به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، اخیراً خبر مرگ یک فرد مبتلا به بیماری کرونا در کرمان تأئید و رسانه ای شد؛ آن روز فقط صحبت از مرگ یک نفر بود در حالیکه شنیده های متقن حاکی از مرگ بیش از این تعداد است.
بیماری کرونا با یک تب ساده یا سرماخوردگی ساده شروع می شود؛ از آنجا که در این فصل 111 ویروس سرماخوردگی شایع است لذا باید مراقبت های پزشکی را به خوبی رعایت کرد.
اتاق ایزوله فشار منفی نیز برای بیماران مبتلا و یا افراد مشکوک به کرونا در بیمارستان افضلی پور کرمان راه اندازی شده است.
رفتن به مکان های شلوغ و پرتردد، دست دادن و دیده بوسی با افراد بویژه حجاج که از کشور عربستان که خود بالاترین آمار مبتلایان به این بیماری را دارد؛ بر می گردند، توصیه نمی شود؛ استفاده از ماسک از توصیه هایی است که به افراد در این شرایط شده است.
دکتر میثم یوسفی، متخصص عفونی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این رابطه گفت: شستن مرتب دستها با آب و صابون، استفاده از دستمال کاغذی در زمان عطسه و سرفه زدن و رها نکردن دستمال استفاده شده در فضای آزاد از مواردی است که نه تنها برای مقابله با بیماری کرونا ویروس، بلکه باید برای هر بیماری ویروسی دیگر مانند سرماخوردگی نیز رعایت کنیم.
وی همچنین تغذیه مناسب را راهی برای ایمن سازی بدن در مواجه با بیماری کرونا ویروس عنوان کرد و گفت: استفاده از ماسک جراحی که در همه داروخانه ها نیز موجود است، می تواند از انتقال قطرات تنفسی آلوده جلوگیری کند.
دکتر یوسفی با بیان اینکه راه های انتقال ویروس ها شبیه به هم هست، گفت: بر حسب اندازه ویروس راههای انتقال کمی متفاوت می شود به عنوان مثال ویروس های کوچکتر راحتتر منتقل می شوند.
وی در این رابطه با افزودن اینکه کرونا ویروس جزو ویروس های سنگین است در نتیجه فواصل خیلی طولانی را نمی تواند طی کند و از فیلترهای ریز هم عبور نمیکند؛ بیان کرد: حقیقت این است که تا شناخته شدن خصوصیات ذاتی و رفتاری ویروس کرونا به طور کامل قضاوت دقیق نمیتوان کرد.
این متخصص عفونی گفت: بنابراین توصیه میشود برای مقابله با کرونا ویروس،اصول بهداشتی را رعایت کنیم و از آلوده شدن با قطرات تنفسی افراد آلوده اجتناب کنیم.
وی ادامه داد: زائرانی که به خانه خدا مشرف می شوند در زمان سفر خود حتما اصول بهداشی بویژه شستن مرتب دست ها با آب و صابون را رعایت کنند و از ماسک در مکان های شلوغ استفاده کنند.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با بیان اینکه برای درمان کرونا ویروس داروی خاصی وجود ندارد، گفت: اگر ما مبتلا به این بیماری شدیم آنچه پیش می آید بستگی به سیستم ایمنی بدن دارد.
وی اضافه کرد: توصیه می کنیم افراد سیستم ایمنی قوی داشته باشند و با مطالعه ای که بر سایر ویروس ها شده، نشان داده است، استفاده از ویتامین C، روی، سلنیوم و ورزش کردن سیستم ایمنی بدن را قوی تر می کند و افراد در برابر مقابله با ویروس ها مقاوم تر می شوند.
پایان پیام/
نظر شما