میلاد حضرت مهدی موعود در ادبیات اهل سنت کتاب شد

خبرگزاری شبستان: اعتقاد به امام مهدى(عج) و تولد آن حضرت مختص طایفه و گروه خاصى از مسلمانان نیست؛ بنابراین در این نوشتار با بیان و بررسى ادبیات پیروان مکتب خلفاء به این حقیقت اشاره شده است.

به گزارش خبرنگار حوزه مهدویت خبرگزاری شبستان: اعتقاد به امام مهدى(عج) و تولد آن حضرت در سحرگاه نیمه‏ى شعبان سال (255 ه ) مختص طایفه و گروه خاصى از مسلمانان نیست. بنابراین در این نوشتار با بیان و بررسى ادبیات پیروان مکتب خلفاء به این حقیقت اشاره شده است.
در بخشی از این کتاب آمده است: برخلاف تصوّر بسیارى، اعتقاد به حضرت مهدى(عج) و اینکه آن حضرت متولّد شده است، اختصاص به شیعه‏ى اثنا عشریه ندارد، بلکه این مسئله جایگاه و منزلت بارز و دامنه‏ى وسیعى در ادبیات اهل سنّت، از مذاهب، گوناگون دارد.
مراد از ادبیات همه‏ى آن چیزهایى است که به طور نثر یا شعر، گفته شده است.
مظهر این ادبیات، عمدتاً، از سه مجموعه تشکیل مى‏شود که عبارت است از:
1. کتب تفسیر و تاریخ و حدیث و روایات فضائل و مناقب.
2. توصیف‏ها و مدایح و تمجیدها و تعریف‏هایى که به شکل نثر است.
3. توصیف‏ها و مدایح و توسّلات و مناجات‏هایى که به شکل شعر است.
با مطالعه‏ى میراث مکتوب اهل سنّت، این حقیقت به طور آشکار، به چشم مى‏خورد که جمع کثیرى از اهل سنّت، از علما و شعراى‏شان، از همه‏ى مذاهب، و گرایش‏ها، به اینکه حضرت مهدى(عج)، فرزند امام حسن عسکرى(ع) و دوازدهمین امام شمرده مى‏شود و در سال 255 هجرى متولد گردیده است اعتقاد دارند و این مطلب، از دو موضوع به دست مى‏آید:
یک) توصیف حضرت مهدى(عج) به این که از اولاد حضرت فاطمه(ع) است و این که او، آخرین امام از دوازده امامى است که در صحیح بخارى و مسلم(1) به عدد آنان اشاره دارد.
دو) این که آن حضرت، تنها فرزند امام حسن عسکرى(ع) و نام او، مانند نام جدش، ((محمد)) است.
شایان ذکر است، "میلاد حضرت مهدی موعود در ادبیات اهل سنت" نوشته جعفر خوشنویس ازسوی موسسه فرهنگی هنری تبیان منتشر شد.


پایان پیام/

کد خبر 375196

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha