حجت الاسلام حسین بهشتی نژاد، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در اصفهان گفت: انتخاب "11 شعبان" روز میلاد حضرت علی اکبر(ع) به عنوان روز جوان در سال های اخیر یکی از افتخارات و ارزش های انقلاب اسلامی ایران است.
وی افزود: نامگذاری این روز به منظور بهادادن به نسل جوان بسیار مهم و تاثیر گذار است و نسل جوان، نسلی آرمانگرا، آینده نگر و طالب افقی روشن است که حضرت علی اکبر(ع) دارای چنین مشخصاتی هستند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد، تصریح کرد: قله های شکوهمند عظمت شخصیت یک جوان در چهره زیباترین و کامل ترین جوان هستی، یعنی حضرت علی اکبر(ع) یکجا جمع شده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، با اشاره به اهیمت دادن دین مبین اسلام به جوانان اضافه کرد: بر اساس تعالیم اسلامی جوانی بهترین دوره زمانی برای پیشبرد مقاصد معنوی، مادی و طهارت اخلاقی است.
وی با رد عقیده برخی افراد مبنی بر اینکه جوان را مساوی با آزادی بی منطق، گناه و معصیت و صرف انرژی برای کارهای مبتذل می دانند، عنوان کرد: نسخه دین اسلام خلاف عقیده این افراد است و در دین مبین اسلام، جوانی دوران عبادت و شور و نشاط است.
حجت الاسلام بهشتی نژاد، افزود: اسلام برای عبادت و علم آموزی در دوران جوانی ارزشی مضاعف قائل است و انبوه روایات و احادیث این موضوع را تائید می کند.
وی خاطر نشان کرد: صفای روح جوان کمتر دست خورده و در گرداب هولناک گناه نیفتاده است و هنوز تجربه گناه ندارد و همین پاکی دل، جوان را از عفونت های اخلاقی حفظ می کند.
حجت الاسلام بهشتی نژاد با بیان اینکه پاکی دل جوان قدرت پرواز معنوی وی را افزایش می دهد، اظهار کرد: هر چه زمینه معنوی و اطاعت و عبادت جوان فراهم باشد، پرواز معنوی راحت تر است.
وی گفت: جوانی بهترین فرصت برای جذب خوبی ها و ارزش هاست و حضرت علی اکبر(ع)، الگوی جوانان از چنین فرصتی کمال استفاده را کردند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، با بیان اینکه ایران از 23 میلیون جوان برخوردار است، افزود: باید این نیروی عظیم برای همیشه در کشور حفظ شود تا از برکت آن بتوان برای همه سال ها بهره برداری کرد.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان اصفهان، در پایان اظهار امیدواری کرد که جوانان امروز با الگو گرفتن از حضرت علی اکبر(ع) بتوانند به قله های سعادت و سلامت اجتماعی دست یابند و از ایشان که بهترین نمونه یک جوان کامل هستند، درس بگیرند.
پایان پیام/
نظر شما