به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از گیلان، یونس رنجکش، سرپرست اداره کل امور اجتماعی و فرهنگی استانداری گیلان امروز(7 خرداد) در جلسه هم اندیشی با رسانههای استان در سالن اجتماعات استانداری گیلان با بیان اینکه این جلسه در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی و ایجاد نشاط اجتماعی برگزار شده است، گفت: باید ظرفیتهای رسانهایی استان در حوزههای مختلف بهتر دیده شود تا بتوانیم از این ابزار در راستای توسعه استان بهره وری مناسب تر داشته باشیم.
وی با بیان اینکه بیش از 160 نشریه، خبرگزاری و پایگاههای خبری در استان گیلان فعال هستند، اظهار کرد: همه رسانههای استان باید با یک همگرایی به سمت ایجاد نشاط اجتماعی در استان وکاهش آسیبها حرکت کنند.
رنجکش با تاکید بر اینکه جامعه ما نیازمند ایجاد یک جنبش اجتماعی نشاطآوراست، افزود: ایجاد این جنبش نیازمند حضور رسانههاست و باید با همکاری هم از ظرفیت رسانه در حوزههای فرهنگی و اجتماعی بیشتر بهره بریم.
وی مشکل امروزی جامعه را ناشی از عدم آموزش افکار عمومی دانست و تصریح کرد: عمومی کردن آموزش نیازمند همکاری رسانههاست که تولید نشاط کرده و از آسیبها پیشگیری میکند.
ضرورت تدوین استراتژی رسانهایی در جامعه
سرپرست اداره کل امور اجتماعی استانداری گیلان با تصریح اینکه نیازمند تدوین استراتژی رسانهایی هستیم تا به اهدافمان دست یابیم، اذعان کرد: بهره گیری از ظرفیتهای رسانهای نیازمند کار هدفمند و جهت دار در حوزه اجتماعی و فرهنگی است.
وی خواستار تقویت بسترهای فرهنگی در استان شد و افزود: بخش عمده این امر به کارکرد رسانه در حوزههای مختلف آگاهی بخشی بر میگردد.
رنجکش ایجاد نشاط اجتماعی را کاهش دهنده بخش عمدهایی از معضلات استان دانست و اضافه کرد: مجموعه فرهنگی خوبی در استان ایجاد شده که امیدواریم با همکاری و تعامل فضای فرهنگی مناسبی ایجاد شود.
وی در ادامه ساماندهی سواحل استان را مهمترین اولویت این اداره کل در فصل جاری دانست و ادامه داد: با توجه به آغاز فصل گرما ورود مسافران تابستانی به استان و استفاده از سواحل توسط گردشگران باید در زمینه آگاه بخشی بیشتر فعالیت کنیم.
نوع نگاه حمایتی خانه مطبوعات استان تغییر یابد
این استاد دانشگاه با بیان اینکه غرق شدن یک نفر در دریا صدمات جبران ناپذیر بر خانواده باقی میگذارد، افزود: باید نشریات استان به ویژه شهرستانهای ساحلی را به سمت ارتقا آگاهی در استفاده درست از سواحل سوق دهیم.
وی از راه اندازی صندوق حمایتی سلامت رسانه در استان خبر داد و اظهار کرد: به زودی این صندوق با همکاری خانه مطبوعات استان در راستای رسیدگی به مشکلات اصحاب رسانه استان دایر میشود.
رنجکش خواستار تغییر نوع نگاه حمایتی خانه مطبوعات استان شد و خاطرنشان کرد: خانه مطبوعات یک سازمان مردم نهاد است که میتوانیم در قالب این سازمان کمکهایی را جهت برگزاری دورههای آموزشی برای خبرنگاران داشته باشیم.
گفتنی است، در ادامه این جلسه هر یک از مدیر مسئولان مطبوعات و خبرگزاریها به بیان مشکلات رسانهایی استان پرداختند و خواستار تشکیل جلسه با حضور استاندار و مدیران دستگاههای اجرای شدند.
پایان پیام/
نظر شما