به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، حجت الاسلام علی بهجت، فرزند آیت الله العظمی بهجت امروز (31 اردیبهشت) در محل مسجد صاحب الزمان (عج) یاسوج فکر و تعقل را مبدأ تحول انسان دانست و گفت: دانش نیز برترین ویژگی انسان است؛ البته دانشی برای انسان امتیاز است که انسان را به مبدأ هستی برساند وگرنه وجود دانشی که قبل و بعد از دانشمند شدن اثری نداشته باشد چه منفعتی دارد.
حجت الاسلام بهجت با بیان این که آن دانایی مهم تر است که انسان را به یک ابدیت می رساند نه به یک چیز موقت، افزود: همه این دانایی ها برای زمان موقتی است و به خاک باز می گردند اما اقدامات آنها باقی می ماند.
وی با تأکید بر ضرورت اخلاص در نیت ها، اظهار داشت: نیت باید خالص برای خداوند باشد لذا در روایت است که انسان نظر به عالم عبادت است و امام صادق(ع) نیز فرمود: "عالم به عبادت دانشمندی است که انسان ها را از دانش مهمی مطلع کند و از دنیا به آخرت وصل کند."
حجت الاسلام بهجت با بیان این که اگر انسان توانست با اعمال خود به مبدأ حقیقت متصل شود، ابدی و جاودانه است، گفت: عبودیت موجب می شود که انسان از زمین جدا شده و آسمانی شود و وقتی که انسان می خواهد به خدا توجه کند، از غیرخدا رها شده و متصل به مبدأ هستی می شود؛ بنابراین یکپارچه علم و آگاهی می شود.
فرزند مرحوم آیت الله العظمی بهجت در ادامه به سیره و شخصیت پدر بزرگوارش اشاره و افزود: آن مرجع بزرگ شیعه شادابی خود را در زیارت قبور ائمه به خصوص حضرت رضا (ع) و حضرت فاطمه معصومه (س) به دست می آورد نوع زیارت آن مرجع بزرگ شیعه را کم نظیر دانست.
حجتالاسلام بهجت در ادامه گفت: آیت الله بهجت از سال 24 شمسی تا روزی که وفات کرد روزانه دو ساعت در حرم حضرت معصومه (س) یک ساعت نشسته و یک ساعت ایستاده با ادب و احترام خاص مشغول زیارت بود.
وی گفت: آن حضرت همواره به ما میفرمود در هنگام زیارت رعایت ادب را داشته باشید و با صدای بلند صحبت نکنید و به غیر از زیارت و ذکر حرف دیگری نزنید چرا که ملائکه و فرشتگان هم حضور دارند.
پایان پیام/
نظر شما