فعالیت های کانون های مساجد باید موجب افزایش عبودیت و بندگی مردم شود

خبرگزاری شبستان: مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران گفت: فعالیت های کانون ها در مساجد باید موجب افزایش عبودیت و بندگی مردم شود و مردم رابه کمال برساند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، محمد فوقی، مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد مازندران امروز(21خرداد) در جلسه توجیهی برنامه های ابلاغی کانون های مساجد که در مسجد ملاعباس گلوگاه برگزار شد، با اشاره به جایگاه مساجد در اسلام اظهار داشت: در روایات متعددی آمده که مسجد مقر فرماندهی و حکومت و سکونت امام زمان(عج) است.


وی گفت: مساجد زیرساخت اساسی جامعه اسلامی هستند که با توسعه فرهنگ دینی و حمایت از اعتبارات کانون های فرهنگی و هنری مساجد می توانند بسیاری از مشکلات اقتصادی و سیاسی را حل مرتفع کنند.


فوقی مساجد را مرکز ثقل فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانست و افزود: مساجد به عنوان مستحکم ترین مکان برای مقابله با جنگ نرم نظام سلطه و کاهش آسیب های اجتماعی نقش مهم دارند.


وی با اشاره به سخن ارزشمند حضرت امام خمینی(ره) که فرمودند مسجد سنگر است، گفت: این رهنمود امام راحل تعارف و تشریفات نیست بلکه یک استراتژی و قدرت نرم نظام جمهوری اسلامی است که بهترین مکان می تواند برای ارتقای ارزش های اخلاقی و علمی نسل جوان جامعه اسلامی باشد و مدیران توانمند و امین آینده نظام اسلامی از جامعه برخیزند.


فوقی با بیان اینکه امروز در بحث بیداری اسلامی کوردل ترین دشمنان هم اعتراف می کنند که سرمایه انقلاب ها و خیزش های جدید در کشورهای عربی و مساجد هستند، تصریح کرد: رایس طی آخرین سخنرانی خود در دانشگاه قاهره مصر گفت امروز جنگ ما با دولت ها نیست بلکه جنگ ما با مساجد به عنوان مراکز بیداری در جهان، است.


وی ادامه داد: سیاستمدار انگلیسی فرد هالیدی که خود از طراحان جنگ نرم و جنگ های مخملی است در پاسخ به اینکه چرا با وجود پیروزی در 22 کشور توسط جنگ نرم اما چرا در ایران نتوانستید پیروز شوید، گفت تا زمانیکه مساجد در ایران فعال هستند تمامی طرح های ما خنثی می شود.


فوقی با اشاره به اینکه اعتبارات فرهنگی در مجلس تصویب می شوند، گفت: مدیران مسئول و ائمه جماعات کانون های فرهنگی و هنری زمینه ارتباط و اتصال نمایندگان مجلس شهرستان ها را با برنامه ها و فعالیت های کانون فرهنگی و هنری فراهم کنند تا از نزدیک با برنامه ها آشنا شوند و برای اختصاص بودجه دفاعیه خوبی از سرانه فرهنگی داشته باشند.


وی با اشاره به جمعیت 38هزار و 847نفری شهرستان گلوگاه که از جوانی به بزرگسالی در حال رشد است، اظهار داشت: برنامه های کانون ها در این شهرستان باید براساس نیاز جوانان، مطابق با محل و منطقه باشد تا خروجی مطلوبی حاصل شود.


فوقی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری در 19مهر سال گذشته در بجنورد که در کانون های فرهنگی و هنری مساجد متناسب با نیاز جوانان برنامه داشته باشید، گفت: در کانون های مساجد متنوع، جذاب و مطابق با ذائقه همه سنین به ویژه نسل جوان برنامه ریزی شود.


وی با اشاره به نامگذاری سال با عنوان اقتصاد و فرهنگ از سوی مقام معظم رهبری، خاطرنشان شد: رهبر معظم انقلاب در مشهد فرمودند که دشمن ایمان مردم را مورد هدف قرار داده است از اینرو برنامه ها و فعالیت ها در مساجد باید موجب افزایش عبودیت و بندگی مردم شود و مردم رابه کمال برساند.


فوقی با اشاره به وجود 49مسجد در گلوگاه، گفت: 19کانون فرهنگی و هنری در مساجد این شهرستان فعال هستند که می طلبد تمامی 49مسجد گلوگاه از وجود کانون های فرهنگی و هنری برخوردار شوند.


وی خواستار اعلام شماره حساب از سوی کانون های این شهرستان جهت مکاتبات مالی و واریز سرانه های فرهنگی شد و عنوان داشت: به جهت فراهم شدن پاتوق فرهنگی دانشجویان در دانشگاه ها کانون دانشگاه در یکی از دانشگاه های گلوگاه تاسیس شود.


فوقی خواستار تشکیل کانون فرهنگی و هنری در مصلی نمازجمعه این شهرستان شد و گفت: جمع آوری شبهات در بین جوانان و تحویل به امام جمعه و بیان پاسخ شبهات در خطبه های نماز جمعه و هماهنگی با تعدادی کانون فرهنگی و هنری هر هفته جهت حضور منسجم در نماز جمعه از مهمترین کارهای کانون مصلی است.


وی همچنین به اهمیت بهره گیری از فضای مجازی توسط فعالان مسجدی اشاره کرد و گفت: جهت را ه اندازی مراکز فرهنگی دیجیتال در گلوگاه تلاش صورت گیرد.


فوقی با اشاره به برگزاری طرح تلاوت نور در 20مسجد گلوگاه و اجرای تفسیر همراه در 14مسجد این شهرستان، اظهار داشت: به جهت اهمیت و قابل اطمنیان بودن و دسترسی آسان کتابخانه ها در مساجد کانون ها برای تاسیس کتابخانه اقدام نمایند.


وی خواستار تشکیل کانون تخصصی و خانه های نور در گلوگاه شد و تاکید کرد: در راستای حمایت از کانون های فرهنگی و هنری فعال تا پاتیان سال جاری طی ارزیابی های کارشناسان دبیرخانه، کانون های غیر فعال از سبد سرانه فرهنگی حذف می شوند.


فوقی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی فعالیت های فرهنگی و دینی که در مساجد صورت می گیرد، گفت: مدیران مسئول کانون های فرهنگی و هنری می توانند برنامه ها و فعالیت های کانون ها را جهت انعکاس خبری و بهره مندی از تجربیات دیگر کانون ها به نمایندگی خبرگزاری شبستان در مازندران ارسال کنند.


عیسی وطن پور، رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان گلوگاه نیز در این جلسه از مسجد به عنوان مهمترین فرهنگی و سیاسی حکومت دینی یاد کرد و گفت: اولین اقدام خداوند در روی زمین احداث مسجد بوده است.


وی با اشاره به نقش مساجد در صدر اسلام، اظهار داشت: مساجد در زمینه های اجتماعی، عبادی، سیاسی و فرهنگی با محوریت امام جماعت به عنوان پیکر مسجد فعالیت می کنند .


وطن پور با بیان اینکه مسجد در مرکز ظهور و تداوم انقلاب است، گفت: مسجد از دیدگاه امام خمینی (ره) به عنوان سنگر در مبارزه با دشمنان اسلام نقش مهمی ایفا می کنند.


وی با اشاره به فعالیت 19کانون فرهنگی و هنری مساجد در شهرستان گلوگاه، خواستار مستندسازی و ارائه گزارش عملکرد از سوی کانون های فرهنگی و هنری به ارشاد اسلامی شد.


وطن پور با اشاره به کمبود امکانات کانون ها در این شهرستان، گفت: برخی از کانون های گلوگاه حتی دوربین عکاسی برای مستند سازی برنامه های کانون در اختیار ندارند.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 375406

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha