به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از سنندج، عبدالمحمد زاهدی، استاندار کردستان، دوشنبه شب(12خرداد) در شواری اشتغال استان در سنندج اظهار داشت: آمار بسیار بالای بیکاری در کردستان این استان را در زمره آخرین استانهای کشور از لحاظ اشتغال پایدار قرار داده است.
وی افزود: نرخ بالای بیکاری تحصیلکردههای دانشگاهی در کردستان نگران کننده است و اگر برای آن چارهای اساسی اندیشیده نشود در آینده با بحرانی جدی مواجه خواهیم شد.
استاندار کردستان، حمایت از مشاغل کوچک و زودبازده خانگی را از راهکارهای مهم رفع مشکلات بیکاری در استان نام برد و افزود: در کنار ایجاد این زیرساختها باید مبحث بازاریابی و فروش نیز مدنظر قرار گیرد.
زاهدی، استفاده از ظرفیتهای نیمه مهیای استان اعم از واحدهای تولیدی تعطیل و نیمهتعطیل را به عنوان یکی از راهکارهای توسعه اشتغال و کارآفرینی در استان دانست و بر توجه ویژه دستگاههای متولی امر در این خصوص تأکید کرد.
وی از آمادگی مجموعه دستگاههای اجرایی استان برای فراهمکردن فعالیت شرکتهای دانشبنیان و کارآفرین در کشور خبرداد و افزود: امید است مسئولان کشوری نیز با نگاهی ویژه به کردستان ما را در حل معضل بیکاری یاری رسانند.
حاجی عباسی، رئیس شورای هماهنگی بانکهای استان کردستان نیز به اختصاص 157 میلیارد تومان اعتبار بانکی برای توسعه اشتغالزایی و کارآفرینی در استان اشاره کرد و افزود: متأسفانه تاکنون 10درصد این مهم از سوی وزارت کار، تعاون و رفاه اجتماعی برای بانکهای عامل استان آزاد شده است و باید مدیر کل استانی این وزارتخانه در این راستا تلاش بیشتری کنند.
عادل صلواتی، دبیر کانون کارآفرینان استان کردستان، نیز بر تقویت خوشههای دانش و بهرهمندی از شیوههای نوین بازاریابی و فروش در کارگاههای کوچک و زودبازده و طرحهای کارآفرینی در استان به عنوان راهکار عملی حل معضل بیکاری در استان نام برد.
جمیل احمدی مدیرکل فنی و حرفهای استان کردستان، نیز از فعالیت 16 مرکز ثابت آموزشهای فنی و حرفهای دولتی در استان و 110 آموزشگاه آزاد در سطح شهرستانهای مختلف خبرداد و افزود: هر ساله در این آموزشگاهها بیش از سه میلیون و 500هزار نفر ساعت آموزش مهارتی ارائه میشود.
پایان پیام/
نظر شما