به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، عبدالرضا کردی ظهر امروز (10 خرداد) در جمع کارکنان و مسئولان ستادی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان قزوین بیان کرد: باید در محیط کار و زندگی رفتار و کردار خود را به شیوه صحیح اصلاح کنیم برای نمونه در زندگی کاری طوری رفتار کنیم که بدهکار مراجعان هستیم و آمده ایم که خدمت کنیم.
وی ادامه داد: تفاوت انسان های غیر مسئول و مسئول در این است که افراد مسئول موجب خیر می شوند؛ فردی که خدمت با اکراه دارد این شیوه او همانند سمّ مهلک است در نتیجه باید در خدمت خود صادقانه، با شوق و با علاقه کار کنیم.
معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران اضافه کرد: در کشور ما پول وجود دارد ولی وقتی عمل جراحی زیبایی بینی زیاد شد و یا هر فرد 186 هزار لیتر سوء مصرف آب داشت، مصرف روغن10 برابر میانگین جهانی شد و مصرف سوخت ما از مصرف چین نیز بیشتر شد، این موضوع نشان می دهد جامعه دچار بحران فرهنگ است.
وی عنوان کرد: با توجه به همین امر مقام معظم رهبری سال جاری را به عنوان سال فرهنگ و اقتصاد نامگذاری کرده اند و ما نیز باید در این راستا قدم برداریم.
کردی اعلام کرد: متأسفانه برخی ارزش ها در فرهنگ ما رنگ باخته اند به عنوان مثال کار کردن ارزش است و در فرهنگ ما نیز این امر جایگاه بالایی را داشت ولی امروز خانواده ها در تربیت فرزندان خود با نوع راحت طلبی اجازه نمی دهند که فرزندشان مانند فولاد آب دیده شود.
وی تأکید کرد: سنت دین بر رحمت، محبت و عشق ورزی استوار است از این رو باید در خانه با همسر و فرزندان با محبت و مودت برخورد کنیم و در محل کار نیز کار مراجعان به خصوص مراجعانی که گرفتاری های مختلفی دارند را به خوبی انجام دهیم.
معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران توضیح داد: باید در زندگی شخصی و کاری ایجاد آرامش کنیم و برای این کار لازم است از ظواهر دنیا دوری کنیم، البته این امر با کار و تلاش منافاتی ندارد ولی مهم این است که در دنیا به سمت فخرفروشی نرویم و از فردای قیامت غافل نشویم.
وی اعلام کرد: انسان نیازهایی همچون نیاز جسمی، روان شناختی، اجتماعی و غیره دارد؛ نیاز جسمی انسان در زندگی در زیر سقف و تأمین خوراک و پوشاک جدی است اما باید مراقب بود که انسان در این بخش سیری ناپذیر است.
کردی گفت: نیاز روان شناختی انسان به محبت، عشق، دوست داشتن، احترام، نوازش، برخورد مناسب، دلجویی و گفت وگو نیز نیازی مهم است اما نیاز انسان در حوزه اجتماعی نیز با عواملی مرتبط است در این میان نباید فراموش کنیم که خیرات کردن نیاز خداوند سبحان نیست بلکه نیاز اجتماعی ماست.
وی خاطرنشان کرد: خیّر ابتدا خیرش به خودش می رسد بنابراین وقتی دعا، نفرین و غیبت می کنیم و یا تهمتی بر کسی روا می داریم باید بدانیم که نخستین ثمره چنین کاری ابتداء متوجه خود ماست در نتیجه ابتدا باید دشمن درونی را بکشیم.
معاون پژوهشی انجمن مطالعات خانواده در ایران یادآور شد: باید افتخار کنیم که در حال گره گشائی باشیم و در این راه نباید از دارایی های خود از جمله دارایی های معنویمان غافل شویم.
وی خاطر نشان کرد: همه به امداد نیاز دارند و در این میان نباید از امداد فرهنگی غافل شویم چون همه ما در زندگی شخصی و خانوادگی به این امدادها نیاز داریم.
انتهای پیام/
نظر شما