حجت الاسلام علی دشتکی، مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان به خبرنگار شبستان گفت: بیش از 50 درصد جمعیت استان بی سواد یا کم سواد قرآنی هستند.
وی با بیان اینکه در طرح ریشه کنی بی سوادی قرآنی دستگاه های مختلفی همکاری دارند، تصریح کرد: در مرحله اول این طرح بحث برنامه ریزی و هدف گذاری و تهیه طرح و در مرحله دوم شناسایی همکاران و در مرحله سوم شناسایی سنجش میزان سواد قرآنی جامعه و در مرحله چهارم مرحله اجرای این طرح شکل عملیاتی به خود گرفته است.
حجت الاسلام دشتکی ادامه داد: این طرح در تابستان امسال به اوج خود می رسد و سهم مرحله اول این طرح 200 هزار نفر است و در مرحله دوم این طرح نیز تلاش می شود که 300 هزار نفر از جمعیت استان تحت پوشش کلاس های طرح ریشه کنی بی سوادی قرآنی قرار بگیرند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی استان زنجان با اشاره به اینکه تا کنون بیش از 100 هزار نفر در طرح ریشه کنی بی سوادی قرآنی تحت پوشش برنامه های قرآنی هستند، یادآور شد: در اجرای این طرح عظیم قرآنی بخش های مختلف دولتی و مردمی با ما همکاری دارند.
وی با بیان اینکه باید برای امر تربیت یک برنامه ریزی اساسی صورت گیرد، اظهار داشت: تربیت جامعه سالم از محورهای فعالیت سازمان تبلیغات اسلامی است و به همین خاطر حضرت امام (ره) توجه ویژه به تربیت و تعمیق باورهای دینی جامعه داشته اند.
حجت الاسلام دشتکی با بیان اینکه در رویکرد جدید سازمان توجه جدی به کار ساماندهی حوزه فرهنگ دینی دارد، تصریح کرد: در رویکرد جدید تلاش می شود تا به حد متعادلی از سرانه تربیت در بخش های دولتی و غیر دولتی برسیم و امروز در بخش تعلیم هزینه های بسیار بالایی صرف می شود.
وی با اشاره به اینکه مردم باید مطالبات فرهنگی خود را از مسئولان بخواهند، گفت: زیربنای همه فعالیت ها، حرکت های فرهنگی است و یکی از اولویت های اداره کل تبلیغات اسلامی استان در سال 90 تحقق این امر است.
پایان پیام/
نظر شما