به گزارش خبرگزاری شبستان، مهدیه فرازکیش سرپرست دفتر ارزیابی و نظارت راهبردی معاونت فناوری، سه رویکرد اصلی در ارزیابی نوآوری را کنترل عملکرد، تخصیص بودجه و بهبود و یادگیری دانست و تصریح کرد: رویکرد کنترلی و تخصیصی در ارزیابی، زمانی که با کارکنان دانشی سر و کار داریم، موفقیتآمیز نخواهد بود.
فرازکیش با اشاره به اینکه رویکرد بهبود و یادگیری، از مهمترین رویکردها در معاونت علمی و فناوری است، گفت: بحث یادگیری را هم در سطح سازمان و هم در سطح کلان علم و فناوری کشور باید به عنوان رسالت خود قرار دهیم و در صورت اتخاذ این رویکرد، ضروری است تا شبکهسازی، هماندیشی تخصصی و تقویت کانونهای تفکر را در اولویت قرار دهیم، چرا که با فعالیتهای انفرادی نمیتوان به این هدف دست یافت و باید مشارکت عمومی ایجاد شود.
وی بحث استاندارد را یکی دیگر از اولویتهای دفتر ارزیابی و نظارت راهبردی معاونت علمی و فناوری دانست و تصریح کرد: استاندارد مقوله مهمی است که با تایید صلاحیت هر چه بیشتر شرکتهای دانشبنیان در طی سالهای آینده میتواند به یک بحران ملی در تجاریسازی محصولات دانشبنیان کشور تبدیل شود، اگر از هماکنون به دنبال راه حل آن نباشیم.
سرپرست دفتر ارزیابی و نظارت راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در ادامه با اشاره به اینکه مقوله ارزیابی اثرات اجتماعی و فرهنگی به ویژه در توسعه فناوری کمتر مورد توجه قرار گرفته شده است، گفت: هنوز راهکاری جدی برای پیگیری این موضوع نداریم، ولی همراه با گروههای مختلف به دنبال طرح جامعنگرانهای هستیم تا اثرات اجتماعی عملیاتی شود.
فرازکیش درباره مدیریت بانوان در حوزه کلان پژوهش و فناوری کشور بیان کرد: فعالیت بانوان در سطوح کلان کشور با چالشهای جدی مواجه است و اگر مدیریت آنها به صورت جدی در نظر گرفته شود، نه تنها به فضای کاری کلان کشور کمک میکند، بلکه با ایجاد همافزایی مثبت، به شکل مطلوبتری پیش خواهیم رفت.
به گزارش مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری معاونت ریاست جمهوری، وی گفت: نیمی از افراد جامعه ما بانوان هستند و از حقوق یکسان برخوردارند که باید فرصت فعالیت به آنها داده شود. معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با توجه به محیط تعاملی و سازنده خود میتواند در این زمینه نیز پیشرو باشد.
پایان پیام/
نظر شما