به گزارش خبرگزاری شبستان از استان اردبیل، حجتالاسلام مهدی ستوده مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل امروز(19اردیبهشت) در جلسه کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان اظهار داشت: اگر طرحها و برنامههای فرهنگی در یک قالب متحد و با اختصاص یک اعتبار مشخص، معلوم و معین باشد، بهتر از کارهای جزیرهای نتیجه گرفته و موفق به اجرا خواهیم بود.
وی توجه به محورهای 9 گانه در توزیع اعتبارات فرهنگی سفر سوم را یادآور شد و افزود: قرار است با این اعتبارات جریان و رخدادی اتفاق بیفتد که قطعه آغاز و حرکت آن باید به خوبی تبیین و روشنگری شود.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل رویکرد این جریانسازی را دینی و مذهبی اعلام و تصریح کرد: در بودجه 30 میلیارد تومان امسال بهتر است نحوه توزیع آن از زبان مشترک یک سخنگوی واحد تبیین و تشریح شود.
ستوده تبلیغات اسلامی را دارای بیشترین تشکل و موسسات مردمنهاد خواند و خاطر نشان کرد: در توزیع اعتبارات فرهنگی و در پرداخت موضوعها باید یک جامعنگری و کار کارشناسی و برنامهریزی شده انجام شده باشد تا با تعیین گروه هدف و تحول در آن حوزه بتوانیم هم در اجرا و هم جذب اعتبارات موفق عمل کنیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان اردبیل، فعالیت 8 هزار هیئت مذهبی، 9 هزار مداح و بیش از 200 موسسه قرآنی و فرهنگی را به عنوان زیر مجموعه تبلیغات اسلامی با داشتن برنامههای متنوع یک ظرفیت بینظیر توصیف کرد و متذکر شد: تمام این مجموعهها صاحب تریبون و زبان گویا هستند و اگر در توزیع اعتبارات قصور و کوتاهی شود و یا نا عدالتی مشاهده شود، داد آنها بلند میشود.
وی اذعان داشت: در توزیع اعتبارات مربوط به حوزه حجاب و عفاف، تحکیم بنیان خانواده، آموزش عمومی قرآن و... یک جامع نگری و کلاننگری نیاز است تا بتوانیم با توجه جدی به گروه هدف نظیر کودکان، نوجوانان، دانشآموزان و... به تحول اساسی دست یابیم.
این جلسه در محل استانداری اردبیل برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما