نگهداری 10میلیون شی تاریخی در انبارها

خبرگزاری شبستان: عضو شورای شهر تهران گفت: در حال حاضر 10 میلیون شی تاریخی به دلیل نداشتن امکانات و فضای نمایش و عرضه در انبارها نگهداری می‌شود.

به گزارش خبرنگار شبستان، شجاع‌پوریان، عضو شورای شهر تهران با اشاره به اهمیت تهران و جایگاه علمی و تاریخی آن خاطرنشان کرد: با وجود بیش از 2300 اثر تاریخی میزان اعتباری که از محل اعتبارات ملی به تهران اختصاص یافته است بسیار کم است.

 

وی افزود: 5/3 درصد اعتبارات سازمان میراث فرهنگی به شهر تهران اختصاص یافته است که با توجه به ظرفیت تاریخی موجود در آن بسیار کم است.

 

عضو شورای شهر تهران با اشاره به فعالیت 1700 دفتر خدمات گردشگری و مسافرتی در تهران یادآور شد: علی‌رغم فعالیت‌های گسترده اعتبارات لازم به این بخش اختصاص نیافته است.

 

حافظی نیز در این جلسه با بیان اینکه سهم ما از صنعت توریسم متناسب با بناهای تاریخی و میراثی خوب نیست، اظهار داشت: باید از ظرفیت‌های موجود استفاده بهینه داشته باشیم که می‌توانیم از توریسم سلامت برای جذب گردشگر استفاده بکنیم.

 

وی با بیان اینکه باید توریسم درمانی را در دستور کار قرار دهیم، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت‌های حوزه سلامت موجود در ایران کشور ما همواره مورد توجه کشورهای حاشیه جنوب خلیج‌فارس قرار دارد.

 

 حقانی نیز با بیان اینکه شهر تهران از نظر جذب توریسم و جاذبه‌های کشوری رتبه چهارم را دارد، خاطرنشان کرد: اعتباراتی که به شهر تهران اختصاص داده شده قابل مقایسه با ظرفیت‌های موجود در آن نیست.

 

این عضو شورای شهر با بیان اینکه باید از ظرفیت و توانمندی‌های شورایاری‌ها در صیانت از میراث فرهنگی استفاده شود، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 10 میلیون شی تاریخی به دلیل نداشتن امکانات و فضای نمایش و عرضه در انبارها نگهداری می‌شود.

 

شاکری، عضو شورای شهر نیز با بیان اینکه برای حفظ میراث فرهنگی و هویت باید فکری جدی در دولت و مجلس اندیشیده شود، اظهار داشت: اگر کاری کنیم میراث جهانی در ایران و تهران دیده شود و معرفت‌زا و شخصیت‌محور باشد باید این کار در سیستم آموزش عالی و آموزش و پرورش تحقق یابد.

 

وی ادامه داد: مردم باید به واسطه بافت‌های تاریخی افتخار کنند و برای صیانت و حفاظت از آن با نهادهای ذیربط مشارکت داشته باشند.

 

وی یادآور شد: متأسفانه مشاهده می‌شود افرادی با شناسایی اماکن و خانه‌های قدیمی اقدام به خرید آنها کرده و سپس برای واگذاری به شهرداری یا میراث فرهنگی با چند برابر قیمت وارد معامله می‌شوند.

 

محسن سرخو، عضو شورای شهر نیز گفت: باید یک اطلس گردشگری برای تهران تهیه شود و نقشه شهر تهران به صورت رایگان در مبادی ورودی شهر توزیع شود.

 

وی با بیان اینکه صنایع دستی با رونق گردشگری عجین است، اظهار داشت: منازل و کارگاه‌های خانگی یکی از مکان‌های تولید صنایع دستی است که باید مورد توجه قرار بگیرند و توسعه آنها در دستور کار باشد.

 

دوستی، عضو دیگر شورای شهر تهران بر ضرورت ساماندهی ستاد جذب توریست یا گردشگری در شهر تهران تأکید کرد و گفت: کارگروهی با حضور شهرداری، شورای شهر و سازمان میراث فرهنگی باید ایجاد شود.

 

وی تأکید کرد: جذب توریسم و ساماندهی هتل‌ها و مراکز اقامتی دو موضوع محوری است که باید در دستور کار قرار بگیرد.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 369153

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha