قرآن عامل وحدت و جامعه قرآنی در جوامع اسلامی وحدت آفرین هستند

خبرگزاری شبستان: نمایندگان کشورهای بورکینافاسو، مالی، مصر و موریتانی در رشته حفظ بر این اعتقاد هستند که قرآن عامل وحدت و جامعه قرآنی در جوامع اسلامی وحدت آفرین است.


به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حفظ کردن قرآن در دو مفهوم به کار می رود: یکی محافظت از حریم قرآن و دیگری حفظ آیات آن. مراد ما نیز در این مطلب نوع دوم آن است. قال رسول الله (صلی الله علیه وآله): لایعذب الله قلبا وعی القرآن. خداوند قلبی را که قرآن را در خود جای داده عذاب نمی‌کند. حفظ کردن قرآن و آیات نورانی آن فکر و ذهن و چشم دل بشر را روشن می‌سازد و ذکر و یاد الهی را در دل‌ها دوام می‌بخشد و نیز به انسان توفیق رشد و آشنائی با حقایق و معارف آسمانی آن عطا می‌کند چرا که آیات قرآن با آن روح وسیعش در ذهن افراد جاری می‌شود و به فرموده امام صادق (علیه‌السلام) توفیق عمل به آن را نیز برای افراد بیشتر فراهم می‌سازد.
آنچه در ادامه می خوانید حاصل گفت و گوی خبرنگار خبرگزاری شبستان با نمایندگان کشورهای بورکینافاسو، مالی، مصر و موریتانی در رشته حفظ است.
حافظ کشور بورکینافاسو
سوارغو عزیز، نماینده کشور بورکینافاسو در رشته حفظ کل قرآن کریم با اشاره به اینکه اولین حضور او در کشور جمهوری اسلامی ایران است، گفت: ایران کشور بزرگ و زیبایی است و سطح مسابقات قرآن در این کشور نسبت به مسابقات مالزی بسیار بالا می‌باشد و من در ایران به دلیل خونگرم‌ بودن و احترام بیشتر برگزار کنندگان و مردم به شرکت‌کنندگان راحت‌تر هستم.

وی افزود: 26 سال سن دارم که از 4 سال پیش شروع به حفظ کل قرآن کریم نموده ام و طی 3 سال حافظ قرآن کریم شدم. قرآن کریم و داستان‌های قرآنی در زندگی من تأثیر بسیار بالایی داشته است. کودکان اکثرا در مدارس اسلامی به یادگیری قرآن کریم می‌پردازند.

وی بااشاره به بالا بودن سطح مسابقات در ایران افزود: این مسابقات کمک شایانی در گردهمایی مسلمانان سراسر جهان دارد.
65 درصد مردم کشور بورکینافاسو مسلمان هستند.


حافظ کشور مالی

کل ابراهیم جلو، نماینده کشور مالی در رشته‌ حفظ کل قرآن کریم است که 26 سال سن دارد و از 20 سالگی شروع به حفظ قرآن کریم نموده است.

وی با اشاره به جایگاه قرآن در زندگی مسلمین گفت: قرآن در زندگی و بین مردم جایگاه ویژه‌ای دارد و این مسئله به خوبی در زندگی شخصی من نیز مشهود است.

وی در مورد مسابقات بین‌المللی قرآن کریم در کشور جمهوری اسلامی ایران گفت: این مسابقات از سطح بسیار بالایی برخوردار است و ایران میزبانی بسیار خوبی از شرکت‌کنندگان نموده است.

وی افزود: این مسابقات به دلیل گردهم آوردن مسلمانان از فرهنگ‌های مختلف و ملت‌های مختلف باعث شناخت بیشتر مسلمانان از هم و دوستیِ‌ آنها می‌شود که همه به خاطر یک هدف مشخص که آن قرآن کریم است، آمده‌اند.

وی با اشاره به لزوم دوری مسلمان از عوامل اختلاف برانگیز میان مسلمانان گفت: برخی از زیاده‌روی‌ها و برداشت غلط از اسلام واقعی باعث ایجاد اختلافات می‌شود.

حافظ کشور مصر

عبدالله عزیز احمد عبدالعزیز عبدالقادر، نماینده کشور مصر در رشته حفظ قرآن کریم 22 سال سن دارد و از 9 سالگی شروع به حفظ نموده است. پدر او مشوق عبدالله بوده و در خانه عبدالله شروع به حفظ کرده است.

وی که در کشور کویت و عربستان مقام کسب را کرده است، افزود: این اولین دوره شرکت او در مسابقات ایران است و این دوره از مسابقات از نظم و سطح بالایی برخوردار است.

عبدالله گفت: مسابقات بین‌المللی قرآن کریم و خود قرآن می‌تواند تأثیر بسیار بالایی را در اتحاد جوامع اسلامی داشته باشد.

حافظ کشور موریتانی

محمد محمود سید فال گفت: 21 سال سن دارم و از چهار سال پیش شروع به حفظ قرآن کرده ام. اکثر مردم کشور من مسلمان هستند و مدارس و مساجد بسیاری در این کشور برای آموزش قرآن کریم وجود دارد.
وی با اشاره به اینکه اولین باری است که به ایران سفر کرده است گفت: برگزاری مسابقات بین المللی قرآن در ایران کمک بسیاری به اتحاد و وحدت مسلمانان می کند.
همه با هر رنگ و نژادی برای مسابقات بین المللی قرآن گردهم جمع شده ایم که همه یک هدف را که قرآن بود دنبال می کنیم.
برای اولین است که به ایران سفر می کنم و این مسابقات از لحاظ کیفیت بسیار بالاست.
 

 

پایان پیام/

 

کد خبر 375296

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha