چه زمانی خداوند انسان را خوار می‌کند؟

خبرگزاری شبستان: گناه به معنى خلاف است و در اسلام هر کارى که بر خلاف فرمان خداوند باشد، گناه محسوب مى‌شود. گناه هر چند کوچک باشد چون نافرمانى خداست، بزرگ است.<BR>

به گزارش سرویس دیگر رسانه های خبرگزاری شبستان و به نقل از افکارنیوز، رسول اکرم (ص) در سخنى به ابوذر فرمودند: «کوچکى گناه را ننگر، بلکه بنگر چه کسى را نافرمانى مى‌کنى» (بحار الأنوار: 77 / 168 / 6)

 

در بخشی از احادیث و روایات معصومین (ع) هشدارهای جدی درباره دوری از لذت بردن از گناه و معصیت سخن گفته شده و به مومنان سفارش شده که در مقابل اگرمرتکب معصیتی شدند توبه کنند تا مبادا شیرینی زودگذر گناه آنها را در دنیا و آخرت گرفتار کند.

 

بر این اساس امام على علیه‏السلام در روایتی می‌فرمایند: «هر که از معاصى خداوند لذّت برد، خداوند او را به خوارى افکند». (غرر الحکم: 8823)

 

امام سجّاد (ع) نیز فرمودند: «از شاد شدن به گناه بپرهیز، که شاد شدن به گناه از ارتکاب آن بدتر است». (بحار الأنوار: 78 / 159 / 10)

 

همچنین از امام باقر (ع) - درباره آیه «… بر آنچه مى‏کردند پاى نفشارند» - فرمودند: « اصرار بر گناه این است که بنده گناه کند و آمرزش نطلبد و در فکر توبه هم نباشد. این اصرار (بر گناه) است».

 

پایان پیام/

کد خبر 371537

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha