کلید اصلی اشتغال پایدار در صنایع دستی

خبرگزاری شبستان: معاون صنایع دستی کشور از تلاش سازمان میراث فرهنگی برای خروج صنایع دستی از رکود ایجاد شده در دوره های قبل در این حوزه با استفاده فراگیر از آموزش های کاربردی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری شبستان، بهمن نامور مطلق در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گرشگری با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: هم اینک صنایع دستی در کشور به دلیل رویکردهای گذشته با افول رو به رو شده است و از این رو، به منظور خارج کردن آن از شرایط نامناسب کنونی، در تلاش هستیم از تمام توانمندی های موجود در کشور استفاده کرده و زمینه را برای شکوفایی آن فراهم کنیم تا هنرمندان و صنعتگران کشور با امید و انگیزه بیشتری به فعالیت بپردازند.


وی با اشاره به محوری بودن فعالیت های سازمان فنی و حرفه ای در ارائه خدمات آموزشی به فعالان صنایع دستی ، بر افزایش تعامل مستمر میان معاونت صنایع دستی و این سازمان تاکید کرد و افزود: آموزش کلید اصلی اشتغال پایدار صنایع دستی کشور است و برپایی نمایشگاه بین الملی صنایع دستی ماحصل تلاش مربیان و متخصصان کارآزموده سازمان آموزش فنی وحرفه ای و نیز معاونت صنایع دستی است و از این رو، می طلبد مسولان سازمان آموزش فنی و حرفه ای نقش بیشتری در برپایی این نمایشگاه ایفامی کردند که به دلایل مختلف، این موضوع در نمایشگاه امسال اجرایی نشد. امیدواریم در سال های آینده فنی و حرفه ای نقش آفرینی بیشتری را در برپایی نمایشگاه نمایشگاه های صنایع دستی از خود نشان دهد.


معاون صنایع دستی کشور در ادامه گفت: در حال حاضر سازمان ها و نهادهای مختلفی از جمله کمیته امداد و بهزیستی در نمایشگاه حضور دارند و حضور آنان سبب شده است، در برنامه ریزی سال آینده زنجیره ای از سالن ها با مدیریت دستگاه های مختلف راه اندازی کنیم تا زمینه گفتمان سازی و عمیق سازی فرهنگ استفاده از صنایع دستی در جامعه و حمایت آن از سوی دستگاه های دولتی نهادینه شود.


در ادامه این مراسم معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور نیز گفت: در حال حاضر در کشور 700 مرکزثابت و 13 هزار و 500 آموزشگاه آزاد با ارایه خدمات آموزشی در زمینه های صنعتی، خدماتی، کشاورزی به هنرجویان در این مراکز خدمات آموزشی ارائه می کنند.


کوروش پرند، ادامه داد: سازمان فنی و حرفه ای و سازمان میراث فرهنگی تعامل مثبت و سازنده ای با هم داشته و به منظور تقویت این همکای ها، جلسات مشترک کاریبه منظور اشتغالزایی که یکی ازرویکرد اصلی در دولت تدبیر و امید محسوب می شود، برنامه ریزی و هماهنگی های ارزشمندی به انجام رسیده است.


وی با اشاره به اینکه کمیته مشتک کاری میان دو سازمان برای تسریع در روند ارتباط و همکاری ایجاد شده است، گفت: در این جلسات موضوع امضای تفاهم نامه همکاری به منظور سازماندهی بهتر امور مربوط به فعالیت های دو سازمان در دستور کار قرار گرفت و امیدواریم با امضای آن، مردم و جامعه هدف از مزایای آن بهره مند شوند.


معاون وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی در ادامه با بیان اینکه، در سند اشتغال بر موضوع ایجد فرصت های شغلی با کیفیت تاکید و 15 راهبرد مختلف برای اجرایی کردن این مهم تدوین شده است گفت: بر این اساس، برخی برنامه هی ابلاغ شده ر این راهبرد به حوزه میراث فرهنگی و صنایع دستی مرتبط است.
 

 

پایان پیام/

کد خبر 375964

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha