توجه به اخلاق در آثار هنری از ویژگی های بارز هنرمندان ایرانی است

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، در نظر گرفتن متانت و اخلاق در آثار هنری را از ویژگی های بارز هنرمندان ایرانی و دنیای اسلام عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، جعفر حمیدی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، عصر گذشته (20 اردیبهشت) در مراسم برگزاری همایش هزاره سرایش شاهنامه در سالن ورزشی های باستانی پوریای ولی دانشگاه بوعلی سینا همدان، گفت: فردوسی را علاوه بر شاعر حماسی باید شاعر تغزلی و عرفانی دانست چرا که اشعار وی مملو از زیبانگاری و زیبا گویی است.


وی با بیان اینکه جلوه های عشق باید با معنویت همراه باشد، اضافه کرد: یکی از ویژگی های بارز هنرمندان ایرانی و دنیای اسلام، در نظر گرفتن متانت و اخلاق در آثار خود است.

 

حمیدی با اشاره به نقش شعر در شاهنامه ها، تصریح کرد: شعر از عناصری است که به وسیله آن می توان به فرهنگ مردم زمان آن پی برد.

 

عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی گفت: ادبیات ایران در تعاملی مستقیم و ارتباطی تنگاتنگ با وضعیت سیاسی و فرهنگی زمانه خود بوده است.

 

حمیدی با بیان اینکه کتاب شاهنامه دریای حکمت، معرفت، اخلاق و درس زندگی است، اضافه کرد: جایگاه و مقام زن در شاهنامه فردوسی نشان از نوع فرهنگ و رویکرد جامه آن روز به مسئله زن دارد.

 

وی تصریح کرد: هنرمندان عصر حاضر باید با توجه به اصالت ها و فرهنگ ایرانی به ترسیم آثار خود برای انتقال هویت مردم جامعه اسلامی بپردازند.


حمیدی اظهار داشت: شعر می تواند ترنم معنای روح آدمی و زیباترین معبر اندیشه های ناب اسلامی باشد که در اشعار ولایی متجلی شده است.


پایان پیام/

کد خبر 37535

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha