خبرگزاری شبستان_ قم:
یعقوبی، مسئول کانون فرهنگی هنری جمکران در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم با اشاره به فعالیت های این کانون تصریح کرد: هشت سالی از آغاز فعالیت های این کانون در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) می گذرد.
وی در خصوص فضای در اختیار این کانون گفت: این فضا بسیار کوچک و در طبقه دوم مسجد می باشد و به همین علت فعالیت هایمان در جهت تامین فضایی بهتر با پایگاه بسیج فعال در مسجدمان ادغام شده است.
مسئول کانون فرهنگی هنری جمکران در ادامه با ابراز امیدواری نسبت به انجام کمک های لازم در جهت تامین فضایی مجزا برای این کانون خاطرنشان کرد: در حال حاضر تمام فعالیت های کانون جمکران در ساختمان بسیج واقع در حیاط مسجد انجام می شود.
وی با اشاره به عضویت 150 نفر در این کانون افزود: تا کنون 11 حلقه در این کانون تشکیل شده و موارد آموزشی در رشته های مختلف نیز در قالب همین حلقه ها به اعضا ارائه می شود.
یعقوبی گفت: در این حلقه ها بحث های برنامه های قرآنی، تربیتی، دینی و اخلاقی دنبال می شود و بیشتر بچه ها در این آموزش ها جذب شده اند.
همکاری سازمان بهزیستی با کانون جمکران در راستای ارائه مشاوره به مادران و دختران
وی در ادامه با اشاره به همکاری های سازمان بهزیستی استان با این کانون ادامه داد: با همکاری این سازمان کلاس هایی ویژه بزرگسالان و با حضور دخترانی که در آستانه ازدواج قرار دارند ومادران به صورت دو روز در هر هفته برگزار می شود.
مسئول کانون فرهنگی هنری جمکران تصریح کرد: در این دوره آموزشی به بیان مسائلی در خصوص خانواده ها پرداخته می شود و به شرکت کنندگان نیز مشاوره هایی در همین راستا ارائه می شود که البته این مشاورین از سوی سازمان بهزیستی اعزام می شوند.
وی در ادامه با تاکید بر لزوم برگزاری چنین جلساتی اضافه کرد: کارشناسان دعوت شده در این دوره ها به سوالات جوانان پاسخ گفته و بزرگترها را هم در تغییر نگرش ها نسبت به برخی مشائل یاری می کنند.
وی با اشاره به محیط منطقه جمکران و بافت جمعیتی قدیمی آن گفت: فرهنگ قدیمی حاکم در این منطقه یکی از موارد الزام آور برگزاری چنین دوره هایی است تا بتوانیم از این طریق دید بزرگترها را نسبت به برخی از مسائل تغییر دهیم.
مسئول کانون فرهنگی هنری جمکران تصریح کرد: نشست مهدویت از دیگر برنامه های ویژه این کانون می باشد که با حضور مربیان اعزامی از سوی یکی از موسسات استان که در موضوع مهدویت به شکل تخصصی کار می کنند، برگزار می شود.
باید از ظرفیت های اعضا بهره گرفت
وی در ادامه با تاکید بر ظرفیت های اعضای این کانون خاطرنشان کرد: در راستای بهره مندی از این ظرفیت ها تلاش کرده ایم با تربیت این اعضا از توانایی آنها در جهت تامین مربیان مورد نیاز کانون بهره بگیریم.
یعقوبی ادامه داد: تا کنون البته فعالیت هایی در این خصوص صورت گرفته از میان بچه های مسجد افرادی برای آموزش دوره های خوشنویسی (در سال گذشته) و ترمه دوزی (برای امسال) به عنوان مربی مشغول به کار شده اند.
وی گفت: البته این موضوع در خصوص کلاس های تقویتی و درسی هم صدق می کند و مثلا ما برای آموزش زبان، فیزیک و ریاضی که بر اساس اعلام نیاز اعضای دانش آموز برگزار می شود از دانشگاهیان عضو در این کانون کمک گرفته ایم.
وی در خصوص ارتباط این کانون با اعضای هیئت امنا و امام جماعت مسجد گفت: این ارتباط در کانون ما به علت وجود داشتن رابط خویشاوندی خوب است ولی به نظرم کانون هایی که در این خصوص مشکلاتی دارند، می توانند با روابط عمومی بالا این رابطه را بهبود بخشند.
یعقوبی اجرای برنامه های جوان پسند در کانون ها را عاملی مهم در جذب جوانان دانست و ادامه داد: کانون ها بهترین مسیر برای رسیدن به این هدف و در ادامه حضور مستمر جوانان و نوجوانان در فضای مسجد می باشند.
وی گفت: جوانان آینده سازان این مملکت هستند و باید از هر طریقی برای تربیت معنوی نسل جوان در کنار تربیت تحصیلی بهره گرفت و کانون های فرهنگی هنری مساجد مسیری مطمئن در این راستاست.
پایان پیام/
نظر شما