منصور شرفی، مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل به خبرنگار شبستان گفت: از آنجا که مسجد محل عبادت است و در بین مسلمانان از حرمت و قداست خاصی برخوردار است، بنابراین می توان گفت که مردمی بودن مهم ترین خصیصه ای است که کتابخانه های مساجد را از سایر کتابخانه ها متمایز می کند.
وی تصریح کرد: این نوع کتابخانه ها با توجه به نیازهای خاص جامعه که اغلب از جوانان تشکیل می شود، مجموعه سازی می شوند و والدین با اطمینانی، مثال زدنی فرزندان خود را به حضور در این مکان تشویق می کنند کتابخانه های مساجد بدون دخالت مستقیم دولت غالباً از سوی مردم ساخته می شود و همین مردم خود اداره آن را نیز برعهده می گیرند.
مدیر کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اردبیل، مردمی بودن را مهم ترین خصیصه ای کتابخانه های مساجد دانست و خاطر نشان کرد: عملاً مردم خود را صاحب و حافظ کتابخانه های مساجد می دانند ساعات کاری کتابخانه های مساجد معمولا براساس نیاز مراجعان تنظیم می شود، عضویت همه افراد با هر سطحی از سواد در کتابخانه های مساجد آزاد است.
وی با اعلام این خبر که در حال حاضر 108 کتابخانه مساجد با محوریت دبیرخانه کانون های مساجد در استان اردبیل فعالیت می کند، گفت: بیش از 80درصد این کتابخانه ها در مناطق روستایی و مرزی استان سازماندهی شده اند.
شرفی از دیجیتالی شدن کتابخانه های مساجد تحت نظر دبیرخانه کانون های فرهنگی،هنری مساجد خبر داد و افزود: این کار با هماهنگی ستاد عالی کانون های فرهنگی،هنری کشور وبا هدف دسترسی آسان بچه های مسجد به منابع و کتاب های مختلف صورت می گیرد.
پایان پیام/
نظر شما