به گزارش خبرگزاری شبستان از بندرعباس، پرویز سالاری شب گذشته (20 اردیبهشت) در جلسه هم اندیشی فرهیختگان و صاحب نظران استان که در خصوص تدوین سند راهبردی کشور در امور نخبگان در محل بنیاد نخبگان استان در بندرعباس برگزار شد، اظهار داشت: فرصت های شغلی موجود در استان باید شناسایی و معرفی شوند تا افرادی که قصد ورود به مراکز آموزش عالی را دارند با علم بر موجودیت های شغلی و تطبیق با علایق خود رشته تحصیلی را انتخاب کنند.
وی افزود: سرخوردگی جوانان و فرار استعدادهای برتر و نخبگان به استان های دیگر و خارج کشور از پیامدهای این ناهماهنگی است.
سالاری تاکید کرد: باید در رشته های مربوط به دریا، بنادر، صنعت و کشاورزی که از پتانسیل های قوی موجود در استان است تعداد دانشجویان بیشتر باشد.
وی ادامه داد: با تحصیل جوانان در این رشته ها، هم استعدادهای موجود در استان شکوفاتر شده و به سمت بهره وری پیش می رود و هم جوانان پس از اتمام تحصیل صاحب شغلی مناسب می شوند.
معاون استاندار همچنین بر استفاده از نخبگان در جهت تحقق جهاد اقتصادی در هرمزگان تاکید کرد و گفت: تبدیل علم به تجارت با استفاده از پتانسیل های موجود در استان باید دستور کار نخبگان هرمزگانی قرار گیرد.
سالاری استفاده از علم برای رونق تجارت را منوط به برنامه ریزی صحیح و شناسایی کامل دارایی های استان دانست و بیان داشت: یکی از مشکلات عمده در نظام برنامه ریزی، عدم آگاهی درست از دارایی ها است.
وی تصریح کرد: با کار کارشناسی می توان دارایی ها، استعداد ها و پتانسیل های موجود در استان را شناسایی و با استفاده از این امکانات به سمت شکوفایی اقتصادی هرمزگان حرکت کرد.
سالاری جهت دهی این حرکت و انتخاب شیوه صحیح باید برعهده نخبگان و صاحب نظران باشد، افزود: نخبگان، سنگربانان علم و دانش در استان هستند.
وی اذعان کرد: هدایت نخبگان و حمایت از انگیزه ها و ایده های برتر و همچنین شناسایی چالش های موجود و ارائه راهکارهای لازم نیز برعهده بنیاد نخبگان استان است.
در این جلسه پیشنهاد انتشار یک هفته نامه برای انعکاس اخبار نخبگان و ایده های برتر، ایجاد دانشکده فناوری های نوین، دخالت دادن بخش خصوصی در حمایت از طرح های نخبگان و تشکیل اتاق فکر بنیاد نخبگان استان ارائه و مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
پایان پیام/
نظر شما