مردم‌سالاری دینی هدف امام خمینی(ره) برای تشکیل جامعه اسلامی بود

خبرگزاری شبستان: معاون اول قوه قضائیه با اشاره به اینکه امام خمینی(ره) انسانی دین‌مدار و دین باور بود، گفت: هدف امام (ره) ارائه مدلی برای اداره جامعه اسلامی به نام مردم‌سالاری دینی بود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان،‌ حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی، معاون اول قوه قضائیه ظهر امروز (14 خرداد) در سالگرد ارتحال امام خمینی (ره)  که در مصلی رشت برگزار شد، با اشاره به ولایت‌مداری مردم گیلان،‌ اظهار کرد: نخستین شاخص مکتب سیاسی امام خمینی (ره) پیوند بین معنویت و سیاست است.

 

سیاستمداران غربی می‌خواهند جامعه را بدون توجه به خدا اداره کنند

وی با بیان اینکه در دنیایی که در آن زندگی می‌کنیم جریان نظام سلطه بر عالم و آن‌چه مغرب زمین تاکنون دنبال کرده بعد از دوره رنسانس جنگ با خداوند بوده است،‌ تصریح کرد: غرب بیش از 300 سال به دنبال این است تا دین و آموزه‌های دینی را از زندگی مردم کنار بزند و جامعه را اداره کند.

 

معاون اول قوه قضائیه با تاکید بر اینکه مدنیت و تمدنی که در 3 قرن غرب برای جامعه بشری آورده آن است که دین و خداوند را از متن زندگی اجتماعی انسان حذف کند، خاطرنشان کرد: کشورگشایی و ظلم‌های بسیاری که در عالم اتفاق افتاده و در حال اتفاق است به دلیل نگاه سیاستمداران غربی است که می‌خواهند جامعه را بدون توجه به خدا و آموزه‌های دینی اداره کنند.

 

وی افزود:‌ محصول جنایت،‌ ظلم و کلاهک‌های هسته‌ای آن است که اسباب نابودی انسان و جامعه بشری به دست افرادی به نام انسان رقم می‌خورد.

 

مردم سالاری دینی هدف امام خمینی (ره) برای جامعه اسلامی بود

حجت‌الاسلام رئیسی با اشاره به اینکه آن‌چه امام خمینی (ره) پرچمدار بود این است که جامعه بشری را سیاستمدارانی باید اداره کنند که بهره‌مند از معنویت و اخلاق باشند،‌ گفت: هدف امام (ره) ارائه مدلی برای اداره جامعه اسلامی به نام مردم‌سالاری دینی بود.

 

وی با بیان اینکه اداره زندگی مردم، تدبیرالمنزل و همه تدابیر باید با خداخواهی همراه باشد، اظهار کرد: امام خمینی (ره) انسانی دین‌مدار و دین باور بود.

 

معاون اول قوه قضائیه با تصریح بر اینکه 22 صحیفه نور امام خمینی (ره) را ورق بزنیم هیچ کجا مردم را به خود دعوت نکرده و به خداوند فراخوان کرده است، تاکید کرد: اگر مبانی حکومتی،‌ سلوک شخصی و اخلاقی امام (ره) را بررسی کنیم سنگ زیر بنای اندیشه امام راحل (ره) در جمله عالم محضر خداست جمع می‌شود.

 

وی تصریح کرد: امام (ره) با تمام وجود خدا را در همه ذرات هستی مشاهده می‌کرد و آن چه افراد دانش‌پژوه و طالب علم باید فرابگیرند از اهل ذکر است.

 

شجاعت امام (ره) در پرتو خدا باوری و خدامحوری بود

حجت‌الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه آن کسانی که از ذات مقدس خداوند خشیت دارند علما هستند،‌ خاطرنشان کرد: خشیت و خوف با هم متفاوت بوده و آیت‌الله بهجت فومنی (ره) اهل ذکر بودند زیرا خشیت داشتند.

 

وی با اشاره به اینکه امام خمینی (ره) فردی دین‌مدار، دانا و دلیر بود، افزود: شجاعت امام (ره) در پرتو خدا باوری و خدامحوری بود.

 

معاون اول قوه قضائیه با بیان اینکه حکم فقط مختص خداوند است،‌ عنوان کرد:‌ ائمه معصومین (ع) در پرتو خداخواهی سیاست‌مدار بودند و امام راحل (ره) پیوند سیاست و معنویت را پیاده کرد.

 

وی تصریح کرد: نگاه به تجارت باید نگاه ارزشی باشد و دومین محور مکتب امام خمینی (ره) کرامت انسانی و نگاه با محبت نسبت به مردم است.

 

حجت‌الاسلام رئیسی با تاکید بر اینکه در فرهنگ دینی کرامت انسانی با نگاه غربی متفاوت است،‌ گفت: برخی از کشورهای آفریقایی به آزمایشگاه دارویی مغرب زمین تبدیل شده است.

 

وی با اشاره به اینکه بر اساس آمارهای رسمی بیشتر خودکشی‌ها در پادگان‌های نظامی کشورهای غربی وجود که کرامت انسانی معنا ندارد، اذعان کرد: امام خمینی (ره) مردم را دوست می‌داشت که ریشه در سلوک اخلاقی وی داشت.

 

پایان پیام/

کد خبر 373608

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha