به گزارش خبرگزاری شبستان از قم به نقل از روابط عمومی مرکز پژوهش های اسلامی صدا و سیما،این کتاب در چهار فصل اصلی رسانه و موضوع مهدویت، در جست و جوی طرحی برای ایده های برنامه سازی ، نمونه هایی از ایده های ناظر به تنوع مخاطب های خاص و شبکه های خاص و نمونه هایی از ایده های تفضیلی و پژوهش برنامه ای تدوین شده است.
نسبت سنجی میزان توجه رسانه به مهدویت، نسبت سنجی موضوع مهدویت با پدیده انقلاب اسلامی، راهبردهای برنامه سازی در موضوع مهدویت، مهدی شناسی و مهدویت از منظر گاه شمار تاریخی، بازشناسی ابعاد شخصیتی امام مهدی (عج) بر اساس ادعیه و زیارات مهدوی و از نسل سلمان تا سبک زندگی مهدوی از دیگر موضوعات مطرح شده در این کتاب است.
در بخشی از این کتاب آمده است: انتظار و مهدویت از هویت های بنیادین تشیع است و یکی از علت های بالندگی و شکوفایی تاریخ تشیع بشمار می رود و چنانکه تشیع بدون اصل معرفتی مهدویت و فرهنگ اجتماعی انتظار شناخته نخواهد شد.
از آنجاکه مهدویت و انتظار در مکتب تشیع جایگاه ویژه ای دارد شایسته است در نظام برنامه سازی رسانه ای نیز برای آن اهمیت ویژه ای قائل شویم و پیوسته در قالب برنامه سازی به این اصل مهم توجه گردد.
پایان پیام/
نظر شما