مادران شهدا هنرمندان واقعی اند

خبرگزاری شبستان: مدیرعامل صندوق حمایت از هنرمندان هنر اصیل و واقعی را نزد مادران شهدا دانست و گفت: شما زینب زمانید و با صبر خود، هنر واقعی را آفریدید.

به گزارش خبرگزاری شبستان، همایش مادران چشم انتظار، بهانه ای است تا انتظار را از عمق چشمان اشکبار مادران به نظاره بنشینیم. انتظاری آمیخته با امید برای از راه رسیدن فرزندانی که سالها پیش، عزم جبهه ها کردند و در دلشان نیت سفر کربلا....


دست مادرانشان را بوسیدند و گفتند که منتظرشان نباشند. مادرانی که قرآن به دست برای سلامتی فرزندانشان دعا می کردند و شاید کاسه ی آبی هم ریختند پشت سرشان به امید بازگشت! غافل از آنکه این سفر بی بازگشت است. سفری که علی اکبر حسین(ع) راهنمای راه است و از این رو چه روزی بهتر از روز ولادت او تا از مادرانی که علی اکبرهایشان را در راه خدا فدا کرده اند تجلیل شوند. به همین منظور سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران به همت فرهنگ سرا های مناطق 22 گانه ضیافتی را ترتیب دادند تا از مقام شامخ مادران شهدای گمنام تجلیل شود.


مادرانی که چشم و چراغ منطقه هستند

همایش مادران چشم به راه از ساعت 18 تا 20 همزمان با ولادت حضرت علی اکبر(ع) و روز جوان در تمامی فرهنگ سراهای شهر تهران از جمله فرهنگ سرای اندیشه در منطقه 7 شهرداری تهران برگزار شد. در ویژه برنامه مادران چشم به راه از مادران شهیدان جعفرکاشانیان، غلامرضا کمانی، فرهاد یحیی پور، علیرضا صفارزاده، اصغر عبدی، احمدرضا تقی زاده، مهدی مسکنی، مجید حشمتی، حبیب برادران توکلی، مجید یحیایی و علیرضااحمدآبادی تجلیل به عمل آمد.


آغاز برنامه با پخش سرود جمهوری اسلامی و تلاوت قرآن همراه بود.پس از آن تصاویری متناسب با حال و هوای مراسم پخش شد.


سید محمدحسین حجازی رییس فرهنگ سرای اندیشه نخستین سخنران مراسم بود. او ضمن تجلیل از مادران شهدا و خیر مقدم به همه مدعوین افزود: ما در منطقه هفت شهر تهران 22 مادر شهید گمنام داریم که متاسفانه تعدادی از آنان در قید حیات نیستند و در این برنامه توانستیم تنها از 12 نفر مادر شهید تجلیل کنیم.


مدیر فرهنگ سرای اندیشه در ادامه عنوان کرد: با تجلیل از مادران شهدا، از حماسه صبر فداکاری و همه خوبیها تجلیل کرده ایم و تداوم چنین برنامه هایی در راستای اهداف فرهنگ سرای اندیشه است چرا که وجود این برنامه ها و توجه به فرهنگ دفاع و مقدس و خانواده های شهدا برکت تمام فعالیت های فرهنگی و هنری است.


در ادامه برنامه حمید رضا شکارسری شاعر دفاع مقدس و برگزیده جایزه ادبی قدس به شعرخوانی پرداخت.


شهدا مفقود الاثرموثرترین انسان های دوران
دومین سخنران برنامه محمود صلاحی، معاون برنامه ریزی شهرداری تهران بود. او با ذکر خاطره ای از مادر شهید تهرانی مقدم مقام مادران شهید را گرامی داشت و بابیان اینکه شهدای مفقود الاثر، اثربخش ترین انسان های زمانه خود هستند، نقش مادران این شهدا را قابل تامل و ستودنی دانست.


در طول مراسم اجرای نمایش سید شال باف انتظار مادران شهدای چشم انتظار را به انتظار برای ظهور امام زمان(عج) پیوند داد.


مادران شهدا هنرمندان واقعی اند
یکی از مدعوین همایش مادران چشم به راه دکتر خلیل ارجمندی مدیرعامل صندوق حمایت از هنرمندان بود. دکتر ارجمندی هنر اصیل و واقعی را نزد مادران شهدا دانست و در این باره گفت: شما زینب زمانید و با صبر خود، هنر واقعی را آفریدید و پایداری و عظمت ایران در گرو صبر شما و خون شهیدان شما خلاصه شده است و تمامی هنرمندان در عرصه های مختلف به اعتبار خون فرزندان شما فعالیت می کنند.


به مناسبت همزمانی مراسم بزرگداشت مادران شهدای جاویدالاثر با سالروز ولادت حضرت علی اکبر(ع) در ادامه مجید بادکوپه از مادحان اهل بیت علیهم السلام به مداحی و مولودی خوانی پرداخت.


در ادامه سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین به ایراد سخنرانی پرداخت و از دلاوریها و از خودگذشتگی های رزمندگان اسلام و شهدا در طول جنگ تحمیلی خاطراتی را بیان کرد.

همچنین وی با ذکر خاطره ای از دیدار رزمندگان با امام راحل، پیوند امام و رزمندگان را پیوندی جدانشدنی دانست و رمز پیروزهای رزمندگان اسلام را در برخی از عملیات ها شوق دیدار با امام خمینی(ره) دانست.


در انتهای مراسم همراه با قرائت پیام رهبر انقلاب به این برنامه از مادران شهیدان گمنام منطقه هفت تجلیل به عمل آمد.


پیام رهبر انقلاب:
سلام و درود خدای توانا و مهربان بر دل های صبور و پر ظرفیت مادرانی که پس از هجرت جگر گوشگان دلبندشان به نشانه‌ئی از پیکر پاک آنان دل بستند و به آن نیز دست نیافتند؛ و با این همه، با شکیبائی و صبوری خود نقشی بی نظیر و استثنایی از خود بر جای نهادند. پاداش این صبر بزرگ، روشنی چشم آنان به مژده‌ی رحمت الهی خواهد بود ان شاء الله.
 

انتظار سخت است
در حاشیه این مراسم چند تن از مادران شهدا از دغدغه ها و روزهای بسیار سختی که سپری کردند سخن گفتند.


اشرف موسویان مادر شهید حبیب توکلی از سختی انتظار برای پیدا شدن پیکر فرزند شهیدش سخن گفت و این که فرزندش همیشه از خدا می خواسته مفقود الاثر شود.


خدیجه احمدی مادر شهید مجید یحیایی در حالی که بسیار متاثر بود گفت: هیچ نشانی از فرزندم نیست که دلم را به او خوش کنم آرزویم این است که اسم یکی از کوچه ها یا معبر ها به نام فرزندم باشد تا از این طریق کمی آرام بگیرم.


مادر شهید علیرضا صفارزاده نیز از جوانان می خواهد که دنباله رو فرزند شهیدش باشند و شهدا را هرگز فراموش نکنند.


همایش مادران چشم به راه با حضور دکتر ایازی معاون وزیر بهداشت، سردار علی فضلی جانشین سازمان بسیج مستضعفین، منصور احمدلو مدیر کل امور ایثارگران شهرداری تهران، مختارپور دبیر نهاد کتابخانه های عمومی کل کشور، محمد صلاحی معاون برنامه ریزی و بودجه شهرداری تهران، غلامرضا خلیلی ارجمندی مدیر عامل صندوق اعتباری نویسندگان- روزنامه نگاران و هنرمندان، فرهادی فرماندار تهران و سردار علی محمد نایینی عضو هیت مدیره سازمان فرهنگی هنری شهرداری در ساعت 21 به اتمام رسید.

 

پایان پیام/

 

 

کد خبر 375034

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha