی» اهدا کردند که «مهراوه شریفی‌نیا» برای سریال «خداحافظ بچه» این تندیس را از آن خود کرد.

 

امیر آقایی با خوش‌آمدگویی به حاضران، گفت: خوشحالم بعد از 3 سال جشن حافظ برگزار می شود، البته من در این سال ها چند سریال بازی کردم که هیچ کدام با زمان داوری این جشن هماهنگ نبود، اما امیدوارم بتوانم در سال آینده یکی از کارهای من نیز دیده شود.

 

شریفی‌نیا بعد از دریافت جایزه‌اش گفت: باعث غرور و افتخار است که زندگی‌ام از این به بعد با تندیس «حافظ» مزین می‌شود. اما نباید فراموش کنم که یک بازیگر بدون وجود یک کارگردان خوب و یک همبازی خوب نمی‌تواند دیده شود.

 

«حسن پور شیرازی» و «رضا ناجی» جایزه بهترین بازیگر مرد کمدی را به «محسن تنابنده» برای بازی در مجموعه‌های «شاهگوش» و «پایتخت 2» اهدا کردند.

 

«رضا ناجی» که به عنوان تنها بازیگر ایرانی برنده خرس برلین به حاضران معرفی شد، با بیان این مطلب که خوشحالم در چنین شبی در کنار شما هستم، گفت: خداوند علی معلم را از ما نگیرد. او هر سال با برگزاری جشن حافظ به سینمای ایران کمک کرده است، امیدوارم به بالاترین مقام برسد.

 

تنابنده با طنز خاصی گفت: دلم می‌خواست جایزه فیلمنامه را می‌گرفتم تا شب که به خانه‌ام می‌روم، درب خانه را با پا باز کنم!

 

 

پژمان جمشیدی: از مافیای برادران قاسم خانی تشکر می‌کنم

 

«علی معلم» مجری برنامه، با اشاره به اینکه در دوره آموزش فیلمسازی در باغ فردوس شاگرد «علیرضا خمسه» بوده از وی و «پژمان جمشیدی» دعوت کرد تا جایزه بهترین بازیگر زن کمدی را اهدا کنند.

 

پژمان جمشیدی بعد از حضور بر روی صحنه به شوخی محسن تنابنده را خطاب قرار داد و با اشاره به اینکه بعد از اتمام جشن «حافظ» همراه با او عازم برزیل است، گفت: برخلاف تنابنده، من دوست داشتم برادران قاسم خانی جایزه را می‌بردند، چون آن‌ها تنها مافیای دوست داشتی‌ای هستند که توانستند من را با یک گل ملی وارد حوزه بازیگری کنند.من از بچگی از مافیا می ترسیدم و فکر می کردم کارهای نادرست انجام می دهند. بعدها که کمی بزرگتر شدم، عاشق بازی مارادونا بودم تا اینکه خبردار شدم مافیا می خواهد مارادونا را از پای درآورد، به همین دلیل باز هم از مافیا ترسیدم. این درحالی است که می گفتند خود مارادونا نیز جزو مافیا است. بعدها مافیای پیمان و مهراب قاسم خانی من را وارد سینما کرد و من دیدم چقدر مافیا خوب است و چقدر کارای خوب می کند. فکر می‌کنم خلاف بودن خوب است چرا که همه کارهای خوب توسط مافیا انجام می شود. من تا امروز یک گل ملی زده ام و اگر عادل فردوسی پور ناراحت نشود 21 بار پیراهن ملی را به تن کردم، اما امشب با دیدن چنین بزرگان سینمایی می لرزم و دست همه را می بوسم.

 

جایزه این بخش به «مرجانه گلچین» اهدا شد. او بعد از دریافت این جایزه گفت: افتخار بزرگی است که از دست استاد بزرگم «علیرضا خمسه» این جایزه را دریافت می کنم. از داوود میرباقری نیز برای اینکه من را برای حضور در «شاهگوش» انتخاب کرد تشکر می کنم.

 

 

علی معلم؛ قدم خیر سینمای ایران!

 

جایزه بهترین کارگردان تلویزیونی را «مجید مظفری» و دخترش(نیکی مظفری) به «سیروس مقدم» برای سریال «پایتخت 2» و «دیوار» اهدا کردند.

 

«مجید مظفری» بعد از حضور بر روی صحنه گفت: به نظرم اسم «علی معلم» باید »قدم خیر» باشد، چون قدم‌های خیری برای سینمای ایران برداشته است. اما بسیار خوشحالم که «رضا رویگری» با سلامتی کامل امشب در این مراسم حضور دارد و دست «علی معلم» را می‌بوسم که او را فراموش نکرده و الان کنار ماست. خدا «رضا» را برای ما و خانواده‌اش نگه دارد.

 

سیروس مقدم با اشاره به این‌که جای تندیس حافظ در مجموعه جوایزی که دریافت کرده، خالی بوده، افزود: خیلی دوست داشتم این جایزه را برای سریال «زیر هشت» دریافت می‌کردم و دوست دارم این جایزه را به کسی تقدیم کنم، اما چوناین جایزه برایم بسیار ارزش دارد و می‌خواهم در خانه‌ام بماند، جایزه را به همسرم، الهام غفوری و پسرم تقدیم می‌کنم که برای تولید این کارها بسیار زحمت کشیدند. همچنین سلام به داود میرباقری که این جایزه می‌توانست در دستان او باشد.

 

در انتهای این بخش، علی معلم به احترام «رضا رویگری» که نمی‌توانست از جایش بلند شود از روی صحنه پایین آمد و نزد او رفت. تا رویگری بتواند به ابراز احساسات مردمی که او را تشویق می‌کنند پاسخ دهد.

 

 

«شاهگوش»ی‌ها بهترین مجموعه تلویزیونی

 

جایزه بهترین مجموعه تلویزیونی توسط «لاله و ستاره اسکندری» به مهران برومند و سید محمد امامی تهیه کنندگان مجموعه «شاهگوش» اهدا شد.

 

مهران برومند بعد از دریافت جایزه خود با اشاره به اینکه محمد امامی ایران نیست، گفت: از داوود میرباقری برای ساخت این سریال، از مردم که ما را دیدند و خریدند، تشکر می کنم.

«محمدرضا علیمردانی»(خواننده، دوبلور و بازیگر) اجرای طنز و جالبی از ترانه‌های دوران کودکی بخش بعدی مراسم بود که با گیتاری که خود می‌نواخت اجرا شد و حاضرین را به تشویق وادار کرد.

 

 

حمایت بنیاد «کمک» از پروژه ملی «کوروش کبیر»

هنگام اهدای جایزه بهترین«ترانه فیلم و سریال» در حالی که علی معلم از «فرزاد فرزین» برای حضور برروی صحنه دعوت می‌کرد، «کتایون ریاحی» با حضور ناگهانی‌اش بر روی صحنه هم حضار و هم «علی معلم» را غافلگیر کرد که با تشویق حاضرین نیز روبرو شد.

 

وی گفت: من قصد داشتم از سالن خارج شوم، اما حیفم آمد که عرض احترام نکنم. این باعث افتخار است که فیلم سینمایی «کوروش کبیر» در ایران ساخته می شود، من به نمایندگی از بنیاد «کمک» که خودم آن را تاسیس کرده‌ام؛ اعلام می‌کنم چون این پروژه «ملی»ست، هرگونه حمایتی که لازم باشد از تولید این فیلم سینمایی خواهیم داشت.

 

«علیرضا قربانی» برای سریال «راستش را بگو» جایزه بهترین«ترانه فیلم و سریال» را از دستان «فرزاد فرزین» و «علی لهراسبی» دریافت کرد.

 

 

جشن موسیقایی «حافظ» در روز زادروز حافظ در حافظیه

«علی لهراسبی» با اشاره به موفقیت فرزاد فرزین در مسکو و جایزه‌ای که دریافت کرده است، گفت: برای دومین بار در جشن حافظ روی صحنه می‌آیم، امیدوارم روزی برسد که بتوانم جایزه حافظ را با کارهای‌ که انجام می‌دهم دریافت کنم.

 

علیرضا قربانی بعد از دریافت جایزه‌اش گفت: علاقمندم از «فردین خلعتبری» تشکر ویژه‌ای کنم، البته او دوست داشت در جشن حضور داشته باشد، اما به دلیل کاری که برایش پیش آمد، نتوانست خود را به جشن برساند. او سه تصنیف از کارهای من را آهنگسازی کرده که همه‌گی با استقبال مردم روبرو شده‌اند، «شب دهم»، «مدار صفر درجه» و «راستش را بگو» که ترانه آن را خودش سروده است.

 

علی معلم از خوانندگان حاضر بر وری صحنه خواست که قطعه کوتاهی اجرا کنند که علیرضا قربانی آواز تحسین‌برانگیزی بر روی غزلی از حضرت حافظ اجرا کرد.

 

همچنین «علی معلم» در ادامه از برگزاری جشن موسیقایی «حافظ» در روز زادروز این شاعر بزرگ(مهر ماه) در حافظیه شهر شیراز خبر داد.

 

 

میرباقری: خوشحالم «مختارنامه» در حافظه تصویری مردم باقی می‌ماند

 

نخستین جایزه ویژه چهاردهمین جشن سینمایی / تلویزیونی «حافظ» توسط «مهدی فخیم زاده» به «داوود میرباقری» برای سریال «مختارنامه» اهدا شد.

داوود میرباقری نیز بعد از تبریک نیمه شعبان، به شوخی با اشاره به همزمانی برگزاری جشن و بازی افتتاحیه جام جهانی گفت: می‌خواستم به بازی افتتاحیه برسم که نشد، اما دریافت این جایزه کاملا من را غافلگیر کرد. واقعیت این است که من تنها آمده بودم تا برای «شاهگوش» کف بزنم، اما خوشحالم که سریال «مختار نامه» توانست در حافظه تصویری مردم باقی بماند.

 

 

ارجمند: برای برگزاری این جشن به دو وزارتخانه احتیاج است

 

چایزه دوم ویژه هیات داوران را «داریوش ارجمند» برای تهیه، نگارش و کارگردانی فیلم «جرم» به «مسعود کیمیایی» اهدا کرد.

 

«داریوش ارجمند» هنگام بالا آمدن روی صحنه بر زمین افتاد، که لحاظاتی، حضار را نگران کرد. او با حضور بر روی صحنه گفت: اینجا نشان دادیم که عملا ما زمین خورده سینما هستیم و بسیار خوشحالم بعد از گذشت 3 سال، علی معلم موفق شد بر همه مسائل چیره شود تا این جشن را برگزار کند، البته تا ساعت 17:30 دقیقه همه چیز روی هوا بود. من فکر می کنم ما مردم هرکاری که بخواهیم می‌کنیم، بدون نیاز به هیچ کس. برگزاری چنین جشنی نیاز به کار 2 وزارتخانه دارد. این درحالی است که جشن حافظ به همت یک زن و شوهر و دفتر فیلمسازی‌شان انجام می‌شود.

 

او درباره «مسعود کیمیایی» گفت: مردان کمی هستند که در همه زمینه های بشری تاریخ ساز می‌شوند. در سینمای ما نیز مردانی حضور دارند که تاریخ ساز شدند، یکی از این افراد «مسعود کیمیایی» است.

 

 

کیمیایی: تا انتهای عدالت پیش می‌روم

 

«مسعود کیمیایی» با تشویق حاضرا به روی صحنه آمد و بعد از دریافت تندیس «حافظ» گفت: خیلی دل گرفته هستم.خیلی ممنونم از خانه سینما تشکر می‌کنم ازاتحادیه کارگردانان که در برابر دفاع از حیثیت خود سکوت کردند. اما من این بار برای این روزنامه تا انتهای عدالت پیش می‌روم تا ببینم چه اتفاقی می‌افتد.

 

«داریوش ارجمند» در ادامه صحبت های مسعود کیمیایی گفت: شما در تمامی سال‌های فعالیت‌تان با آثارتان، تا انتهای عدالت رفته‌اید. من سه فیلم با شما کار کردم و به خوبی می دانیم که شما چه مردی، از چه تباری و برای چه روزگاری هستید.

 

«علی معلم» نیز در ادامه با انتقاد از فضای پیش امده در برابر مسعود کیمیایی، گفت: حرف‌های «مسعود کیمیایی» روشنگر فضای کاذب روشنفکری ماست.

 

 

کیانیان: شناسنامه نداریم

 

اهدای جایزه یک عمر فعالیت هنری به «عبدالله اسکندری» بخش بعدی مراسم بود. که برای اهدای آن «رضا کیانیان» روی صحنه آمد.

 

کیانیان گفت: با تمام وجود افتخار می‌کنم که می‌توانم درباره «عبدالله اسکندری» صحبت کنم. در گذشته می‌گفتیم که من با فلانی بچه محلم. چون بزرگتر بود. اما متاسفانه سال‌هاست که نمی‌دانیم بچه کدام محل هستیم. شناسنامه‌مان را از یاد برده‌ایم. شناسنامه نداریم، جون بزرگان‌مان را فراموش کرده‌ایم. عبدالله اسکندری یکی از افرادی است که باید همیشه به او افتخار کرد. شما می‌دانید در مجله «Life» که از بزرگان جهان می‌نویسد، گزارشی درباره «عبدالله اسکندری» هست؟ اسکندری هم پدر گریم ایران هست، هم فرزندش و هم دانشجوی آن. کافیست به مهمین سریال «مختار نامه» نگاه کنید، ببینید، چقدر شخصیت توسط او خلق شده است. او باید خیلی زندگی کرده باشد تا بتواند این همه فکر کند و این تعداد شخصیت خلق کند. در همی نسریال زیر دستش 15 روز تست گریم می‌شدم، تا اینکه بعد از آن شخصیت عبیدالله بن زبیر خلق شد. به هر حال من بسیار ذئق زده‌ام.

 

«عبدالله اسکندری» بعد از حضور بر روی صحنه گفت: همه عشق من این است که این تشویق ها را بشنوم. این تشویق ها باعث می شود که من بعد از گذشت 42 سال باز هم بخواهم شخصیت های جدیدی را خلق کنم.

 

«رضا کیانیان» همچنین جایزه یک عمر فعالیت پربار در حوزه ادبیات سینمایی / نقد فیلم را به «خسرو دهقان» اهدا کرد.

 

خسرو دهقان: تنها قرص و داروی نقد تحمل است

او درباره «خسرو دهقان» گفت: من و این همه خوشبختی محاله! که بتوانم در یک شب به دو تن از بزرگان سینمای ایران جایزه بدهم. اما این سوال را قبلش پاسخ دهیم؛ چه کسی حافظه تاریخی ما را حفظ می‌کند؟ چه کسی می‌تواند برای ما این تاریخ را روایت کند؟ مسلم است که نویسندگان سینمایی و منتقدان این جایگاه را دارند. همیشه دوست داشته‌ام که منتقدان درباره من بنویسند. بویژه اگر آن شخص «خسرو دهقان» باشد. دانش او خیلی بیش از آن چیزی‌ست که از او خوانده‌ایم. آن چیزی که با عث دلخوری ماست این است که او سال‌هاست ننوشته و ما در این سال‌ها همیشه به طور شفاهی پیش او می‌رفتیم تا استفتا کنیم تا او جمله‌ای بگوید و بعدها ما به آن فکر کنیم. اما امشب از خسرو می خواهم که باز هم بنویسد. خسرو دهقان از نسل منتقدان جوانی بود که حالا پیر شده است. خسرو جان بنویس!

 

خسرو دهقان نیز با حضور بر روی صحنه گفت: پوزش می خواهم که گاهی با نوشته هایم باعث رنجش شما شدم، حضرت حافظ حافظه تاریخی ادبی مرم ماست و بی شک «دنیای تصویر» نیز حافظه تاریخی سینمای ایران است. نباید فراموش کنید که هیچ راه حلی برای نقد وجود ندارد و تنها قرص و داروی نقد تحمل است.می‌خواهم از سخنان «مسعود جعفری جوزانی» در مراسمی وام بگیرم که می‌گفت در این جشن اهالی سینمای ایران همه زیر یک سقف هستند و اگر این سقف خراب شود همه صدمه می بینیم، به همین دلیل باید از این سقف پاسداری کنیم و این پاسداری وظیفه ماست.

 

اجرای ترانه‌ای از آلبوم ساعت فراموشی» توسط «رضا یزدانی» که با پخش کلیپی در بک‌گراند او همراه بود، فضای جشن را تغییر داد. این کلیپ با پخش پلان‌هایی از «روزی روزگاری در آمریکا» و «جیمزباند» که از موسیقی آن برای مطلع شروع ترانه رضا یزدانی استفاده شده بود، آغاز شد.

 

مدیری: سخت است یک هنرمند 40 سال در حرفه‌ای‌ترین سطح، با سلامت اخلاقی، جسمی و روحی باقی بماند

 

هنگام ورود «مهران مدیری» برروی صحنه برای اهدای جایزه ویژه هیئت داوران گروه «رضا یزدانی» که جرای موسیقی برنامه را بر عهده داشتند، بخش ابتدایی ترانه مشهور «Billie Jean» را نواختند که مدیری به طنز گفت: از گروه موسیقی تشکر می کنم که برایم سفارشی مایکل جکسون زدند!

 

«مهران مدیری» قبل از اهدای جایزه به «فرامرزقریبیان» برای تهیه و کارگردانی فیلم «گناهکاران» گفت: یکسری بازی‌های درخشان در سینمای ایران وجود دارد که همگی متعلق به فرامرز قریبیان است، چگونه می توان حضور درخشان او در فیلم هایی چون «گوزن ها»، «خاک»، «ترن» و بسیاری از نقش های دیگر را فراموش کرد. در 40 سال گذشته بازی های درخشانی از ایشان و دیگران دیده‌ایم، اما ایشان یک نکته ویژه دارند، آن هم شخصیت، منش، اخلاق و سلامت‌شان است. در سینمای ما اتفاقات عجیب و غریب کم رخ نمی‌‎دهد، اما خیلی مهم است که یک هنرمند 40 سال در حرفه‌ای‌ترین سطح، با سلامت اخلاقی، جسمی و روحی باقی بماند. امیدوارم سال‌های سال سینمای ما را متعادل نگه دارند.

 

«فرامرز قریبیان» در حالی که مردم ایستاده او را تشویق می‌کردند، به روی صحنه آمد و گفت: از هیئت داوران، از پسرم و همسرم که برای تهیه این فیلم بسیار تلاش کردند، تشکر می‌کنم. هرچند مشکلات بسیاری برای اکران این فیلم سینمایی پیش آمد، اما برای فیلم بعدی‌ام جبران می‌کنم.

 

در ادامه جایزه بهترین دستاورد فنی و هنری، توسط «الیکا عبدالرزاقی» و «امین زندگانی» ه «عباس بلوندی» برای طراحی صحنه فیلم‌های «ملکه» و «چ» اهدا شد.

 

 

اسعدی: «دنیای تصویر» خودش صاحب خط است

 

سپس «اصغر همت» و دکتر «محمد سریر» برای اهدای جایزه بهترین موسیقی متن به روی صحنه آمدند.

 

دکتر سریر با اشاره به این مطلب که موسیقی متن فیلم در سینمای ایران پیشرفت چشمگیری داشته است، گفت: متاسفانه بودجه ای که برای ساخت موسیقی فیلم در نظر گرفته می‌شود، بسیار پایین است، همین مسئله سبب می شود تا برای ساخت موسیقی از سازهای الکترونیک استفاده شود که به ایده‌ای آهنگساز برای اجرای درست موسیقی آسیب می‌رساند. امیدوارم شرایطی فراهم شود تا در تولید موسیقی فیلم بهتر عمل کنیم.

 

جایزه این بخش به «پیمان یزدانیان» برای فیلم سینمایی «جیب بر خیابان جنوبی» اهدا شد که در غیاب وی «سیاوش اسعدی» کارگردان فیلم، این جایزه را دریافت کرد.

اسعدی هنگام دریافت این تندیس گفت: خیلی خوشحالم که فیلم «جیب بر خیابان جنوبی» در این جشن کاندید شده، چون «دنیای تصویر» از هیچ جریان فرهنگی خط نمی‌گیرد،و خودش صاحب خط و بسیار هم خوش خط است.

 

جایزه بهترین فیلمبرداری را «سروش صحت» و «سحر قریشی» به «محمود کلاری» برای فیلم‌های «گذشته» و «استرداد» اهدا کردند..

 

 

سروش صحت: برخی پایشان را روی گاز بگذارند!

 

صحت در سخنان کوتاهی به شوخی گفت: در ادامه حرف‌های مسعود جعفری جوزانی؛ من می‌خواهم برخی پایشان را روی گاز بگذارند!

محمود کلاری بعد از دریافت تندیس «حافظ» گفت:: از این فرصت استفاده می کنم و از «اصغر فرهادی» تشکر می‌کنم؛ در شرایطی که در ایران و برای فیلم ایرانی از فیلمبردار خارجی استفاده می‌کنند، اما او برای یک فیلم اروپایی و با سرمایه خارجی، از فیلمبردار ایرانی استفاده کرد.

 

«فرزاد حسنی» و «هومن سیدی» نیز جایزه بهترین فیلمنامه بخش سینمایی را به «پوران درخشنده» برای فیلم «هیس دختران فریاد نمی‌زنند» اهدا کردند.

 

«پوران درخشنده» با اشاره به اینکه بسیار هیجان زده است، گفت: در سینمای ایران کسانی هستند که با وجود تمام سختی ها، تلاش می کنند تا در فیلم های خود حرفی برای گفتن داشته باشند. خشحالم که این جایزه را از دست دو جوان می گیرم، من جوانان را دوست دارم و برای آنها فیلم می سازم.

 

 

بغض دختر «گلاب آدینه» و هت‌تریک «مهناز افشار در دوروز

 

«گلاب آدینه» و «ساره بیات» برای اهدای دو جایزه بهترین بازیگر زن بخش سینمایی به روی صحنه آمدند.

«گلاب آدینه» هنگام خواندن نام بهترین بازیگر زن سینمایی ، گفت: برای من این لحظه بسیار مهم و ارزشمند است، من از خواندن این نام لذت می برم چرا که نام دخترم نورا هاشمی به عنوان بهترین بازیگر زن برای «جیب بر خیابان جنوبی» نوشته شده است.

 

«نورا هاشمی» در حالی که ذوق‌زده از دریافت تندیس به نظر می‌رسید، با صدایی بغض کرده، جایزه اش را به «سیاوش اسعدی»(همسرش و کارگردان فیلم «جیب بر خیابان جنوبی») تقدیم کرد.

ساره بیات نیز دومین جایزه این بخش را به «مهناز افشار» برای بازی در فیلم «برف روی کاج‌ها» اهدا کرد.

 

افشار گفت: شادی من در این دو روز با گرفتن این جایزه کامل شد، تولدم، ازدواجم و دریافت این جایزه هدیه‌های خداوند به من در این دو روز گذشته بوده است و در این ایام فوتبالی، می‌توانم بگویم که هت‌تریک کرده‌ام!

 

 

شوخی‌های عطاران

اهدای جایزه بهترین بازیگران مرد سینمایی بخش بعدی مراسم بود که اهدای دو تندیس آن به «سام قریبیان» و «سعید راد» سپرده شد.

 

سعید راد گفت: در این سال ها که دنیای تصویر جشن حافظ را برگزار کرده است، باعث ایجاد شادی در سینما شده است، در واقع برگزاری چنین جشن‌هایی می‌تواند به نوعی شادی را در جامعه تزریق کند و همین مسئله باعث ایجاد خوشبختی در جامعه می‌شود. من از نسلی هستم که با نگاتیو کار کرده ام، دورانی که بهترین فیلم های تاریخ سینمای ایران ساخته شده است. اما امروز سینمای دیجیتال به روی کار آمده و هنرمندان بسیاری پا به عرصه سینما گذاشته اند. مطمئن هستم این نسل می‌تواند در سال‌های آینده تمامی قله‌های دنیا را فتح کند.

 

جایزه نخست این بخش توسط «سعید راد» به «بابک حمیدیان» برای فیلم «چ» و تندیس دوم؛ توسط «سام قریبیان» به «رضا عطاران» برای بازی در فیلم «دهلیز» و «طبقه حساس» اهدا شد.

 

رضاعطاران بعد از دریافت این جایزه گفت: روی کارت دعوت نوشته شده بود، لطفا با لباس رسمی حضور پیدا کنید، من هم برای اولین بار در تابستان کت تنم کردم به همین دلیل بسیار معذب هستم. ترجیح می دهم کمتر حرف بزنم، چرا که هر بار حرفی زدم بعدش یک اتفاقی افتاده است.

 

شوخی او در ادامه برای خواندن شعری از حضرت «حافظ» خنده حاضران در تالار بزرگ کشور را در پی‌داشت.

 

 

فرهادی نبود، آزادی ور جایزه‌را گرفت

«دانیال عبادی» و «اندیشه فولادوند» نیز برای اهدای جایزه بهترین کارگردانی به «اصغر فرهادی» برای فیلم «گذشته» به روی صحنه آمدند، که به علت غیبت فرهادی در سالن، «رعنا آزادی‌ور» این جایزه را به نمایندگی از وی دریافت کرد.

چهاردهمین جشن سینمایی تلویزیونی «حافظ»با علام این نکته از سوی «علی معلم» که هیئت داوران برای انتخاب جایزه بهترین فیلم به توافق نرسیدند، به پایان رسید.

 

 

کارگردانی این مراسم بر عهده «علی اوجی» بود.

 

 

سعید راد، کتایون ریاحی، حسن پورشیرازی، هومن سیدی، سپند و کمند امیرسلیمانی، داریوش ارجمند، هادی منبتی، محمد هادی کریمی، مازیار میری، میلاد کی‌مرام، مهناز افشار، لاله و ستاره اسکندری، اصغر همت، رضا کیانیان، دانیال حکیمی، اندیشه فولادوند، پندار اکبری، سحر قریشی، سروش صحت، شقایق دهقان، مهراب قاسم خانی، پریناز ایزدیار، ساره بیات، مهدی فخیم زاده، سام قریبیان، علی‌رام نورایی، دانیال عبادی، فرامرز قریبیان، سام قریبیان، علی لهراسبی، مهدی پاکدل، بهنوش طباطبایی، امیر آقایی، مهراوه و ملیکا شریفی نیا، محسن تنابنده، علیرضا خمسه، مسعود کیمیایی، مسعود جعفری جوزانی، پژمان جمشیدی، محمود کلاری، نگین صدق گویا، جواد طوسی، شیرین بینا، افشین یداللهی، حبیب اسماعیلی، امیر سماواتی، مجید و نیکی مظفری، مریم امیرجلالی، کمال تبریزی، مهران احمدی، محسن قاضی مرادی، رضا رویگری، سیمون سیمونیان، مجید قناد، شهین تسلیمی، سیدضیاءالدین دری، شیلا خدادادف همایون ارشادی، شهاب عباسی، سیاوش اسدی، فرزاد فرزین، هادی کاظمی، داوود میرباقری، مهرانه مهین ترابی، کارن همایونفر، الهام حمیدی، منوچهر محمدی، بهنام بهزادی، محمدرضا آهنج، برزو ارجمند، فرناز رهنما، مهدی سلطانی، کیومرث پوراحمد، پوران درخشنده و جمع کثیری از اهالی رسانه، منتقدان و نویسندگان سینمایی از جمله هنرمندان حاضر در این جشن بودند.

 

پایان پیام/

کد خبر 376031

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha