به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر عبدالحسن مقتدایی، استاندار خوزستان، ظهر امروز(19 خرداد) در آیین آغاز عملیات اجرایی برچیدن دژ مرزی ساحل اروند رود، مرز آبی اروندرود را حساس و استراتژیک با قابلیت های اقتصادی، سیاسی و گردشگری دانست و گفت: مردم در ابتدای جنگ تحمیلی خود حافظ این مرز بودند و اکنون نیز حفظ و نگهداری این نوار مرزی با مشارکت آنها صورت میگیرد.
وی با بیان اینکه خاکریزهای هشت سال دفاع مقدس آغشته به خون هزاران شهیدانی است که با رشادت و مقاومت و از خودگذشتگی برای پاسداری از کشور دفاع کردند، افزود: جوانان باید بدانند که مردان بزرگی برای این خاکریزها عمر و جان خود را فدا کردند تا جمهوری اسلامی پایدار بماند.
وی با اشاره به اینکه با برداشتن دژ خاکی حاشیه اروند رود امنیت ملی با حضور خود مردم تأمین شود، تصریح کرد: برداشتن این دایک مرزی هدیه ای از سوی دولت تدبیر و امید برای رونق اقتصادی و دسترسی آسان تر مردم به ساحل اروندرود است.
دکتر مقتدایی، اضافه کرد: با توجه به اینکه حساسیت های بسیاری برای برداشتن این خاکریزها وجود داشت اما به منظور آشتی مردم با رودخانه اروند، رونق اقتصادی منطقه و عجین شدن مردم با امنیت منطقه کار برداشتن این دژ خاکی از امروز آغاز شده است.
وی با بیان اینکه تعامل با نیروهای مرزبانی برای برداشتن این دژ خاکی و انجام سایر برنامه ها باید به شکلی انجام شود تا این تعامل به یک الگوی نمونه برای سراسر کشور مبدل گردد، اذعان داشت: از نکات قابل توجه در بحث دفاع مقدس آن است که مردم خودشان دفاع کردند.
استاندار خوزستان، خاطر نشان کرد: از دهانه اروند رود تا طلائیه این حضور مردم بود که با کمترین امکانات و در شرایطی نابرابر نسبت به تجهیزات و ادوات دشمن در ابتدای آغاز دفاع مقدس جانانه از کیان این مرز و بوم دفاع کردند.
وی با بیان اینکه عملیات برداشتن این دژ خاکی توسط افرادی انجام می شود که خود زمانی به عنوان رزمنده در این منطقه به مقابله با دشمن بعثی پرداخته بودند، عنوان کرد: پس از اتمام برداشتن این دژ، محل تحویل شهرداری، شورای اسلامی شهر و فرمانداری داده می شود.
لازم به ذکر است، این دایک مرزی با حدود 110 کیلومتر طول از جزیره مینو آغاز شده و در امتداد ساحل اروند رود ادامه پیدا میکند.
پایان پیام/
نظر شما