به گزارش خبرگزاری شبستان از زاهدان، علی اوسط هاشمی استاندار سیستان و بلوچستان امروز( 11 خرداد) در گردهمایی مدیران روابط عمومی استان با محوریت موفقیت روابط عمومی ها در ارتباط رسانه ای و مردمی اظهار داشت: نگاه مدیران را باید نسبت به جایگاه روابط عمومی تغییر دهیم.
وی افزود: در عصری زندگی می کنیم که اکثر ساز و کارهای دسترسی به اطلاعات برای ما وجود دارد. عصر ارتباطات عصر با هم زیستن و بودن بر مدار علم و دانش است. دانش در مسیر ارتباطات موج می زند و مردم به این مسیر دسترسی دارند و هر کس به اندازه توان خویش از فضای مجازی بهره لازم را می برد.
استاندار سیستان و بلوچستان گفت: روابط عمومی ها باید چنان توان خود را ارتقاء دهند که در برابر پاسخ ها غنی باشند.
هاشمی گفت: هر چه سطح سواد یک جامعه بالا باشد به همان میزان سطح تقاضا افزایش می یابد. وقتی در شغل روابط عمومی قرار داریم این سئوال از خودمان بپرسیم که چگونه می توانیم برای ایفای نقش مسئولیت پذیر باشیم.
وی افزود: اگر از روابط عمومی به عنوان قلب سازمان یاد کنیم این قلب دارای یک سری ویژگی ها بوده که یکی از این ویژگی ها تعهد است.
استاندار استان تصریح کرد: روابط عمومی ها باید امین باشند و این امین بودن همان قلب مسئولیت پذیر و متعهد را می طلبد.اکنون تعهد را باید سرلوحه کار خودمان قرار دهیم و وزنه مردم را سنگین تر از وزنه امورات درون سازمانی در نظر داشته باشیم.
هاشمی با بیان اینکه روابط عمومی مدیری بر مدیریت است، گفت: می توان مسیر راه را هموار کرد تا بهترین مدیران ما در جامعه مدیران روابط عمومی باشند، اکنون تعهد را باید سرلوحه کار خودمان قرار دهیم و وزنه مردم را سنگین تر از وزنه امورات درون سازمانی در نظر داشته باشیم.
هاشمی با بیان اینکه روابط عمومی مدیری بر مدیریت است، گفت: می توان مسیر راه را هموار کرد تا بهترین مدیران ما در جامعه مدیران روابط عمومی باشند.
وی افزود: یک روابط عمومی خوب می تواند یک روز رئیس جمهور باشد آن هم رئیس جمهوری که برنامه آن از روی اصول فلسفه و اقتصاد نیست بلکه از روابط از روی صلح و دوستی سخن می گوید.
استاندار سیستان و بلوچستان با بیان اینکه، فلسفه ارتباطات و بودن وسعت دید به انسان می دهد که این وسعت دید پیامدهای فراوانی دارد، گفت: روابط عمومی ها کار را صرفاً جهت نقد درست نبینند بلکه مهم این است که چگونه می توان مردم را به سرمایه های اهداف خودمان تبدیل کنیم.
هاشمی اضافه کرد: این موضوع که برخی مدیران از روابط عمومی ها درک صحیحی ندارند این بستگی به شما دارد که چقدر جایگاه خودتان را رشد داده اید.
وی افزود: اگر روابط عمومی با زمان و مردم خودش بیگانه باشد از قافله عقب می ماند. اهل گفتمان باشیم تا با ادبیات نظام منطبق بر باورها و راه امام(ره) با عشق و علاقه نسل جوان را حفظ کنیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه فیس بوک حاصل پیشرفت و تکنولوژی است، بیان داشت: فیس بوک یک واقعیت است که باید آن را بپذیریم. باید به این علم و دانش برسیم که چگونه می توان از این وسیله ارتباط جمعی از راه صحیح استفاده کنیم.
هاشمی بیان داشت: زمانی بود که بر استفاده از همین تریبون ها خرده می گرفتند ما باید به سمتی برویم که واقعیت های زمان را بپذیریم و نسبت به احتیاجات ارتباطی زمان خود فاصله نداشته باشیم.
وی افزود: روابط عمومی ها به ظرفیت ها و چالش ها نگاه ملی و فرابخشی داشته باشند زیرا این بزرگترین نگاه پیشرفت و ترقی است.
این مقام مسئول گفت: انتقادی که از روی دانایی، نگاه مسئولانه و خیرخواهانه باشد به شرطی که آلوده نباشد به توسعه و پیشرفت سرانجام می شود.
پایان پیام/
نظر شما