امام خمینی(ره) به آنچه می گفت معتقد بود

خبرگزاری شبستان: یکی از شاگردان امام خمینی(ره) گفت: امام به چیزی که می گفت معتقد بود و چیزی که معتقد بود می گفت، هیچ غل و غشی نداشت، در گفتار، رفتار، نشست و برخاستش صادق بود.

حجت الاسلام والمسلمین محمود محمدی، یکی از شاگردان امام خمینی(ره) در نجف اشرف، در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در تبریز، با اشاره به دلیل علاقه شدید مردم به امام و راز ماندگاری امام در قلوب مردم تصریح کرد: امام به چیزی که می گفت معتقد بود و هم اینکه به چیزی که معتقد بود می گفت، هیچ غل و غشی نداشت، حتی در کار، گفتار، درس، رفتار، آمد و نشست و برخاستش صادق بود.


وی ادامه داد: امام در نجف اشرف شب ها دو و نیم ساعت بعد از غروب در بیرونی منزل می نشستند و بعد به زیات حرم مطهر می رفتند و فرقی هم نمی کرد، چه در سرما چه در گرما مگر اینکه مریض می شدند و مردم این برنامه ریزی را دوست می داشتند.


این شاگرد امام خمینی(ره) با بیان خاطره ای از حضرت امام ابراز داشت: شبی قائم مقام حسن البکر رییس جمهور وقت عراق با استاندار نجف به دفتر امام در نجف آمدند و تقاضای ملاقات خصوصی از امام کردند، مسئول دفتر ایشان گفت باید از آقا بپرسم، اما حضرت امام فرمودند: همان وقت همیشگی یعنی دو و نیم ساعت بعد از وقت مغرب، یعنی برای امام فرقی نمی کرد که چه کسی است، نظم در وقت و کارشان را حفظ می کردند و برنامه منظم و بی تکلفی داشتند.


حجت الاسلام والمسلمین محمدی با اشاره به اینکه اخوان داماد آیت الله مرعشی شیرازی از همسایگان امام بودند، اظهار داشت: روزی از حضرت امام پرسیدند که حکم وضو گرفتن و نماز خواندن در زمین های تقسیم اراضی شده چیست؟ اما با پشت دست فرمودند نه، آنها ادامه دادند که اگر کسی خواسته باشد دو رکعت نماز صبح بخواند باید 15 کیلومتر را طی کند تا دو رکعت نماز اقامه کند، امام باز گفتند نه نمی شود، هدف آنها این بود که می خواستند تقسیم اراضی را قبول نکنند، مردم به خاطر این ریزبینی ها و دقت های امام، چنین شخصیتی را دوست می داشتند و جذب آن می شدند.


وی همچنین به بیان خاطره ای دیگر از امام پرداخت و گفت: سال 55 که می خواستم بعد از سال ها به ایران بیایم، خیلی می ترسیدم چرا که رژیم شاهنشاهی عمالی داشتند که می ترسیدم ما را صید کرده و از لباس ما سوء استفاده کنند، ما گفتیم از حضرت امام بپرسیم که چه کنیم و نصیحتی کنند ایشان یک کلام فرمودند: انسان باید مفید مردم باشد سعی کنید مفید مردم باشید، همین.


شاگرد امام خمینی(ره) ادامه داد: یادم می آید امام شبی برای زیارت حرم امام حسین(ع) رفتند، به دلیل فضای کم و ازدحام جمعیت رفقا می خواستند راه را برای ایشان باز کنند اما امام به نحوی فرمودند که این کار را نکنید والا برمی گردم؛ همه رفقا کنار رفتند و ایشان از لابه لای مردم رفتند و مانند مردم عادی زیارت کردند.


حجت الاسلام والمسلمین محمدی تصریح کرد: امام خمینی(ره) دلسوز و صادق و معتقد و باحال بودند و به موقع کارشان را انجام می دادند و اینها جذابیت هایی بود که مردم آن را شناخته بودند.


پایان پیام/
 

کد خبر 372413

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha