به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، محمد احمدی پور، معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان در جلسه ستاد ساماندهی سواحل گیلان که شب گذشته ( 17 خرداد) در استانداری گیلان برگزار شد، اظهار کرد: ساماندهی طرحهای سالم سازی دریا در دو بخش افزایش طرحهای موجود از نظر کیفی و کمی و ایجاد طرحهای نمونه سالم سازی دریا دنبال میشود.
وی خاطرنشان کرد: برای تعطیلات تابستانی سال جاری هفت طرح نمونه سالم سازی دریا پیش بینی شده که طی 4چهار فاز اجرایی میشوند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با اشاره به برگزاری جلسات متعدد برای کارشناسی هزینه کرد طرحهای نمونه سالم سازی دریا در سواحل گیلان، اظهار کرد: به موازات جلسات معاونتهای سیاسی، امنیتی، اجتماعی و عمرانی استانداری گیلان جلساتی در فرمانداریهای شهرهای ساحلی استان نیز برگزار و روند اجرای طرحهای نمونه سالم سازی دریا بررسی شد.
وی با بیان اینکه در سال 92 طرحهای سالم سازی دریا از هفته اول تیرماه آغاز به کار کرد، گفت: طرحهای سالم سازی دریا در سال جاری از هفته دوم خرداد ماه آغاز به کار کرده است.
احمدی پور یادآور شد: طی دو نوبت از سوی معاونت اجتماعی از طرحهای سالم سازی دریای گیلان بازدید شده است.
وی در ادامه ناجیان غریق را جزء جدانشدنی طرحهای سالم سازی دریا خواند و تاکید کرد: ناجیان غریق باید در دو بخش طرحهای سالم سازی و نقاط حادثه خیز مستقر شوند.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با اشاره به حضور کمرنگ ناجیان در برخی طرحهای سالم سازی در گیلان در تعطیلات اخیر، اظهار کرد: ناجیان غریق باید تا پایان هفته جاری در طرحهای سالم سازی و نقاط حادثه خیر مستقر شوند.
وی همچنین اعلام کرد: حضورنیروی انتظامی در طرحها پررنگ تر باشد.
احمدی پور با ناکافی خواندن امکانات خدماتی در طرحهای سالم سازی موجود، اظهار کرد: بخش خصوصی در حوزه خدمات عمومی طرحهای سالم سازی دریا مشارکت داده شود و از طریق شهرداریها و ادارات بازرگانی نیز به این حوزه کمک شود.
معاون سیاسی و امنیتی استانداری گیلان با بیان اینکه به حضور اورژانس و هلال احمر در طرح های سالم سازی دریا نیاز داریم، اظهار کرد: نحوه استقرار اورژانس به گونه ای باشد که ناجیان کمتر از 6 دقیقه غریق را به اورژانس برسانند تا عملیات احیا با موفقیت انجام شود.
پایان پیام/
نظر شما