به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گرگان، علی مرگدری معاون توسعه و برنامه ریزی استاندار گلستان، امروز (18 خرداد) در جمع بندی جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان افزود: دانشگاه علوم پزشکی ضمن تشکیل کارگروهی؛ خروج بیماران از استان را آسیب شناسی کرده و گزارش های لازم را ارائه کند.
وی ادامه داد: با توجه به مشکلات ترافیکی در شهرهای گرگان و گنبد، جهت خدمات رسانی به موقع به بیماران اورژانسی اقداماتی نظیر گسترس شبکه اورژانس پیش بیمارستانی در این شهرها و ایجاد یک پایگاه اورژانس با ظرفیت حداقل پنج و حداکثر 10تخته در شرق گرگان انجام دهند.
مرگدری خطاب به رئیس دانشگاه علوم پزشکی گفت: رسیدن به شاخص 70 درصدی در نسبت تخت فعال به پیش بینی در نظام سطح بندی در بخش های CCU، ICU ، NICU و PICU تا پایان سال سال 94 اقدام کند.
معاون برنامه ریزی استاندار گلستان گفت: مدیرعامل پسماند و بازیافت با همکاری رییس دانشگاه علوم پزشکی، روسای بیمارستان ها٬ شهردار استان و مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب شهری تا یکسال آینده تهدیدات زیست محیطی حاصل از زباله ها و فاضلاب های بیمارستانی را به حداقل میزان مورد نظر از حیث شاخص های تخصصی برسانند.
وی همچنین تاکید به رسیدن شاخص 10 هزار در نسبت جمعیت استان به ازای یک تخت دیالیز تا پایان سال آتی داشت و افزود: تعداد تخت مربوط به بیماران تالاسمی و هموفیلی از 40 به 50 تا پایان نیمه اول سال 94 برسد.
مرگدری ضمن تاکید بر استفاده از زایمان طبیعی در بین مادران باردارخاطرنشان کرد: شرایط باید به گونه ای فراهم شود که نسبت زایمان طبیعی به کل زایمان های بیمارستان های دانشگاهی و غیردانشگاهی به عدد 60 برسد.
معاون توسعه و برنامه ریزی استاندار گلستان تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی موظف است در شهرهایی که فاقد بیمارستان و اورژانس بیمارستانی هستن٬ به گونه ای عمل کنند که درمانگاه ها و یا کلینیک های موجود و تحت پوشش دانشگاه دارای امکانات اولیه و ضروری مرتبط با اورژانس بیمارستانی باشند.
وی دانشگاه علوم پزشکی را موظف به استقرار نوبت دهی الکترونیک در مراکز درمانی سطح استان، تشکیل مدیریت خطا و مرگ٬ ارتقای بهره وری در بیمارستان های سطح استان و بهنگام سازی و بروز رسانی تجهیزات مراکز اورژانس پیش بیمارستانی و بیمارستانی دانست.
پایان پیام/
نظر شما