تولید محتوا بزرگترین خلا در حوزه روابط عمومی کشور است

خبرگزاری شبستان: استاد دانشگاه های کشور، گفت: روابط عمومی ها در دنیا به سمت استفاده سریع از تکنولوژی های روز هستند اما در روابط عمومی های کشور ما تولید محتوا بزرگترین خلای است که احساس می شود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اردبیل، محمد سلطانی فر، استاد دانشگاه های کشور و مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی، امروز(1 خرداد)در مراسم گرامیداشت هفته ارتباطات و روابط عمومی، در سالن شهید رجایی استانداری اردبیل، اظهار کرد: یکی از معضلات حوزه روابط عمومی در کشور که گریبان گیر آن است موضوع رشته های روابط عمومی در دانشگاه هاست زیرا کشورمان از لحاظ استفاده از روابط عمومی ها در منطقه از کشورهای اول است اما هم اکنون از لحاظ حرفه ای گرایی در منطقه عقب مانده ایم.


وی، با اعلام اینکه در خانواده روابط عمومی کشور به آسیب ها باید نگاه جدی داشته باشیم، تصریح کرد: روابط عمومی ها در حوزه دانشگاهی در فضای دست و پای گیر قرار دارد و نگاه به روابط عمومی ها در ادارات و سازمان ها فقط به لحاظ اجرایست که این از بزرگترین معضلات روابط عمومی های کشور است.


سلطانی فر، با بیان این مطلب که هیچ گونه نوآوری در فضای روابط عمومی کشور نداریم، افزود: تاکنون از زمان تشکیل روابط عمومی در کشور حدود 170 تا 180 کتاب تخصصی چاپ شده و علوم و اطلاعات مربوط به سال های قبل از انقلاب است و در کتاب ها نیز نگاه مثل گذشته به نحوه اجرایی روابط عمومی است که این نگران کننده برای این حوزه هست.


مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه کمتر به حوزه محتوای و تولید مطلب روابط عمومی در کشور نگاه شده، گفت: اخلاق در روابط عمومی یکی از مباحث مهمی است که اگر در این حوزه پیشتاز باشیم بسیاری از ادارات و سازمان ها می توانند حتی برای دنیا الگو باشند زیرا اکنون دنیا به دنبال اخلاق محوری در حرکت است و کمبودهای این حوزه را به خوبی احساس کرده است.


وی، با اعلام اینکه برای تولید محتوا در روابط عمومی تئوری های متفاوت و جدید مطرح شده است، یادآور شد: روابط عمومی های کشور جایگاه مناسبی در ترجمه و تولید محتوا در حوزه تخصصی خود ندارند اما حوزه ارتباطات و روزنامه نگاری حداقل بهتر از این حوزه در حرکت هستند.


عقب ماندگی روابط عمومی و حوزه رسانه موجب مرگ مخاطبان در کشور شده است

سلطانی فر، با اشاره به اینکه تاکید بر استفاده شکل سنتی رسانه ها و داشتن رابطه یک طرفه بین رسانه ها و مخاطبان موجب مرگ مخاطبان می شود، افزود: روند استفاده از تکنولوژی در کشور ما کند بوده و این موجب عقب ماندگی کشور هست ولی در دنیا استفاده تکنولوژی به عنوان یک امتیاز محسوب می شود.


وی، با بیان اینکه روابط عمومی ها در دنیا به سمت استفاده از تئوری های جدید می روند، تصریح کرد: همانگونه که جهان به سمت تئوری های جدید می رود مرگ تئوری و ذوب شدن این تئوری ها نیز به همان سرعت اتفاق می افتد و حوزه مخاطب همیشه برای افزایش محتوا در فضای رسانه ها و روابط عمومی ها در تلاش هستند.


مدیر گروه ارتباطات دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به اینکه اگر از ابزارها و تکنولوژی ها استفاده نکنیم دشمنان در جهت مخالف استفاده خواهند کرد، یادآور شد: هر زمانی که در کشور خلا برای استفاده از تکنولوژی بوده دشمنان از آن استفاده کرده اند و اگر تکنولوژی را بومی کنیم هیچگاه از سوی دشمن ضربه نخواهیم خورد.


روابط عمومی شبکه ای از تئوری های جدید مطرح شده در دنیا است

وی، با اعلام اینکه روابط عمومی شبکه ای از تئوری های جدید مطرح شده در دنیا است، خاطر نشان کرد: در روابط عمومی شبکه ای تمام محتوا را مخاطب تولید می کند و امکان تعامل و مشارکت دسته جمعی هست که در تغییر این صورت مرگ مخاطب اتفاق می افتد.


سلطانی فر، در پایان سخنان خود، با اشاره به اینکه روزنامه نگاری شهروندی در حوزه رسانه و ارتباطات مطرح است، افزود: در گذشته یک نفر صاحب رسانه بود و دیدگاه های خود را انتشار می داد اما تکنولوژی های روز موجب کم شدن قدرت نفوذ شده و مخاطبان خود تولید کننده محتوای رسانه ها شده اند.


پایان پیام/
 

کد خبر 369869

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha