حجت الاسلام سلیمانی: مرز بین هنر متعهد و غیر متعهد شناسایی شود

دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور با اشاره به اینکه مرز بین هنر متعهد و غیر متعهد باید شناسایی شود، گفت: مسئولان کانون ها باید توجه کنند که هنر غیر متعهد به مساجد وارد نشود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اراک، دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی و هنری مساجد کشور روز گذشته (16 آذر) در جریان دور سوم سفر رئیس جمهور و هیئت دولت به استان مرکزی در دیدار با مسئولان و اعضای کانون های فرهنگی هنری مساجد استان که در مسجد الزهرا(س) شهر اراک برگزار شد، گفت: کانون های مساجد پل ارتباطی بین مردم و دولت برای اجرای برنامه های فرهنگی هستند.

 

وی با اشاره به راه اندازی کانون های فرهنگی هنری مساجد افزود: فلسفه وجودی تشکیل این مراکز فرهنگی سخنان رهبر معظم انقلاب در سال 70 در رابطه با تهاجم فرهنگی دشمن و احساس نیاز به وجود مراکزی برای مقابله با این امر است.

 

حجت الاسلام سلیمانی تصریح کرد: راه اندازی کانون های فرهنگی مساجد از سال 71 جوانه زد و امروز نیز این پایگاه های فرهنگی به مرز 9 هزار کانون در سطح کشور رسیده اند.

 

مشاور وزیر و دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور در ادامه با اشاره به خدمات ارزنده دولت نهم و با توجه به شعار مسجد محوری دکتر احمدی نژاد گفت: از سال 85 تا کنون شاهد جهشی عظیم در زمینه حمایت از فعالیت های فرهنگی و مذهبی هستیم.

 

حجت الاسلام سلیمانی در بخش دیگری از سخنانش آگاه سازی جوانان و مقابله با تهاجم فرهنگی دشمنان را وظیفه مسئولان دانست و ادامه داد: مسئولان فرهنگی به ویژه مسئولان مساجد باید با جذب بیشتر جوانان به مساجد توطئه های دشمنان را خنثی کنند.

 

وی در ادامه با بیان اینکه باید مرز بین هنر متعهد و غیر متعهد شناسایی شود، گفت: مسئولان کانون ها باید توجه کنند که خدای ناکرده با نام هنر سمومی از طریق هنر غیر متعهد به مساجد وارد نشود.

 

مشاور وزیر و دبیر ستاد عالی کانون های فرهنگی هنری مساجد کشور ادامه داد: هنر فرهنگ نیست بلکه ابزاری برای ترویج فرهنگ است.

 

حجت الاسلام سلیمانی افزود: ستاد عالی کانون های مساجد به دنبال این است که هنرمندان متعهد با تفکر مسجدی را پرورش دهد و جایگزین هنرمندان غیر مذهبی و غیر متعهد کند.

 

در ادامه این دیدار مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی هنری مساجد استان مرکزی نیز با ارایه گزارشی از فعالیت های کانون های فرهنگی هنری مساجد این استان گفت: اجرای برنامه های فرهنگی و مذهبی در کانون های مساجد سبب ارتقای فرهنگ دینی و اعتقادی جوانان و تبیین جایگاه کانون های مساجد می شود.

 

حجت الاسلام مصطفی ذوالفقاری با اشاره به اینکه در حال حاضر در استان مرکزی 273 کانون فرهنگی هنری و 9 کانون تخصصی فعالیت دارند، تولید نرم افزار، اجرای برنامه ها آموزشی، اجرای طرح قرآنی 1444 و طرح های دیگر، راه اندازی سایت، برگزاری همایش های مختلف، برگزاری دوره های آموزشی و برگزاری نشست های هم اندیشی را از جمله فعالیت های کانون های مساجد استان مرکزی عنوان کرد.

 

وی تاسیس یکصد باب کتابخانه در کانون ها، راه اندازی 150 کتابخانه باز برای استفاده عموم و برگزاری 4 جشنواره جوانان مسجد را از دیگر فعالیت های کانون های مساجد این استان برشمرد و افزود: امید است با تبیین جایگاه کانون های مساجد در سطح کشور شاهد پیشرفت روز افزون و حضور گسترده جوانان در مساجد باشیم.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 3708

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha