تسلیت رئیس حوزه هنری به مناسبت عروج امیر سرتیپ خلبان صیاد بورانی

خبرگزاری شبستان: رییس حوزه هنری کشور با ارسال پیامی شهادت آزاده سرافراز و جانبار دفاع مقدس، امیر سرتیپ علی اکبر صیاد بورانی را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محسن مومنی شریف، رییس حوزه هنری کشور امروز با صدور بیانیه‌ایی که یک نسخه آن به دفتر خبرگزاری شبستان گیلان ارسال شده است شهادت آزاده سرافراز و جانبار هشت سال دفاع مقدس، امیر سرتیپ علی اکبر صیاد بورانی را تسلیت گفت.


در این پیام آمده است: امیر سرافراز و خلبان ازاد، سرتیپ علی اکبر صیاد بوانی بعد از عمری سرشار از مجاهدت، آزادگی و افتخار به دیدار همرزمان شهیدش شتافت و جسم ناآرامش آرام گرفت؛ اما حکایت حماسه‌های او در روزهای آغازین جنگ تحمیلی و تنهایی وطن و افتخار آفرینی‌هایش در سالیان دراز اسارت در چنگ دشمن بعثی و سلوک متواضعانه و عاری از طلبکاری‌های مرسوم او در دوران پس از اسارت، نقل مجالس فرزندان ایران اسلامی خواهد شد.

 

در ادامه تاکید شده است، او نمونه‌ای ممتاز از انسان‌های پاکباز و مومن و مجاهد مولود انقلاب اسلامی است که هر یک از آنها موجب افتخار ملتی در سراسر تاریخ‌اند. 

 

حوزه هنری سازمان تبلیغات اسلامی شهادت این امیر ارجمند را به پیشگاه صاحب عصر، امام زمان(عج) و رهبر معظم انقلاب الامی و مردم دلاور استان گیلان و به ویژه خانواده و همسر شکیبا و فرزندانش تبریک و تسلیت می‌گوید.

 

همکاران حوزه هنری استان گیلان مفتخرند که در سال‌های اخیر توفیق یافتند خاطرات دلاوری‌ها و رشادت‌های آن شهید را اخذ و تدوین کنند، او این کار را در روزهای بیماری جانکاه از صدمات جنگ  و اسارت و به عنوان تکمیل ماموریت خود پذیرفت و با مهربانی و صبوری در شکل گیری آن با حوزه هنری همکاری کرد، یقینا کتاب خاطرات ایشان به عنوان فصلی دیگر از حماسه ملت ایران و خلبانان قهرمان این مرز و بوم نام آن شهید عزیز را پر آوازه خواهد کرد.

 

گفتنی است، امیر خلبان علی اکبر صیاد بورانی متولد سال 1326 انزلی در روزهای آغازین جنگ تحمیلی پس از چندین پرواز موفق و انهدام تاسیسات نظامی و اقتصادی عراق، در یکی از پروازها جنگده‌اش مورد اصابت قرار گرفت و بیش از 10 سال در اردوگاه های مخوف عراق اسارت را تجربه کرد و هرگز خم به ابرو نیاورد. وی پس از آزادی در سال 1369 همچنان به کار خود ادامه داد و خلبانان بسیاری را برای کشور پرورش داد. صیاد بورانی پس از تحمل درد و رنج حاصل از اسارت روز جمعه(17 خرداد) دعوت حق را لبیک گفت و به همرزمان شهیدش پیوست.

شایان ذکر است، خاطرات این امیر دلاور که از سال 1390 توسط واحد ادبیات پایداری حوزه هنری گیلان ثبت و ضبط گردیده بود با عنوان « کتیبه ای بر آسمان » به زودی توسط انتشارات سوره مهر منتشر خواهد شد.



پایان پیام/
 

کد خبر 375131

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha