به گزارش خبرگزاری شبستان، بدون شک بحران سوریه، شدیدترین بحران انسانی در سطح منطقه ای و بین المللی به شمار می آید و از کوتاهی و شکست جامعه بین الملل پرده برمی دارد؛ ملت های عرب و کشورهای غربی متظاهر به دمکراسی و آزادی نه تنها نتوانستند تراژدی سوریه ای ها را متوقف کنند بلکه با حمایت های تسلیحاتی شان به طرف های درگیر این تراژدی را افزایش دادند و به طولانی شدن جنگ داخلی در سوریه برای متلاشی کردن آن و بی ثبات کردن آن و تعمیق شکاف طایفه ای و مذهبی و شعله ور کردن جنگ بین فرزندان یک ملت کمک کردند.
این نیروها تلاش کردند تا دولت سوریه را ساقط کنند و سقوط دولت سوریه، سقوط مقاومت و قطع ارتباط بین تهران، دمشق و لبنان و تقسیم سوریه به ایالت هایی برای تولید کشتزارهای طایفه ای و مذهبی است که در جنگ ها ودرگیری ها غوطه ور شوند و نیروهای مقاومت را به جای آمادگی برای مقابله با اسرائیل مشغول درگیری های داخلی کنند.
این اشتباه است که کسی فکر کند که پایان بحران سوریه کناره گیری اسد از قدرت یا تکرار انتخابات از نو است، زیرا حوادث سوریه، نقش، جایگاه، ارتش سوریه، تخریب زیر ساخت ها، اقتصاد و تفکیک و تقسیم و تضعیف دولت و کشور و انتخابات ریاست جمهوری سوریه را هدف قرار داد.
جنگ در سوریه متوقف نمی شود، مگر اینکه ادامه آن خطری برای رژیم صهیونیستی باشد ودرحال حاضر حوادث سوریه به نفع کشورهای غربی و به خصوص رژیم صهیونیستی است، بنابراین ملت سوریه در مقابل هرکسی که مانع انتخابات ریاست جمهوری شود، می ایستد و براجرای آن اصرار دارد و تاکید می کند که هیچ دیکته خارجی و تروریسم و خشونت را نمی پذیرد.
انتخابات ریاست جمهوری در سوریه، پیام های مهم متعددی به جهان مخابره کرد؛ احترام دولت به اراده ملت و استقلال آن از راه رای گیری از جمله این پیام هاست.
همچنین پیام دیگر این بود که باید برخی کشورهای منطقه حمایت خود از گروه های مسلح و اعزام تروریست و ارتکاب کشتار در سوریه را متوقف کنند، زیرا ملت سوریه می خواهند به زندگی طبیعی خود بازگردند.
اما متاسفانه، بسیاری از کشورهای منطقه ای و بین المللی وارد این بحران شدند و برخی دیگر متصور شدند که امکان خواهد شد که شرایط تغییر کند و سوریه طی چند هفته به خاطر بحران های اقتصادی و سیاسی از بین برود؛ به همین دلیل اموال و سلاح هایشان را برای خدمت به اهدافشان تقویت کردند. از این رو سیاست سردرگمی و آشوب طلبی غرب در شکست دادن ملت سوریه ناکام مانند. ملت سوریه با قطب نمای عشق به وطن علیه کشورهای غربی و عربی و هر ماجراجویی که به وحدت و ثبات سوریه ضربه بزند، می ایستد.
و شاید بتوانیم که بگوییم ما باید به طرح های ملی برای وطن اقدام کنیم و با سوریه برخیزیم و آن را در رده کشورهای پیشرفته و پیشگام قرار دهیم و این مسئله از خلال ارتباط، همکاری، دوری از تفرقه و اختلاف، اشاعه روح تسامح، همزیستی مسالمت آمیز بین ادیان و مذاهب متعدد امکان پذیر است؛ این مسئله تنها از طریق گفتگوی سیاسی عاقلانه با مشارکت همه طرف ها برای تحقق صلح ملی مسیر می شود.
سوریه پیش از اینکه به بازوی دوستانش نیاز داشته باشد، به بازوی فرزندانش نیاز دارد؛ در زمانی که می بینیم در جهان، درگیری،کشتار، ویرانی و تخریب وجود دارد، بنابراین ملت سوریه نسبت به همه این مسایل آگاه است و این آگاهی طی سالها بحران و فشارهای مختلف زندگی به دست آمده است.
پایان پیام/
خبرگزاری شبستان: سوریه با پشت سرگذاشتن سه سال بحران داخلی، درصد است تا برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، این سوریه را دوباره به همراه ملتش بسازد، آیا این انتخابات آغاز بحران جدید است یا پایان بحران قدیم؟ <BR>
کد خبر 373142
نظر شما