ناصر پوراکبری، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تالش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان، اظهار کرد: احداث پاسگاههای فصلی حفاظت از منابع طبیعی و کنترل محمولات جنگلی در محور های کوهستانی و ییلاقی حوزه شهرستان تالش که مرز مشترک با استان اردبیل دارند موجب ناکامی قاچاق چیان و زمین گیر شدن خودروهای حامل چوب آلات جنگلی شده است.
وی با اشاره به اینکه احداث و راه اندازی هفت پاسگاه فصلی در گلوگاه مسیر های تردد کوهستانی توسط خودروهای حامل چوب آلات مقطوعه غیر مجاز در شهرستان، تاکید کرد: این پاسگاهها سبب ناکامی قاچاقچیان استان هممرز و دستگیری تعدادی از این افراد شد و با اقدام به موقع پاسداران، انفال الهی مناطق صعبالعبور ییلاقی در حوزه شهرستان تالش، تحت کنترل عوامل یگان حفاظت منابع طبیعی درآمد.
پوراکبری با بیان اینکه حوزه شهرستان تالش با دارا بودن 165 هزار هکتار جنگل و بیش از 53 هزار هکتار اراضی مرتعی بزرگترین حوزه از لحاظ وسعت منابع طبیعی در سطح استان گیلان است، تصریح کرد: همین امر اهمیت حفاظت و صیانت از این مواهب خداوندی را برای جان برکفان عرصه پاسداشت از منابع طبیعی حساستر میکند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تالش، افزود: این حساسیت به شکلی است که تمامی همکاران منابع طبیعی بهویژه عوامل یگان حفاظت تمام وقت خود را در جهت نرسیدن به اهداف چهار گانه سازمانی که اولویت اول آن حفاظت است، بهکار گرفتهاند.
وی خاطرنشان کرد: از ابتدای اردیبهشت ماه سال جاری با توجه به گشتهای مستمر یگان حفاظت، در پی چهار فقره عملیات کمین و تعقیب و گریز شبانه، تعداد 6 دستگاه وانت نیسان که به مقصد استان اردبیل حرکت میکرد، توقیف و متخلفان به منظور تعیین مجازات به مراجع قضایی معرفی شدند.
پوراکبری اظهار کرد: این وانت نیسانها در مجموع حامل حدود 9/5 متر مکعب چوب قاچاق از گونههای مختلف جنگلی شامل نمدار، توسکا و راش بودند.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری تالش، وسعت حوزه، طولانی و صعبالعبور بودن مسیرهای دسترسی به مناطق مورد نظر، کمبود نیرو و امکانات خودرویی را از عوامل بازدارنده برای رصد و کنترل مداوم عرصه های جنگلی و مرتعی تالش دانست و اذعان کرد: همکاری مشترک با اداره منابع طبیعی استان اردبیل و احداث پاسگاه فصلی از راهکارهای مقابله با پدیده قاچاق و خروج منابع و ثروت های گیلان بوده است.
پایان پیام/
نظر شما