به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، آیت الله عبدالله جوادی آملی عصر امروز(15 خرداد) در دیدار ولی الله سیف مدیرکل بانک مرکزی و اعضای هیات مدیران عامل این بانک، ضمن تسلیت به مناسبت ایام ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار داشت: امام راحل نسبت به اسلام معرفت بالایی داشت، لباس روحانیت را یک لباس نمی دانست، ایشان عقیده داشت این لباس خیمه است و همه می توانند در ذیل آن دین و امنیت داشته باشند.
وی بیان داشت: دین و باور مردمی دو ستون خیمه ایست که امام خمینی(ره) بنا کرد و گفت مردم در ذیل آن عبادت کنند، در واقع امام راحل ارتباط بین فقه و مردم را برقرار کرد.
آیت الله جوادی آملی خاطرنشان کرد: در هیچ جای دنیا چنین چیزی وجود ندارد که هر هفته میلیون ها نفر به صحنه بیایند و با دین و ارزش های اسلامی بیعت کنند، امام خمینی(ره) تنها کسی بود که توانست چنین کاری را در نماز جمعه به راه بیاندازد.
امام خمینی(ره) مردم را آسمانی کرد
وی با بیان این که انقلاب اسلامی نیازمند حضور مستمر مردم است، عنوان داشت: این که در سالگرد ارتحال امام راحل سوگواری می کنیم به این دلیل است که ایشان یک انسان عادی نبود و مردم را آسمانی کرد.
آیت الله جوادی آملی تصریح کرد: امام این درس را به ما می دهد که مردم فطرت خوبی دارند و در چهار چوب دین هستند، باید به آن ها راست بگوییم و فهم درست از دین بدهیم، اگر راست نگوییم مردم از دین خدا خارج می شوند.
معیار راست گویی به مردم عمل است
استاد برجسته حوزه علمیه قم گفت: معیار راست گویی به مردم عمل است، باید راست عمل کنیم، اگر مردم اختلاس و بی عرضه گی ببینند از دین زده می شوند.
وی افزود: امام خمینی(ره) نشان داد دین خیمه همه جانبه است که نیاز مردم را پوشش می دهد اما باید طوری عمل کرد که باور و درک مردمی آن را بپذیرد.
آیت الله جوادی آملی با اشاره به این که اقتصاد و فرهنگ از نیاز های اصلی جامعه امروز هستند، اظهار داشت: با توجه به آیات قرآن مال ستون است، اقتصاد مقاومتی به این دلیل مطرح می شود که مال در فرهنگ دینی ما ستون اقتصاد جامعه عنوان شده است.
اقتصاد مقاومتی به معنای جیب پر ملت است / ملتی که جیبش خالی باشد سازش می کند
مرجع تقلید شیعیان خاطرنشان کرد: به ملتی که جیب و دستش خالی است گدا نمی گویند، فقیر به معنای کسی است که ستون فقراتش شکسته باشد و ملتی که ستون فقراتش شکسته باشد نمی تواند مقاومت کند.
وی در یادآور شد: اقتصاد مقاومتی به معنای جیب پر ملت است، ملتی که جیبش خالی است سازش می کند و اهل سازش است.
آیت الله جوادی آملی در پایان تاکید کرد: اگر جیب ملت خالی باشد، اشتغال، ازدواج، تولید و درآمد هم وجود نخواهد داشت، با شعار نمی توان استقلال کشور و مملکت را حفظ کرد، باید در این زمینه بر اساس مبانی دینی برنامه ریزی داشته باشیم.
پایان پیام/
نظر شما