مرتضی ایزدی، مدیر کل ثبت احوال دشتستان، ظهر امروز (11 خرداد)، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در بوشهر، گفت: این خانواده 11 نفره دشتستانی به علت زندگی در درمنطقه سخت گذر کوه های راوال گشنی در بخش ارم شهرستان دشتستان به صورت کوخه نشینی(آلونک) و صعب العبور بودن منطقه شناسنامه نداشتند و جز آمار جمعیتی کشور محسوب نمی شدند.
وی با اشاره به اینکه این خانواده به صورت خودکفا ارتزاق می کردند و به شهر رفت و آمد نداشتند، افزود: برخی از اعضای این خانواده تا کنون از منطقه زندگی خود خارج نشده اند و در اردیبهشت ماه سال گذشته پس از دریافت گزارشی مبنی بر حضور این خانواده درمنطقه به همراه اکیپی برای شناسایی و تشخیص هویت این خانواده ایرانی عازم منطقه شدیم.
ایزدی تصریح کرد: در پیگیری های بعدی مسیر پرونده منجر به آزمایش های DNA و تعیین هویت و تشخیص تابعیت ایرانی بودن و اثبات نسبی این خانواده منجر شدو پس از پاسخ مثبت استعلامات از پزشکی قانونی استان بوشهر و فارس پرونده به حوزه حقوقی ثبت احوال استان ارجاع شد.
وی خاطر نشان کرد: امروز خانواده 11 نفره دامیده علاوه بر دریافت شناسنامه صاحب دفترچه بیمه درمانی،کارت ملی و عابر بانک جهت ثبت نام یارانه نیز هستند و همچنین این خانواده تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز قرار گرفتند و از خدمات این نهاد مقدس نیز استفاده می کنند.
مدیر کل ثبت احوال دشتستان، علت دور ماندن این خانواده از زندگی اجتماعی را نامعلوم عنوان کرد.
گفتنی است، این خانواده حدود یک قرن است که فاقد شناسنامه بوده اند و حتی فرزندان آنها تاکنون محل سکونتشان را ترک نکرده و چیزی به نام شهر و زندگی شهری را ندیده و تجربه نکرده اند.
سابقه سکونت این خانواده و اجدادشان در این منطقه به 200 سال می رسد که گویای این امر وجود قبرستان اجداد این خانواده در جوار محل زندگیشان است.
پایان پیام/
نظر شما