برطرف شدن عوامل بنیادی وقوع سیل/تدوین برنامه جامع پیشگیری ازسیل دردولت

خبرگزاری شبستان: معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور گفت: مهمترین اقدام ما باید شناسایی و برطرف ساختن عوامل وقوع سیلاب باشد تا از تکرار پیاپی این اتفاقات جلوگیری شود.

دکتر محمدباقر نوبخت، معاون نظارت و راهبردی رییس جمهور در بازدید از خسارت های سیل اخیر در دهنه محمدآبادکتول، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در علی آباد کتول گفت: بی شک اولین اقدام فوریتی برای این بحث جبران خسارت های وارده به مردم شریف است که از طریق اعتبارات هزینه ای و تملک دارایی؛ تخریب های صورت گرفته رفع می شود.


وی خاطرنشان کرد: کار مهم بعدی ما رفع علل وقوع سیلاب درچنین مناطقی است تا با اجرای طرح های زیربنایی مردم دیگر شاهد اینگونه خسارت ها نباشند.


نوبخت گفت: مهمترین اقدام ما باید شناسایی و برطرف ساختن عوامل وقوع سیلاب باشد تا از تکرار پیاپی این اتفاقات جلوگیری شود، اگر ما علل وعوامل اصلی ایجاد سیل را ریشه کن نکنیم بازسیل های سال80 تکرار می شود و به دنبال آن شاهد تخریب های خواهیم بود.


سخنگوی دولت با اشاره لزوم اجرای طرح های آبخیزداری در منطقه، گفت: کارهای زیربنایی دولت با اجرای طرح های آبخیزداری، آبخوان داری و آزاد کردن کانال های مسیر رودخانه اعمال می شود.


وی خطاب به استاندارگلستان تاکیدکرد: بازکردن موانع و کانال های مسیر از محل اعتباراتی که بزودی اختصاص می یابد، باید انجام گیرد تا با یک بارندگی دوباره شاهد تخریب نباشیم.


دکتر نوبخت گفت: برنامه جامع پیشگیری ازسیل دردولت تدوین شده است که با اجرای آن بسیاری از این مشکلات مرتفع می شود.


وی تاکیدکرد: به محض تکمیل ارزیابی میزان خسارت ها و ارسال گزارش قطعی، آن را در دولت مطرح و به تصویب می رسانیم تا اعتبارات به استان بیایند.


معاون نظارت و راهبردی رئیس جمهور اذعان داشت: گرچه دولت از لحاظ بودجه ای درتنگنا قرار داشته و بودجه انقباضی در کشور حاکم است اما سعی بر این است که تنخواه قابل توجهی دراختیار استاندار قرار گیرد.


نوبخت خاطرنشان کرد: با ارسال گزارشات از میزان خسارت های وارده، جبران خسارت ها و استمهال وام ها هم عملی می شود.


گفتنی است، سیل 8 خردادماه درشهرستان علی آبادکتول بیش از یک هزارمیلیارد ریال خسارت به تاسیسات، ابنیه و کشاورزان وارد کرده است و علاوه بر این بارش تگرگ در روستاهای کوهستانی باعث از بین رفتن 100 درصدی محصولات کشاورزی از قبیل گندم و جو و محصولات باغی شده است، این درحالی است که هنوز خسارت های سیل سال90-91این منطقه جبران نشده است.


پایان پیام/

کد خبر 373954

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha