به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، مرتضی رحمانیموحد، معاون گردشگری سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کشور شامگاه گذشته (21 خرداد) در جلسه ستاد اجرایی خدمات سفر استان کردستان در سنندج اظهار کرد: در دولت یازدهم نگاه ویژهای به مبحث گردشگری شده و برای نخستین بار در کشور اعتبارات ویژهای به نام گردشگری مصوب شده است.
وی افزود: توسعه گردشگری به توسعه اشتغال و در نتیجه توسعه پایدار کشور منجر می شود لذا با بازنگری فرایندها، اصلاح برخی مقررات و برخی نگاهها میتوانیم یک الگوی پایدار گردشگری را در کشور مستقر کنیم.
رحمانی موحد، تصریح کرد: در حال حاضر یک هزار و 146 منطقه نمونه گردشگری به تصویب دولتهای مختلف در کشور رسیده است که این مهم در مقایسه با کشورهای موفق در حوزه گردشگری که مناطق نمونه گردشگری آنها به 10 نقطه نیز نمیرسد قابل تأمل بوده و برای کاهش این مناطق و اولویتبندی آنها فعالیتهایی را شروع کردهایم.
وی افزود: تبدیل این نقاط با توجه به شاخصهای تعریف شده برای مناطق گردشگری نیاز به اعتبارات خاص دارد لذا با اولویتقراردادن پیشنهادهای ستادهای استانی برای تحقق این مهم تلاش خواهیم کرد اما باید این را مدنظر داشت که هر منطقه نمونه گردشگری در صورت تأمین اعتبار حداقل 5 سال زمان نیازدارد تا آماده خدمترسانی شود.
معاون میراث فرهنگی کشور خاطرنشان کرد: در مبحث گردشگری بومی و اقتصاد بومی نیز ترکیه و مالزی الگوهای خوبی برای ما به شمار میآیند چرا که آنان با هماهنگی همه نهادهای متولی امر به این پیشرفتها دست پیدا کردهاند.
رحمانی موحد افزود: هماکنون بیش از 25درصد خاک کشور را بیابانها تشکیل میدهند اما حتی از این مناطق نیز میتوان به عنوان قطبهای گردشگری بهرهبرد.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر بیش از 50درصد ظرفیت هتلهای کشور خالی بوده و باید با برنامهریزی درست و حمایت از بخش خصوصی زمینه را برای هدایت گردشگران از چادرها به سمت سرپناهها و هتلهای ارزان قیمت فراهم کرد.
معاون میراث فرهنگی کشور اظهار داشت: پخش کردن برنامهها و سمینارهای نهادها و سازمانهای مختلف در بین 8 استان کشور به منظور توسعه گردشگری و کمک به سرمایهگذاری در این استانها از دیگر برنامههای ما در کنار تکمیل طرحهای نیمهتمام است.
رحمانیموحد خاطر نشان کرد: استان کردستان یکی از استانهای ویژه کشور در حوزه گردشگری بوده و برپایی نخستین گردهمایی فصلی معاونان گردشگری کشور نیز در سال جاری در این استان برای کاهش فاصلههای این استان تا وضعیت مطلوب و معرفی توانمندیهای این خطه از میهن اسلامی است.
پایان پیام/
نظر شما