به گزارش خبرگزاری شبستان، رودابه حمزه ای، داور بخش شعر کودک و نوجوان یازدهمین جشنواره شعر و داستان جوان سوره با بیان این که شعرهای راه یاقته به این دوره از جشنواره را می توان در دو بخش تقسیم بندی کرد، اظهار کرد: شعرها دو بخش بودند، یک بخش کاملا شعرهای تکراری بود که هر سال شاهدش هستیم و به نظر می رسید اول موضوع انتخاب شده و بعد شعر برای موضوعی خاص و سفارشی گفته شده است.
وی ادامه داد: بخش دومی که در این جشنواره شاهد هستیم آثاری بودند که خلاقیت خوبی داشتند و سعی کردیم عادلانه شعرهایی که بهتر است را از بین این آثار انتخاب کنیم.
این شاعر کشورمان با تاکید بر این که شعر مختص خردسال و کودک در این دوره جشنواره خیلی کم بوده است، عنوان کرد: شعرهایی که بازی های کلامی در کنار اصول شعری داشته باشند نیز کمتر دیده می شد. البته آثار خلاقانه ای هم شاهد بودیم که به خوبی از کشف و شهود شاعرانه در اثر استفاده شده بود.
حمزه ای خاطرنشان کرد: معتقدم موضوع شعر، آخرین ویژگی است که مورد داوری قرار می گیرد و جوهره شعری مهمتر از آن است.
وی گفت: صنایع ادبی در شعر مهم است ولی در شعر کودک، روانشناسی نیز به صنعت شعر اضافه می شود و تخصصی جدا از دیگر گونه های شعری می خواهد. مانند کسی که درس پزشکی خوانده است اما برای فعالیت در حیطه کودکان باید تخصص کودکان هم بداند تا دکتر متخصص کودکان شود.
پایان پیام/
نظر شما