به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، محمدناصر نیکبخت، استاندار همدان عصر روز گذشته( یکم خرداد) در شانزدهمین همایش خیران مدرسهساز استان همدان گفت: خیران مدرسهساز افراد صاحب همتی هستند که توانستند در تحقق شعار سال کمک کنند.
وی افزود: با توجه به ضرورتهای جامعه و شعار سال سیاست اقتصاد مقاومتی برای مقابله با بحران و تشدید دشمنیهای استکبار اعلام شده که باید مورد توجه قرار گیرد.
وی تصریح کرد: خیرین مدرسه ساز نه تنها در کار فرهنگی همیشه گام برداشته اند بلکه با شرکت در اقتصاد جامعه که همان مدرسه سازی است در تحقق شعار سال نیز گام برداشته اند.
استاندار همدان اظهار داشت: بارزترین مصداق نامگذاری امسال عزم ملی است که در وجود شما خیران نهفته است و حضور در این جشنواره حرکت خود را به عینیت رساندید.
نیکبخت خاطرنشان کرد: خیرین با همت، ایمان و اعتقاد خود زمینه توسعه کشور را فراهم کردهاند و با هزینه اندوخته های مالی خود مدارس را تجهیز و اقدام به ساخت و ساز می کنند و دعای خیر مردم را توسه آخرت خود می کنند.
وی فرهنگ را بن مایه توسعه کشور دانست و افزود: خیران در راستای اعتلای فرهنگ جامعه با سرمایه و هزینه مالی خود در عرصه تقویت اقتصاد و فرهنگ کشور قدم برداشته اند که نمود آن در تربیت فرزندان کشور است.
همایش سرمایه گذاری مردادماه در همدان برگزار می شود
وی با اشاره به برگزاری همایش سرمایهگذاری در استان تصریح کرد: همایش سرمایهگذاری بعد از ماه مبارک رمضان و در راستای توسعه سرمایهگذاری استان برگزار میشود.
استاندار همدان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه همدان به لحاظ گردشگری بستر بسیار مناسبی برای سرمایهگذاری دارد، یادآور شد: استان همدان آمادهترین و شایستهترین استان به لحاظ سرمایهگذاری است چرا که به لحاظ شرایط آب و هوایی و اقلیمی دارای چهار فصل مناسب است.
وی همچنین با تاکید بر توسعه اقتصادی در استان همدان تصریح کرد: برای دستیابی به برنامه های اقتصادی و جذب سرمایه گذاران در مرداد ماه سال جاری همایش سرمایه گذاری با هدف اقتصاد مقاومتی برگزار می شود.
نیکبخت ادامه داد: استان همدان با نزدیکی به تهران و فاصله کوتاه آن با 9 شهر همجوار شرایط مناسبی برای سرمایه گذاری دارد.
خیرین مدرسهساز پرچمدار کار نیکو هستند
عبدالرضا فولادوند، مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان نیز گفت: اکنون خیرین مدرسهساز پرچمدار کار نیکو هستند و باقیات صالحاتی برای خود به جای میگذارند.
وی با بیان اینکه ملت ایران در طول تاریخ از هیچ امر خیری کوتاهی نکردند، افزود: امیرالمومنین علی(ع) به عنوان نخستین خیر در جامعه اسلامی است و مایه مباهات تمام مسلمانان است و باید به تأسی از ایشان در این مسیر حرکت کنیم.
وی تصریح کرد: کار نیکو با ظهور پیامبر خاتم و ترویج دین مبین اسلام جنبه الهی به خود گرفت و به عنوان نماد وحدت ملت مسلمان مطرح شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: مردمان کشور ایران از همان اوان تاریخ مردمی نیکوسرشت و خیر بودند و در راه خیر از هیچ امری کوتاهی نمیکردند.
پایان پیام/
نظر شما